Jump to content

Photo

IKEA

• Please log in to reply
501 replies to this topic

#141 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 25 November 2009 - 07:52 PM

res
  • 0

#142 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27661 posts

Posted 26 November 2009 - 12:07 AM

QUOTE(MLadoLetNa @ 25. 11. 2009 - 19:38) View Post

Po naključju, ja sleep.gif tongue.gif

laugh.gif

Limona, brez heca.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#143 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 November 2009 - 12:38 PM

So what? Joški kot joški. biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#144 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27661 posts

Posted 26 November 2009 - 02:10 PM

Jup! biggrin.gif Pa se slabi niso. biggrin.gif
  • 0

#145 sovicaOKA

sovicaOKA

sramežljivec

• Člani
  • 23 posts

Posted 27 November 2009 - 02:29 PM

HAHA biggrin.gif a ni to tema o IKEI?? thumbup.gif
  • 0

#146 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27661 posts

Posted 27 November 2009 - 02:32 PM

ninja.gif

smile.gif
  • 0

#147 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 11 February 2010 - 07:41 PM

Mene pa zanima, če ktera ve, če lahko vzamem v Ikeji kuhinjo na obroke? V katalogu piše, da lahko, samo ne vem, al to velja samo za Avstrijo oz. Avstrijce?
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#148 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 11 February 2010 - 07:58 PM

Dragica: v Ikei lahko na licu mesta dobiš Family Paycard, ki ti služi tudi za plačilo na obroke. Tudi če si iz Slovenije.

Za pridobitev te kartice moraš imeti izpisek plače, od največ 3 mesecev nazaj, osebno izkaznico in veljavno maestro ali kako drugo bančno kartico.

Potem ti kar v Ikei na Family oddelku vse uredijo - skopirajo dokumente, ti par podpisov daš, določiš mesečni znesek in to je to. smile.gif

Več info: http://www.ikea.com/.../IKEA_card.html
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#149 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 11 February 2010 - 08:41 PM

w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif

Pol greva pa lahko že marca po kuhinjo, jo sestaviva in se seliva!!

A si sigurna. Sam nek procent pa je treba verjetno najprej dat?

A dost je samo en izpisek? Al trije?
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#150 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 11 February 2010 - 08:42 PM

QUOTE(Dragica @ 11. 2. 2010 - 20:41) View Post

w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif

Pol greva pa lahko že marca po kuhinjo, jo sestaviva in se seliva!!

A si sigurna. Sam nek procent pa je treba verjetno najprej dat?
A dost je samo en izpisek? Al trije?

Ja, nekaj je treba plačat ob nakupu, ampak ne vem, koliko. Po mojem prvi obrok.

Izpisek samo eden - najboljše da najnovejši.
  • 0

#151 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 12 February 2010 - 11:14 AM

Prebrala sem, da nekateri niso zadovoljni z njihovo kvaliteto.

Samo v vednost - tudi oni imajo več cenovnih razredov (in seveda tudi kvalitete).

Npr: za PAX sem slišala, da je full uredi in kvaliteten, ampak če se malo zmišljuješ, te pride kot da bi dal pri nas delat vgradno omaro!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#152 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 February 2010 - 11:45 AM

Samo PAX niso kuhinje, ampak omare (mi jih imamo in so super).

Aja, LOL, sej vidim zdej, da si napisala na koncu, da je omara, nisem vsega prebrala. oops.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#153 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 12 February 2010 - 01:28 PM

Dejstvo je, da je Ikea ni tako kvalitetna, kot če bi si dal delat pohištvo po meri.
Ampak meni ustreza.
Jaz sem zadovoljna z vsem, kar imam od tam.
  • 0

#154 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 February 2010 - 01:43 PM

QUOTE(Plain Jane @ 24. 11. 2009 - 20:19) View Post

IPB Image
IPB Image

Ej, Plain Jane, a se morda spomniš koliko je stalo tole dvoje?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#155 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 12 February 2010 - 01:44 PM

ikea je the best. midva sedaj pospešeno načrtujeva prenavljenje in bova verjetno pohištvo kupovala v ikei. seveda razen tistega česar ne bova dala delat po meri. kuhinjo sem izbrala v ikei, ampak jo bom dala delat (identično), ker imam malo prostora in čudne dimenzije in bo bolje, da bo po meri. omare bova imela pa vgradne (na enem koncu bodo predtavljala tudi vrata), ki bodo delane po mei, vendar pa bom verjetno kupila Pax dodatke (mreže, košare, obešalnike).
verjetno bo pa kavč iz ikee, kopalnica pa 100%.
  • 0

#156 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 March 2010 - 11:07 AM

QUOTE(Kami @ 12. 2. 2010 - 12:14) View Post

Npr: za PAX sem slišala, da je full uredi in kvaliteten, ampak če se malo zmišljuješ, te pride kot da bi dal pri nas delat vgradno omaro!

Ne vem, če bo to držalo. Sure, pride tale PAX kar nekaj cekinov, ampak z vsem zmišljevanjem, da bi mi to en pri nas naredil, po moje ne pridem pod 1k ven, pri PAX pa.
DiLeMa, a mi lahko prosim poveš, kok je tebe prišla tvoja omara - bi imela sama podobno, pa me zanima cena. Verjetno je cena na spletni strani samo za 'ogrodje', kar si pa noter namisliš, pa še doplačaš, al kako?
Npr. ogrodje stane 450€/520€ in pol še raznorazne štange in predali in košare, etc .... bi naneslo vsaj še kakih 200€, po moje.
DiLeMa, zdej sem našla slikco tvoje omare (maš verjetno dimenzijo 200x66x236 cm?, jaz bi vzela isto, samo z globino 43 cm, ker mi je 60 preveč), ko je na eni strani odprta, pa bi te prosila, če lahko poveš, koliko imaš predalov na tisti strani s štango in kako maš na drugi strani urejeno? (ali pa če bi mi lahko slikce poslala na ZS, če bi se ti dalo slikat, pa se ti prijazno oddolžim s čim po pošti, oops.gif?)
Moja predalnika in še nesestavljena omara pa gredo k staršema v kabinet, zdaj sušilnica/likalnica.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#157 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 28 March 2010 - 12:10 PM

Omara ma zadaj tudi stranico, normalno. Dilemina je 1.5 m in je bla, če se ne motim okol 650 € z vsem skupaj. Starša imata 3m in je bla ene 1200 €.

IPB Image

Evo, tale je 1.5 m in stane 470 €. Pol za tist noter pa tut ne boš dala več kot 150 €. Pa res so fajn omare. Midva bova tut to mela.
  • 0

#158 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 March 2010 - 12:17 PM

hvala, Dragica! sem vmes že fotra klicala, pa pride jutri, bova malo merila in podebatirala. če bo šlo, bom jaz 2m vzela, da dam notri še plašče in bunde, da mam vse skupaj pospravljeno. prčkarije (šali, kape, posteljnina, etc ... v košare, spodnje perilo in štumfi v predale pa par polic za majčke in puloverje bi rabila.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#159 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 28 March 2010 - 12:18 PM

Jst bom tut vzela 2m. Al pa 2.5. Bom vidla. Ker mava še eno veliko vgradno omaro v hodniku.
  • 0

#160 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 March 2010 - 09:52 PM

Dražesna, nena ga seri, dva metra je premalo. Moraš študirat, da je otroška soba ful mala in tja notr ne bosta tiščala omare, tak da bo mel froc (sklepam vsaj tako) večino cot v veliki omari v predsobi, notr pa morš met pol še recimo sesalec, pa vse plašče in bunde, ki zavzamejo ogromno prostora. Uglavnem, tega se ful nabere. Tak da vidva pomoje kasneje ne bosta imela nič v predsobi, ampak vse v spalnici, za dva pa je pomoje dvometrska omara premalo. Midva z Matejem imava 1,5 metrsko in je vse totalno natlačeno, čeprav je notranjost ful funkcionalno razporejena, ampak vseen, za dobro preglednost in dovolj prostora bi rabla vsaj 2,5 metrsko ... sej vidiš, ati in mami imata tri metre in je glih prav. Je že res, da bosta imela tudi predalnike, ampak vseeno ti po mojem mnenju ne nadomestijo omare, ker vseeno rabiš veliko prostora za obešalnike, itd.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users