Jump to content

Photo

Francija

• Please log in to reply
145 replies to this topic

#141 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23384 posts

Posted 14 May 2025 - 10:12 AM

Mi je pa vedno znova fascinantno, kako malo zapravite, ora.

Ja, meni tudi. Se pozna, da ne hodite v apartmaje, pa seveda hrana in pijača zunaj ogromno nanesejo.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#142 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27433 posts

Posted 14 May 2025 - 11:18 AM

Ja, veš kaj je meni najpomembneje, da ne šparamo toliko,da bi se nama zdelo da nimamo nic od tega. Pač če nam zapaše, da bi šli ven jest, bi pa šli. Čeprav tamala je res še v teh letih,ko sebi marsikatero frustracijo prišparava s tem da se držimo te naše cone udobja. S tako velikimi otroki je kampiranje počasi res užitek, ker si skos na zraku,če kaj z mize pade ful ni panike, kar je za počistit narediš pa z baby robčkom 🙈
  • 0

#143 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32505 posts

Posted 14 May 2025 - 11:21 AM

Sam res, 30€ na dan... a ste kaj s sabo tud nesli? 

• 0

#144 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17407 posts

Posted 14 May 2025 - 11:40 AM

Pa saj 30 na dan ni malo. Mi zihr ne pojemo vec. Doma tudi ne dajemo vec kot 500 na mesec najbrz.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#145 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27433 posts

Posted 14 May 2025 - 12:06 PM

Ja smo ja, ze moj kruh in testenine, pa še nekaj drugih stvari,ampak sem tudi to štela zraven.
  • 0

#146 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 14 May 2025 - 12:21 PM

Jaz si ne predstavljam na dopustu kuhat vsak dan. Imam tega doma dovolj. :lol: Razumem pa razloge zakaj vam to ustreza. Super, da vam je uspelo s taksnim budgetom naokoli.

Midva sva gledala, da bi sli v Disneyland. Se mi zdi, da sta otroka ravno dovolj stara za tole. Ampak je vstopnina res prav nesramno draga.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users