Španija
Posted 08 March 2010 - 08:41 PM
Posted 08 March 2010 - 08:52 PM
Posted 09 March 2010 - 09:21 AM
Ok, pol pa me zanima kak iz kerega letalisca naj bi se slo (nahajam se v Mb) al pol pac prestopis al kak...
Samo okvirna cena karte me zanima, za kolko jo lahko dobis...
Posted 09 March 2010 - 11:32 AM
Vem, da je pred časom iz Graza tja letel Ryanair, ampak zgleda, da več ne leti, ker niti na Ryanairovi strani ni več te povezave. Zakaj ne vem.
V Barcelono lahko direktno letiš iz Ljubljane in Dunaja (ti dve letališči sta meni, ki sem tud iz MB bolj aktualni kot npr. italijanska - lahko pa preveriš tudi tiste). Cene poletov so različne glede na datum na katerega želiš potovati. Ker ne vem kdaj načrtuješ potovati, ti predlagam, sama pogledaš na spletni strani letalskih prevoznikov, ki vozijo do Barcelone. Jaz koliko sem uspela pobrskat sem našla, da do Barcelone letijo naslednje družbe:
Adria Airways - leti iz Ljubljane
Iberia - Leti iz Dunaja
Airberlin - leti iz Dunaja
Austrian Airlines - leti iz Dunaja
Verjetno je še kaka. Malo pobrskaj.
Toliko o direktnih letih. Mogoče bi znala Iberia imeti kak indirekten let Dunaj-Madrid Madrid-Barcelona, ki bi bil cenejši. Ampak pri indirektnih letih morš računat da imaš med enim in drugim letom dovolj časa, da ujameš naslednji let (tudi v primeru morebitne zamude letala). Pri indirektnih letih na letališču preživiš ogromno časa tako da morš ocenit ali je se ti splača dat malo več za direkten let ali ne (če je seveda sploh cenejši).
Posted 09 March 2010 - 03:13 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 09 March 2010 - 05:11 PM
Najlepša hvala ti za vse da si mi tak nazorno vse razložla.

Posted 09 March 2010 - 05:12 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 09 March 2010 - 05:22 PM

Ah, tista tržnica poleg Ramble je pa moja velika ljubezen, da da.

Kar se pa čokolade tiče- ja, jaz je načeloma ne smem jest, ker fašem jebeno hudo alergijo, ampak sem pred nekaj časa dobila dvoje tablete na recept in jih imam zdaj doma, če bi prišlo do česa (da ni treba na urgenco po xy injekcij adrenalina, pa še potem moram tablete jemat par dni). Skratka, čokolado načeloma zdaj lahko jem, ampak moram potem kakšen teden jemat te tablete, da ni štale. In ker nisem glih navdušenc nad filanjem s tableti, jem čokolado fulful redko. Predvsem kadar grem v tujino je ful nakupim za domov (take zadeve ki se pri nas pač ne dobijo) in potem se ene 2,3 dni bašem s tem da mi je že kar slabo, lol, in jemljem tablete. Sej se sliš neumno pa vse, ampak rajš 2 dni požrem na hardcore pa naredim samo eno kuro s tableti, kot da bi vsake 3 dni nekaj malega čokoladnega požrla in bila potem na tabletih ves čas, pfuj.
Mal sem nora, ja

Posted 09 March 2010 - 05:22 PM
Po mojih izkušnjah se najbolj splača karto kupit cc. 2-3 mesece pred potovanjem, ampak tu je spet odvisno od pričakovanega navala, od letnega časa, praznikov, počitnic, dogodkov, ki se bodo odvili, tako da ta dva meseca vedno pač nista zagotovilo, da je najceneje. Najdražje pa so večinoma karte, ki jih kupiš res tik pred zdajci.
Nutella, kdaj bi pa ti šla v Barcelono?
Posted 09 March 2010 - 06:53 PM
Gre se zato da gremo mi z familijo in če bo meu denar lahko gre fant zraven ... ker pa nimam pojma kolko je za kaj takega treba odštet že ene tri dni iščem neke prb cene za kaj takega da mu povem in da začne šparat..
jas sem sama nekaj gledla pa sem dobla karte po 300,400€ pa mi ni jasno kak je to možno če za london dobiš 40€ komot. Ojej.
Posted 09 March 2010 - 08:15 PM
[Napoleon]
Posted 09 March 2010 - 08:27 PM
Jah, ta špas ni poceni. Za 40€ lahko letiš v London z Ryanairom, ki je nizkocenovni prevoznik. Adria, Iberia in ostali letalski prevozniki pa niso nizkocenovni. Te pa čisto razumem, ker sem sama iskala najcenejšo možnost, da bi z letalom prišla do Ženeve, pa pod 300€ sploh ni bilo ničesar.
Mogoče bi bila najcenejša varianta, da gresta iz Graza v London z Ryanairom in tud z Ryanairom iz Londona do Girone (Barcelona).

Tu sem našla Spanair iz Zagreba. To bi znalo bit ugodno: Spanair .
Posted 10 March 2010 - 10:15 AM
Sm se pogovarjala z puncami na izmenjavi, pa so šle vse z Nikkijem.

[Napoleon]
Posted 10 March 2010 - 10:40 AM

Posted 10 March 2010 - 10:14 PM

Posted 11 March 2010 - 04:21 PM
Dobro si le še preberi pogoje pred nakupom, pa bodi pozorna, če se boš odločila za indirektni let, da bo med enim in drugim letom dovolj časa (če pride do zamude,itd.).
Posted 20 May 2010 - 07:17 PM
[Napoleon]
Posted 20 May 2010 - 07:38 PM
Jaz sem bla v tem, pa mi je bil super. 10 minut peš do plaže, 2 minuti do metroja, pa ko stopiš noter, diši po razkužilu, kar pač meni pove, da je čisto.

Posted 20 May 2010 - 07:43 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 21 May 2010 - 08:29 PM
[Napoleon]
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users