Jump to content

Photo

Avene Clenance K

• Please log in to reply
324 replies to this topic

#141 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 April 2006 - 08:00 PM

Nisem sicer brala kaj vse ste v tej temi pisale, ampak bom podprla Lindsay v zadnjem postu ... pričakovat rezultate čez noč je naravnost smešno in nesmiselno, sploh kar se tiče očiščevanja in regeneracije kože ... tak proces zahteva svoj čas in potrpežljivost. Tudi ne pomaga, če se pretirava z nanosom preparatov, ker se na tak način koža samo razdraži.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#142 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 12 April 2006 - 08:22 PM

sam Verja je to kremo uporabljala 1 mesec pa je blo vredu zdej pa naenkrat taka slaba reakcija...
  • 0
Memento mori.

#143 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 April 2006 - 08:23 PM

Verja, ti Cleanance K uporabljaš že en mesec?? Če te koža srbi, naredi nekaj dnevni premor.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#144 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 12 April 2006 - 08:24 PM

aja ja...zdej razumem...mogoče pa se je res zdaj začela koža prov obnavljat...nevem no...
  • 0
Memento mori.

#145 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 13 April 2006 - 07:18 AM

QUOTE(DiLeMa)
Verja, ti Cleanance K uporabljaš že en mesec?? Če te koža srbi, naredi nekaj dnevni premor.

Ja cca 1 mesec mogoče malo manj. Napaka je verjetno v tem, da sem jo nanesla na cel obraz. Ne le na predele kjer se mi radi delajo mazolji.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#146 Suse

Suse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 13 April 2006 - 07:38 AM

Tako punce, včeraj sem postala lastnica Avene Cleanance K...

V navodilih piše da si to kremo lahko naneseš 1-2 dnevno, če se ne motim...?
  • 0

#147 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 13 April 2006 - 08:00 AM

Vse je odvisno tudi od tega kakšno kožo imaš, jaz imam suho in mogoče se mi je zato to zgodilo.
  • 0

#148 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 13 April 2006 - 08:49 AM

QUOTE(dora)
Tako punce, včeraj sem postala lastnica Avene Cleanance K...

V navodilih piše da si to kremo lahko naneseš 1-2 dnevno, če se ne motim...?

nisem nevekakšen ekspert, samo uporabljaš na vsake 2-3 dni 1x zvečer. baje ni fajn za kožo, če si prevečkrat. In vmes moraš tudi paziti, da koža dobi dovolj vlažilnih snovi.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#149 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 13 April 2006 - 09:24 AM

Morš ful pazit zaradi kislin.
  • 0

#150 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 April 2006 - 11:52 AM

Odvisno od stanja kože ... če gre za osebo, staro že tam blizu 30 let in s problematično kožo, se lahko krema uporablja vsak večer.
  • 0

#151 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 13 April 2006 - 12:02 PM

Sam tudi koža blizu 30 let je različna.
  • 0

#152 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 April 2006 - 12:04 PM

Ja, sej sm napisala, ane ... da se uporablja vsak dan pri problematični koži (s tem mislim mozolje). Sicer pa potem vsak zase vidi, če mu je preveč.
  • 0

#153 miSSka

miSSka

sramežljivec

• Člani
  • 32 posts

Posted 07 May 2006 - 02:29 PM

Js pa že od 1. marca uporabljam cleanance K, pa se ni zgodilo čisto nič. Niti mi niso mozolji izginili (imam jih po bradi in čelu) niti ni prišlo do eksplozije mozoljev (na srečo;). Od začetka sem si jo nanašala na vsake 3 dni, ker je nisem hotela prekomerno uporabljati, ene parkrat sem si jo nanesla pa vsak večer, pa je bilo čisto isto. Je brezveze nadaljevati ali naj jo še malo uporabljam? Jo zamenjam z diacnealom?
  • 0

#154 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 May 2006 - 07:58 PM

A lahko malo bolj opišeš svojo kožo?
  • 0

#155 miSSka

miSSka

sramežljivec

• Člani
  • 32 posts

Posted 08 May 2006 - 09:48 AM

Imam mešan tip kože, po čelu imam drobne mozoljčke, po nosu malo ogrcev, po bradi pa večje mozolje na vsake toliko časa in brazgotine od prejšnjih mozoljev.. Lička imam pa lepa in brez problemov, le malo luštnih pegic:) Zdej mam nov tonik Pure zone, in se mi zdi, da mi je zaradi njega začelo ven udarjati. Cleanance K pa mi ni nič pomagal, ne vem, ali se to tako očitno vidi ali ga premalo časa uporabljam? Ker sem brala, da je nekatere peklo, da so imele suho kožo in ga sploh niso mogle uporabljati na vsak večer. Najlepša hvala za odgovr dilema tongue.gif
  • 0

#156 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 May 2006 - 10:18 AM

Jaz ti toplo priporočam, da greš k svoji zdravnici po recept za Differin, gre za odlično zdravilo za problematično, nečisto kožo. Preizkusilo ga je že ogromno deklet (tudi sama) in rezultati so zelo dobri. Če imaš mastno kožo, potem vzemi Differin gel, če pa je koža normalna ali suha, pa vzemi Differin kremo. Maže se ga vsak večer pred spanjem na očiščeno kožo, ti bi si z njim morala mazat T predel (čelo, nos in brado).

Točno katere proizvode pa drugače uporabljaš za nego obraza (kateri čistilni gel, kremo)?
  • 0

#157 miSSka

miSSka

sramežljivec

• Člani
  • 32 posts

Posted 08 May 2006 - 10:57 AM

Uporabljam Eucerin gel za čiščenje obraza (zvečer), in mi je fejst dobr, potem sm začela zdej uporabljat tonik Pure zone, za podnevi mam pa kremo od Schellerja s korenčkom pa pomarančo. Drugače pa hodim h kozmetičarki kr redno na čiščenje nečiste kože, 2x na teden pa si naredim piling (kr on iz vrečkic za parkratno uporabo). deffirin gela pa zdle nebi začela uporabljat, ker pol nebi smela biti nič zunaj (sem prebrala, da se je treba ful izogibat soncu), js morem pa doma kr veliko pomagati zunaj. Tk da to ne pride u poštev. Sej ne da se cele dneve nastavljam soncu, je pa lepo biti zunaj. Kožer pa si tudi nebi rada "zasrala". Lep sončen pozdravček tongue.gif
  • 0

#158 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 May 2006 - 11:01 AM

miSSka sej imaš kar fajn nego za obraz ... kar se tiče pa sonca, je pa Cleanance K ravno tako problematičen kot Differin.
  • 0

#159 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 08 May 2006 - 08:45 PM

Misska, nabavi si kako kremo z mal višjo uv zaščito, potem boš zaščitena pred soncem in boš lahko tudi Differin uporabljala. Pomoje no smile.gif
  • 0

#160 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 11 June 2006 - 11:40 AM

Mah zdaj sem čisto zmedena. Vem da ste rekle da ni priporočljivo za mlado kožo ... samo se mi zdi da bi mi ta krema ful ugajala kr mam lih te probleme... flekov mam NEmalo mozolov pa nimam preveč...ampak jih imam in me moti. Neutrogena mi ni peveč pomagala... a res bi blo preveč škodljivo če bi jo uporabljala 2x na teden? Pol vmes pa Neutrogeno al nevm.. drugač mam za umivanje Schellerja za mastno in nečisto kožo, tonik pa Garnier Essentials zelenga, Neutrogeno si mažem zjutraj in zvečer pa vse to uporabljam REDNO! Pa vseen.... sem o Skinorenu že tud razmišlala samo zaj pa me je Avene ta krema malo zmedla...

Res nevem kaj naj naredim sad.gif
  • 0
Memento mori.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users