Mi se ravno sedaj o tem pogovarjamo. Sicer pogodbe nisem videla, naj bi pa bilo tako, da tisti, ki bo podpisnik pogodbe, bo tudi odgovarjal za ostale člane, ne glede ali je takrat prisoten na rekreaciji ali ne. Kazen pa je 400 EUR. Kazen je predpisana tudi za najemodajalca športnih objektov, tako da so tudi oni dolžni ob vstopu preverjati pogoje.

Potrebujem pomoč za faks, službo
Posted 02 September 2021 - 09:12 AM
Posted 02 September 2021 - 09:54 AM
Na 24 ur sem našla:
Ko gre za športno-rekreativno dejavnost, bo moral udeležence o njihovi obveznosti izpolnjevanja pogoja PCT s pisnim obvestilom pred vstopom v prostor obvestiti upravljavec prostora. Prav tako je določena obveznost upravljavca, da izvaja nadzor nad izpolnjevanjem pogoja z neposrednim preverjanjem ob vstopu v objekt ali prostor.
https://www.24ur.com...-od-sobote.html
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 22 September 2021 - 09:28 AM
Pri nas bomo zamenjali direktorja (ki je že izbran)
Ali mogoče kdo ve, kakšen je postopek zaposlitve. Sedanja direktorica je tu 24 let, jaz pa 17. Pojma nimava kaj je potrebno, da kaj ne zafrkneva, na spletni strani se mi zdi, da je tega kar veliko, pa za nas neaktulano, saj je kandidat že izbran.
-
objava prostih del oziroma vrste dela - 23. čl. ZDR (ali to tudi, če je kandidat že izbran?)
- oddaja obrazca PD -1 na Zavodu za zaposlovanje - PRIJAVA POTREB PO DELAVCIH (ali tudi, če je kandidat že izbran?)
- vabilo na zaposlitveni intervju (po presoji delodajalca) - tega verjetno ne rabimo
-
izbira kandidata - 22. čl. ZDR - tega verjetno ne rabimo
(Kandidata, ki je bil izbran, se pisno obvesti o tem, vsem ostalim neizbranim kandidatom se v 8 dneh po sklenitvi pogodbe OBVEZNO pošlje "obvestilo neizbranemu kandidatu" - 28. čl. ZDR. V obvestilu se navede ime in priimek neizbranega kandidata - identiteta izbranega kandidata ne sme biti razkrita.)
-
seznanitev izbranega kandidata z delom, pogoji dela ter pravicami in obveznostmi - ne rabimo
(Izjava delavca, da ga je delodajalec seznanil z delom oz. vrsto dela, drugimi pravicami, obveznostmi in pogoji dela pri delodajalcu.)
-
napotitev na zdravstveni pregled - to rabimo
(Splošni ali na posebne preglede, ki se posebej zahtevajo in so obvezni za določene dejavnosti.)
-
predlog pogodbe o zaposlitvi - 15. čl. ZDR - to že imamo
(Pogodba o zaposlitvi se sklene v pisni obliki. Delodajalec mora izročiti pisni predlog pogodbe o zaposlitvi praviloma tri dni pred predvideno sklenitvijo.)
- sklenitev pogodbe o zaposlitvi z izbranim kandidatom - to že imamo
-
prijava podatkov o pokojninskem, invalidskem in zdravstvenem zavarovanju, zavarovanju za starševsko varstvo, zavarovanju za primer brezposelnosti in o sklenitvi pogodbe o zaposlitvi - oddaja obrazca M1-M2, PRIJAVA DELAVCA - 9. čl. ZDR - ali se to lahko uredi z eVem pooblastilom?
Put A Kilt On It!
Posted 22 September 2021 - 11:12 AM
Posted 23 September 2021 - 08:57 PM
Posted 12 October 2021 - 12:02 PM
Kaj napišete pri vprašanju "Kaj so razlogi, zaradi katerih se prijavljate na to delovno mesto"?
Ful mi grejo na živce taka vprašanja, ker so vsi odgovori tako klišejski. Novi izzivi, doprinos k podjetju blablabla.
Posted 12 October 2021 - 12:33 PM
V tvojem primeru bi jaz napisala, da si se po dolgem obdobju dela v tujini vrnila v Slovenijo in iščeš zaposlitev
Bedno vprašanje, drugače. Ker s trenutnim šihtom nisem zadovoljen, ker na trenutnem šihtu ne dobim dovolj visoke plače, ker na trenutnem šihtu dela moj bivši... Razlogov je lahko milijon...En bolj beden od drugega.
Posted 12 October 2021 - 12:44 PM
ker na trenutnem šihtu dela moj bivši... Razlogov je lahko milijon...
Saj vem, da ni smešno, ampak si ne morem pomagat, da se ne bi nasmejala ob tem.
Posted 12 October 2021 - 12:45 PM

Posted 12 October 2021 - 01:02 PM
Ja, bedno vprašanje. Jaz sem ponavadi pač pisala te klišejske odgovore, da si želim spremembe na delovnem področju, novih izzivov, ker se vidim na tem področju, bla bla. Jaz bi na tvojem mestu mogoče tudi napisala, da po vrnitvi z življenja in dela v tujini iščeš novo zaposlitev. Se mi zdi, da tujina vedno izpade zanimiva.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 12 October 2021 - 01:14 PM
Posted 12 October 2021 - 01:15 PM
ker na trenutnem šihtu dela moj bivši... Razlogov je lahko milijon...En bolj beden od drugega.
še bolj simpatičen je, ker sem imela slab dan, sem se "kresnila" s sodelavcem/šefom in zdaj hočem stran:D
Tak Bridget Jones zapis, ki se je zgodil moji znanki
Put A Kilt On It!
Posted 12 October 2021 - 01:16 PM
Posted 12 October 2021 - 01:19 PM
še bolj simpatičen je, ker sem imela slab dan, sem se "kresnila" s sodelavcem/šefom in zdaj hočem stran:D
Tak Bridget Jones zapis, ki se je zgodil moji znanki
ma ne vem, če ne bi tak iskren zapis naredil več vtisa, kot ostala nakladanja. Če ne že to, bi te vsaj na razgovor povabili, da bi videli, če bi bila vredna greha tudi za bodočega šefa
Posted 12 October 2021 - 01:47 PM
Ja, ampak je verjetno treba odgovarjati v smislu kaj bom dobrega naredila za njih in kako so oni vau, ne pa da hocem sluzbo, ker nocem biti brezposelna
Kr neki.
jaz bi pa to v malce lepši obliki celo zapisala... Če si bila prej v tujini, si zdaj brezposelna in iščeš šiht... in da to za tebe predstavlja nov izziv, širitev obzorij bla bla bla... Honesty is the best policy? Vsi bojo itak klišeje napisali.
Posted 12 October 2021 - 02:45 PM
Hvala Ančka, bom nekaj nabluzila
Posted 12 October 2021 - 08:43 PM
Posted 12 October 2021 - 09:30 PM
Put A Kilt On It!
Posted 13 October 2021 - 06:32 AM
Ampak najbolj iskren odgovor za vse pa je: finančna varnost
Posted 13 October 2021 - 06:56 AM
Ja saj, sem mislila napisati, da če se ji zdi varno okolje, naj raje pogleda plačno skupino J haha, očitno ji ni znano, kakšno plačo imajo zdr. administratorji v javnem sektorju.
No tega ne bom napisala.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users