Jump to content

Kondomi

• Please log in to reply
749 replies to this topic

#141 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 25 July 2010 - 11:31 AM

QUOTE(izabela @ 25. 7. 2010 - 6:33)  
Kolk si pa stara no?

Kok si pa ti, da ne dojameš sarkazma?

In JE RES TAKO TEŽKO OT PISAT Z MALO?

Očitno.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 25 July 2010 - 11:41 AM

Đizs. Pa saj vem kolk je stara Flafi. V vsakem sarkazmu/sali/ironiji/whatever je zrno resnice. Svoje mnenje pa tut lahko izrazim, ne?
  • 0

#143 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 25 July 2010 - 11:42 AM

QUOTE(izabela @ 25. 7. 2010 - 12:41)  
Pa saj vem kolk je stara Flafi.

Đizs, ja. laugh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#144 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 25 July 2010 - 11:47 AM

QUOTE(Sally @ 25. 7. 2010 - 10:41)  

jaz ne bi splavila niti, če bi se mi zgodil otrok s popolnim neznancem - glede na samo situacijo in dejstvo, da bi doma BP preživeli in nahranili še ena usta.
V primeru, da tega ne bi mogla bi pa razmislila ja.
Ženske ki se preživljajo same in so že itak na low-budget - so edine ki jih razumem, da grejo delat splav pri +20.
:

ja samo eno je govort preden se ti zgodi, drugo pa ko to doživiš biggrin.gif wink.gif
jaz sem bla prepričana da si želim otroka dokler res nisem zanosla
potem pa namesto sreče, jokanje in prklinjanje same sebe, šele takrat sem v bistvu dojela da si ga (še) ne želim, da tolko tega še želim doživet....
sem mela že napotnico za splav doma.......no potem sem si vseeno premisla, da ga bom pač mela, da je moj, itd.itd.
no na koncu ko sem se že veselila vsega pa sem spontano splavila
je bla šola, ta prava.....zdaj sem spet na tabletkah smile.gif vse dokler ne bom RES pripravljena in si ga želela, ,,,,,če kdaj bom

• 0

#145 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 July 2010 - 03:28 PM

Moja prijateljica je tudi pred kraktim spontano splavila, vendar si je otroka želala. NOT cool.

Na ostalo pa sploh ne mislim reagirati, se mi je itak z večinsko populacijo precej nehvaležno vključevati
v tovrstne razprave. XD

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#146 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 25 July 2010 - 05:15 PM

QUOTE(Jinadaze @ 24. 7. 2010 - 17:28)  

Pa kaj ste to sami kroniki tle gor, al kaj. laugh.gif

laugh.gif ninja.gif

QUOTE(izabela @ 24. 7. 2010 - 23:37)  

Kaj pa spontanost? Mislim... smile.gif Ce ti pac glih je, pa njemu je, pa mas plodne dneve, pol pa ne seksata in pocakata, da je pravi dan al kaj? ohmy.gif
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Uporabiva kondom, ampak to je precej redko.

Spontanost je sicer pri meni nasplosno "problem", me pac razum jebe namesto/bolj od vsega ostalega.

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 25. 7. 2010 - 16:28)  

se mi je itak z večinsko populacijo precej nehvaležno vključevati v tovrstne razprave. XD

Ravno o tem razmisljala, ko sem prebirala zadnje poste.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#147 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 July 2010 - 06:10 PM

QUOTE(_Planet_ @ 25. 7. 2010 - 18:15)  
Ravno o tem razmisljala, ko sem prebirala zadnje poste.

wink.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#148 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 25 July 2010 - 06:52 PM

QUOTE(Piquet @ 25. 7. 2010 - 11:09)  

Jaz sem kupil Žilet žiletke z eBaya. Prišle v original pakungi in vse top notch. Seveda brile niso nisi približno enako dolgo kot originalne. sad.gif

ja!! jaz sm si jih 8 komadov naročila, ok sej so ble 10eur, ampak vseeno...sm jih mogla stran vržt, ker so takooo zanič brile, ubistvu sploh niso brile, ampak trgale, groza. Pa vse isto, škatla,napisi, jaz sm gledala une naše originalne pa te, pa nisem najdla nobene razlike, razen tega, da so ble te z ebaya zanič. hmm.gif
  • 0

#149 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 July 2010 - 09:11 AM

Meni gre pa na organ, kako se vedno in povsod (in general) ob debatah o splavu VEDNO privleče na dan tiste pare, ki si pa otroke želijo, ampak jih ne morejo imeti.
Mene en k* briga, kaj si želijo tisti ali oni, v kolikor gre za moje telo in mojega otroka, se bom o tem odločala sama, neodvisno od kateregakoli drugega človeka in brez nekih lame pridig in trkov na srce.

• 0

#150 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 July 2010 - 11:11 AM

Ja jaz se strinjam tu s Sinnaaio. Pač jaz te problematike splava ne jemljem zato tak, ker si pač nekateri ful želijo otroka pa ga ne morejo imet - jaz pa sem ga naredila po "pomoti" in zdaj ga morem met, ker ni "fer" do ostalih, ki si ga res želijo. Pač ne, mene tudi baš briga kaj si drugi želijo. Jaz samo trdim, da je to za mene, samo za mene osebno ful težka zadeva in vem, da bi mi totalno zjebala psiho. Želj drugih pa ne vključujem v to. smile.gif

• 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 26 July 2010 - 11:16 AM

Pac, napisala sem, kaj si mislim. Sploh pa - misem apriori proti splavu, seveda - vsak se ma pravico sam odlocit, na neki stopnji v zivljenju bi ga najbrz tudi sama naredila, itd. Sem pa proti splavu kot nacinu kontracepcije. Pa ja, Flafi se je lahk hecala, sam pogrejejo me take stvari, ker je MNOGO punc, ki to res pocnejo, brez misli na koga drugega kot samo NASE. ME ME ME ME ME. Prekleti egoizem! Se pa opravicujem, da tukaj nad vami stresam svoj gnev. smile.gif
  • 0

#152 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 July 2010 - 11:17 AM

Če nisi egoist prave stopnje, potem boljše da nehaš živet.

• 0
Viens, reste ici!

#153 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 July 2010 - 01:11 PM

QUOTE(izabela @ 26. 7. 2010 - 12:16)  
ker je MNOGO punc, ki to res pocnejo, brez misli na koga drugega kot samo NASE. ME ME ME ME ME. Prekleti egoizem! Se pa opravicujem, da tukaj nad vami stresam svoj gnev. smile.gif

Ja na koga pa naj mislijo? Na tebe? Na sosedovo Darinko? Egoistični ste kvečjemu vsi vi,
ki mislite, da je vaše razmišljanje edino pravilno in moralno neoporečno!

In ko tako gledam ljudi okoli sebe ... včasih pomislim, da bi moral biti splav v določenih primerih uzakonjen.

In kolikor tudi gledam naokoli - babšeta rojevajo kot po tekočem traku. Komaj je enega izprdela, že ima
drugega. Ok, razmnožuj se, če imaš potem tako dolge odeje (oz. večina tak sploh odej nima), da jih pokriješ.
Ne pa potem cvilijo (zdaj je že FB priročen za to ... in tudi za to, da gledamo genitalije njihovih otrok po spletu),
kako nimajo denarja in kak se jim to, da morajo 20% za vrtec plačati, zdi ogromno. In da bi bilo boljše, če bi
še enega otroka imeli. Aaaaa. In potem tisti, ki imajo samo enega, morajo plačevati več, da lahko vzdržujejo
tiste, ki so plod nekontroliranega množenja idiotov (da se najbolj množijo sami bebci, je več kot očitno, zato
pa je ves svet v p.).

In NE, o tem, kar se napisala, ne mislim več razpravljati, hvala lepa. XD
Meni žal noben ne more trkati na karkoli, predvsem pa ne: 1) mlade mamice, 2) ženske s pretiranim
materinskim nagonom, 3) vse, kar smrdi po cerkvenih zvonovih.

• 0

• Guests

Posted 26 July 2010 - 01:16 PM

Pa ce ti pravim, da nisem nacelno proti splavu. Z vsem, kar si napisala, se cist strinjam.
In ja, ce seksa crez zascite in gre pol 5x nardit splav, bi lahk punca pomislila se na kaj drugega kot nase in na svoj "uzitek".

Over and out.

• 0

#155 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 July 2010 - 01:19 PM

Podpis pod Fluffy. Je pa meni btw tudi totalno mimo logika "saj bomo že nekako", in imajo potem še enega froca. TO je tisti višek sebičnosti, če se gremo o sebičnosti. Ko životariš vse svoje otroke, da imaš lahko potem ti še enega, namesto da bi imel število otrok prilagojeno svojim finančnim zmožnostim in jim nudil neko dostojno življenje tudi z raznimi luksuznimi dobrinami, jih peljal v kino, na morje... Raje kvantiteta kot kvaliteta življenja, torej.

O, pa še tole sem se spomnila. Pri dedijevem sosedu jih imajo 10(!). Žena itak ne dela, mož ima svojo obrt. Če se možu nekaj naredi, guznejo vsi po spisku. Enim je res za čestitat.

• 0

#156 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 26 July 2010 - 01:29 PM

podpis sinnaia!

to debato sva mela s fantom neki časa nazaj...in jaz tudi mislim, da pač otrok maš tolk, kolikor si finančno sposoben in fant je pol bluzil, da kako on nikoli ne bi svoje sestre zamenjal da bi lahko šel smučat in take fore, da je stokrat boljš met brata/sestro kot pa hodit na morje, nekaj v tem smislu. Na koncu me je skoraj prepričal, da sem jaz razvajena do amena, ker pač so me vozili smučat, na morje, pa da sem se lahko veliko s športom ukvarjala in se mi je zdel to ok. Sploh se več ne spomnem njegovih argumentov, ampak neki je blo v stilu, da ni nič narobe, če jih imaš 5 pa jih ne pelješ nikamor ker imajo itak zdej v šolah organizirane izlete tudi za revne otroke..in jaz sem bla ohmy.gif blink.gif rolleyes.gif huh.gif
  • 0

#157 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 July 2010 - 01:55 PM

QUOTE(levck @ 26. 7. 2010 - 14:29)  

in fant je pol bluzil, da kako on nikoli ne bi svoje sestre zamenjal da bi lahko šel smučat in take fore, da je stokrat boljš met brata/sestro kot pa hodit na morje, nekaj v tem smislu.

OK, sicer ne vem točno v kakšnem tonu se je odvijal vajin pogovor, ampak tu se pa strinjam, ker si življenja brez brata sploh ne predstavljam in ga imam poleg staršev najraje na svetu in bi vse dala zanj, jebeš morje al pa kaj. Raje imam nekoga ob sebi kot pa da mi starši vsako leto kupijo novo Barbiko.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#158 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 26 July 2010 - 01:59 PM

Se strinjam s tabo, FTSE, se tudi jaz sprašujem ko gledam kake tednike ko imajo pripsevke o ogroženih družinah, ki živijo brez elektrike, tekoče vode obenem pa ne vem koliko otrok in po možnosti še kak na poti. Obenem pa ma recimo kadi zraven blink.gif ker za čike pa je denar.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#159 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 July 2010 - 02:04 PM

ok, zdej smo ugotovile, kam LAHKO pripelje sexanje brez kondomov, debate o sirotah in materah, ubogih na duhu, pa dejmo kam drugam.
p.s. jasno, da imajo več otrok, kot si jih lahko privoščijo, kajti več otrok pomeni več otroškega dodatka, zakaj bi živeli samo od socialne podpore, ker se matki ne da iskat službe, če lahko državo pocuza za 2-3x več z dodatki.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#160 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 July 2010 - 02:07 PM

No, meni je tudi mišljenje . . . kolikor jih bog da, popolnoma zgrešeno. Jaz bi 5 otrok imela, pod pogojem, da bi si jih toliko želela, in pod pogojem, da bi jim lahko vse nudila finančno. Pa tudi recimo, če imaš 10 otrok (ok, ekstrem, ampak vseeno), koliko se potem svojim otrokom sploh lahko posvečaš, koliko jih poznaš? Saj nimaš časa zanje.

Sori za OT, ampak saj itak oftopikiraste vse. twisted.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users