nega skodranih las
Posted 22 May 2020 - 09:48 AM

Posted 22 May 2020 - 10:05 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 May 2020 - 10:50 AM

Ti pa svetujem, da postanes ciljna publika, ker ima res dobre vaje za preprecevanje bolecin v hrbtenici

Posted 22 May 2020 - 11:22 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 May 2020 - 11:39 AM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 22 May 2020 - 11:42 AM
Samo Nuša ima ful gnezdo, afro stajl skoraj.
Jaz drugače malo našpicam lase in dam malo Catu creme, pa je včasih kar solidno. Če dam čez za refresh še kak gel pa ponavadi nikakor ne izpade ok. Itak imam ful frizza, pa zadnji me totalno nervirajo, ker se slabo kodrajo. Sama strič pa se jaz ne bi upala.
[Napoleon]
Posted 22 May 2020 - 02:03 PM
Vsakič, ko prebiram to temo, si malo manj želim skodranih las, ker je toliko dela z njimi. Zdaj si kupujem maske za enkratno uporabo, da preizkusim, katera mi ustreza. Zame je to višek nege, ker drugače uporabljam samo šampon in sprej za oblikovanje.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 May 2020 - 06:25 PM
Salo na stran, ljubosumni pogledi odtehtajo😂
Posted 22 May 2020 - 07:48 PM
[Napoleon]
Posted 09 April 2021 - 08:01 AM
Posted 09 April 2021 - 09:54 AM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 09 April 2021 - 09:57 AM
Posted 09 April 2021 - 11:05 AM
Barbarina poročaj, če boš nabavila. Meni se zdi kar zasoljena cena Buttersov, tako da me res zanima, če upraviči ceno.
[Napoleon]
Posted 09 April 2021 - 01:20 PM
Posted 09 April 2021 - 01:23 PM
V FB skupini sem zadnjič zasledila, a ima tudi izdelke? Sem samo CGM vodič videla.
[Napoleon]
Posted 09 April 2021 - 01:24 PM
Posted 11 May 2021 - 01:55 PM
Posted 11 May 2021 - 02:51 PM
Posted 14 May 2021 - 10:35 AM
Katerega pa sicer priporočaš?
Posted 14 May 2021 - 04:57 PM
Nekaterim je ful vsec iz lanenih semen. Meni pred casom ni bil ok, bom enkrat spet poizkusila
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users