Jump to content

Photo

Razprodaje!

• Please log in to reply
445 replies to this topic

#141 ~Isabelle~

~Isabelle~

sramežljivec

• Člani
  • 84 posts
  • Interests:Moda

Posted 14 January 2006 - 04:54 PM

Jst sem kupovala v Zari in Topshopu smile.gif
  • 0

#142 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 14 January 2006 - 08:03 PM

hm.... kupla sm si plašč ki mi je biu u trgovini zelo ušeč, ko pa sm pršla domou se mi je zdel preširok....čeprou je moja številka cry.gif
to bi ubistvu morala napisati pod zgrešenimi nakupi rolleyes.gif
  • 0

#143 sarchy_ka

sarchy_ka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 161 posts

Posted 15 January 2006 - 11:42 AM

Js sm si pa na teh razprodajah kupla tri majčke v Mangotu, spodn del Nike trenirke, ene hlače u Tally-ju, flis jopco v Zari, supergice Nike Cortez, hlače v Top Shopu, dve majčke v H&M, srebrno biggrin.gif torbico.. amm ermm.gif , pol pa mislm da se konča. Z vsem full zadovoljna. smile.gif Mislm da sm se v vseh teh letih že naučila kupvat in bit dost kritična, da kupm stvari, k vem da jih bom nosila in mi ne bo žou da sm jih kupla.
  • 0
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/

#144 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 15 January 2006 - 11:46 AM

am, ne vem, mogoče sem edina, ki nisem niti šla gledat te razprodaje kaj šele da bi kaj kupila!?! biggrin.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#145 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 15 January 2006 - 11:50 AM

QUOTE(URŠKA)
am, ne vem, mogoče sem edina, ki nisem niti šla gledat te razprodaje kaj šele da bi kaj kupila!?! biggrin.gif

nisi edina... jst sm eetaq en shopahilic, ampak na razprodaje pa nism šla. rajši bom šla, ko bo te evforije konec. ko ne bodo puloverji in majčke nametani vse naokoli...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#146 Nadi

Nadi

pametnjakovič

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 1921 posts

Posted 15 January 2006 - 11:51 AM

Nisi edina, tudi jaz še nisem uspela it na razprodaje, ker sem kar naprej bolna sad.gif Sem pa 2 meseca gledala ene čevlje, ki so stali 35000 sit, ampak so mi bili full všeč. Glede nato, da imam majhno nogo (št. 36) je do razporadaje ostal samo še en par in to moje št. Čevlji so bili znižani na 18000 sit in so sedaj moji. Sem full vesela, ker so mi res všeč smile.gif
  • 0

#147 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 15 January 2006 - 11:52 AM

smo ze 3! biggrin.gif men se zdi brezveze zdej letat po trgovinah, ker itak, tist kar je blo fajn, so ze zdavni pokupl rolleyes.gif bom rajs pocakala na novo robo pa si pol kej prvoscla biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#148 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 15 January 2006 - 11:53 AM

QUOTE(*pikica*)
smo ze 3! biggrin.gif men se zdi brezveze zdej letat po trgovinah, ker itak, tist kar je blo fajn, so ze zdavni pokupl rolleyes.gif bom rajs pocakala na novo robo pa si pol kej prvoscla biggrin.gif

ja, torej se takrat srečamo biggrin.gif laugh.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#149 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 15 January 2006 - 11:58 AM

jaz sem že šla malo po razprodajah.. ampak me ob živce spravi zmešan folk pa gužva.. nekaj sem tud že kupila mam pa še namen it malo pogledat če še bo ostalo kaj pametnega biggrin.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#150 pearl*bath

pearl*bath

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 221 posts

Posted 15 January 2006 - 01:06 PM

Tudi jaz nisem obiskala razprodaj in jih tudi ne nameravam. biggrin.gif
Ko kaj potrebujem, to kupim, ne mislim pa plezati čez dekleta in mame v trgovini, da bi prišla do kavbojk ali pulija. biggrin.gif
  • 0

#151 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts
  • Interests:Moda,nakupovanje...vse kar je lepo!:-)

Posted 15 January 2006 - 01:28 PM

Še ena taka. 8)
  • 0
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

IPB Image

#152 Ka

Ka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 628 posts

Posted 18 January 2006 - 10:59 PM

nekako sem se poskušala izogibat trgovinam, pa ni ratalo.
čeprav kao neki ful šparam (za comp) sem ta mesec pridobila dvoje čevlje (!!!) in kavbojke. mislim, da sem nepoboljšljiva. oops.gif
  • 0

#153 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 January 2006 - 11:08 PM

.
Jaz sem tokrat kupila samo 4 majčke.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#154 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 18 January 2006 - 11:28 PM

[quote=Jenna].
Jaz sem tokrat kupila samo 4 majčke. .
a spodnje majčke?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#155 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 January 2006 - 12:33 AM

QUOTE(URŠKA)
QUOTE(Jenna)
Jaz sem tokrat kupila samo 4 majčke.
a spodnje majčke?

Ne. Troje so z dolgimi rokavi, ena pa s kratkimi oz. brez.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#156 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 19 January 2006 - 04:15 PM

koliko casa so se razpordaje??? rolleyes.gif

ker ce so jutri se ---bom sla se malo v zaro,ce najdem kej fletkanega:)
  • 0

#157 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 19 January 2006 - 06:09 PM

Danes bla v Avstriji, in kljub temu da so razprodaje že slabi mesec mi je uspelo pridelat 1 temno rjavo jopco iz mangota pa 1 črn pulover, rahlo prozoren, ful zanimivo krojen, tudi iz mangota. very, very happy biggrin.gif
  • 0

#158 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26024 posts

Posted 19 January 2006 - 06:55 PM

najs. mene je pa minil ze takoj, ko sem v city parku v hervisu vidla, da so odprte 4 blagajne (namesto obicajnih dveh), in da so vrste do konca trgovine ... tko da sm nabavla sam neostik za puzzle nalimat tongue.gif vem, ja biggrin.gif
  • 0

#159 Nadja

Nadja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts
  • Interests:šport, potovanje, mediji, tuji jeziki in še in še...

Posted 19 January 2006 - 08:03 PM

Še sploh nisem bila na razprodajah letos. In sem full ponosna nase (ker drugače bi itak spet preveč zapravila) rolleyes.gif
  • 0
LP, Nadja

When we are happy, we are allways good, but when we are good, we are not allways happy (O.Wilde).

#160 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 21 January 2006 - 07:40 PM

a kera ve kolk je tista majca v benettonu k gor extreme piše??? blink.gif
(al neki tazga)
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users