Jump to content

Photo

Kaj me na njej najbolj privlači?

• Please log in to reply
163 replies to this topic

#141 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 19 November 2006 - 02:34 PM

Seveda! wink.gif
  • 0

#142 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 19 November 2006 - 04:02 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 19. 11. 2006 - 10:44) View Post

mene na fantih najbol prvlač to da je visok, lepa ritka, dobre roke, lepo suh pa močan, na obrazu pa so privlačne ustnce, ostalo na obrazu pa da je lepo, ne bo me lih nos prvlaču ane smile.gif

QUOTE(Coco* @ 19. 11. 2006 - 14:23) View Post

Prvo ko prvo, tip mora bit zanimiv, ne tisti kao latino lover in take fore.
Mene ful privlačijo dlani. In adamova jabkica. Pa tilnik. woot.gif
In lasje so mi ful pomembni.

Ni lepšega kot tip za mastnimi lasni, s katerih kaplja dol. down.gif

dodajam še adamovo jabolko, zlo mi je uh in oh če ga mal premika k govori, ne pa da ječist neznaznavn smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#143 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 19 November 2006 - 06:37 PM

Moj post nima niti približne veze z čistunstvom!!Daj malo premisli preden blekneš kaj.Sicer je odgovor po pričakovanjih.

Sama tudi pogledam rit,pa vse ostalo,sem menda človek in ni tu razlike.Je nagonsko in človeško. hmm.gif Zato nimam posebnih filingov glede tega(razen pri opisanih samovšečnežih)..tak da o kom se potem sedaj sploh pogovarjamo???? blink.gif
Če ti paše da te tip gleda si kurva,če ti ne paše pa si čistunka al kako??GLEDE NA TVOJE RAZMIŠLJANJE NENEVA SEM TO SEDAJ NAPISALA.

Nevem niti kaj bi rada dosegla z svojim odnosom ker očitno imaš neke notranje blokade ki jih še moraš predlati.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#144 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 19 November 2006 - 07:13 PM

Pri tipih najprej opazim, če imajo dlake počesane na desno in simetrično postavljen popek!!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#145 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 19 November 2006 - 07:29 PM

.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#146 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 19 November 2006 - 07:40 PM

QUOTE(Dragica @ 19. 11. 2006 - 19:13) View Post

Pri tipih najprej opazim, če imajo dlake počesane na desno in simetrično postavljen popek!!

IPB Image
ti si tako kul ej. prav cel dan sem neki zanič&v bedu pa to, pol pa zdjle tole preberem&me totalno.. nevem, nasmeji, čir ap-a. Nekam si bom prepisala tole. laugh.gif May i?
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#147 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 19 November 2006 - 08:38 PM

Ti kr prepiš Cvetka! Go ahead!! biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#148 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 19 November 2006 - 08:47 PM

D best biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#149 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 November 2006 - 08:47 PM

Haha, bejbe si ponavadi joškovje čez čelo dvignejo, pa oprijete hlače da so na meji popokanja na šivih in da jo prav boleče v fuflo zribajo... in potem se take zgražajo, če jih kateri tip buli v to in kako so nespoštljivi. Sploh me pa nobena ne bo prepričala, da se zrihta zase s tem, da si jih napumpa v višave. Haha!
Sicer pa je tudi tak, da lahko kdo buli zaradi česa drugega, kot pa zaradi tega, kar si nekatere samovšečnice domišljajo. twisted.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#150 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 19 November 2006 - 09:03 PM

Men je pa cool, da me tipi in bejbe (seveda tiste k so BI...une foušljivke k sam sikajo, če vidjo dobro bejbiko, me ne interesirajo) čekirajo in ocenjujejo...stvar egotripa in samozavesti pač twisted.gif Jaz vem, da se tud sama obrnem tako za dobro bejbo in dobrim tipom, pač kar je lepo je lepo! tongue.gif Če se pač v nulo spedenam, pričakujem odziv.... Jebi ga! biggrin.gif whip.gif

Blueberry, ne vrti se ves svet samo okol tebe biggrin.gif ....če si še enkrat prebereš moj zgornji post, boš lahko analizirala, da sm ga napisala o sebi, svoje mneje o sebi, kako in zakaj mi odgovarja gledanje drugih in da me ne moti, če drugi gledajo mene...nikjer nisem omenjala nobenih kurb!
Glede čistunstva....sem pa odgovarjala na Špelin post, ker se mi zdi full lepo povedano! Če si ga pa interpretirala nase, pač get over it!
Glede mojih notranjih zdrah pa.....mnogi so poskusili...pa jim ni uspelo....ne trudi se! wink.gif

QUOTE(Jenna @ 19. 11. 2006 - 20:47) View Post

Haha, bejbe si ponavadi joškovje čez čelo dvignejo, pa oprijete hlače da so na meji popokanja na šivih in da jo prav boleče v fuflo zribajo... in potem se take zgražajo, če jih kateri tip buli v to in kako so nespoštljivi. Sploh me pa nobena ne bo prepričala, da se zrihta zase s tem, da si jih napumpa v višave. Haha!
Sicer pa je tudi tak, da lahko kdo buli zaradi česa drugega, kot pa zaradi tega, kar si nekatere samovšečnice domišljajo. twisted.gif

Jenna, dobr povedan! Btw...kaj bi dala, da bi si jaz lahko joške nabila čez čelo...bemti..mam premajhne! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#151 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 November 2006 - 09:10 PM

QUOTE(_Sončica_ @ 19. 11. 2006 - 21:03) View Post
Jenna, dobr povedan! Btw...kaj bi dala, da bi si jaz lahko joške nabila čez čelo...bemti..mam premajhne! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Če bi mela takšne, da bi si jih dejansko lahko (in to meni izgleda blazno nikakvo in predvsem neseksi), bi bili grdi 100% in brez modrčka povešeni. =) No, res pa je, da se pa k dvigovanju v višave nagibajo tudi nekatere, ki tega nikakor ne morejo uresničiti in potem izpadejo s temi natlačenimi zizami prav groteskno. Tak da se jaz na tvojem mestu ne bi preveč sekirala. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#152 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 19 November 2006 - 09:48 PM

Sončica saj ne da se svet okoli mene vrti,se ne more...lahko pa samo pokomentiram,če se mi zdi vredno...včasih poskusim pa ...nisva ravno na isti valovni da bi lahko speljale pogovor na nek normalen način,ker ti nisi razumela kaj sem želela povedati,zate je vse črno in belo zame pa ni-jaz pa tvojega nisem razumela,ker pišeš pač meni nerazumljivo.(valovna,npr: če se v nulo spedenam pričakujem odziv,pove vse).Sploh ni panike glede tega: predvsem bi samo izpostavila,ne tvoje osebno mnenje ampak na način kako ga poveš:kot če bi preživela neko hudo travmo pišeš.Prevzetno se obnašaš in mogoče malo obračaš besede(al pa še sama sebi nisi razumljiva).Tisto:če se v nulo spedenam-še enkrat moram omeniti in potem povezati z tem kar si meni rekla-da se svet okoli mene vrti.... biggrin.gif
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#153 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 November 2006 - 09:55 PM

Zgolj opozarjam, da se držite teme in da naj ne bi prišlo v spet nek dvoboj, kakšen je kdo po personaliteti (eno je, če se malo pošalimo, drugo pa, če se čuti, da je na vidiku nek zločesti vsesplošen prepir =) ) . In včasih se da tudi kaj razpravljati brez tega, da bi kdo koga začel osebno napadati in ocenjevati, kakšen pa mora biti in kaj se je z njim dogajalo v preteklosti in nasploh postajati psiholog in psihiater in blablabla.

• 0

#154 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 20 November 2006 - 09:33 AM

QUOTE(bluberry @ 19. 11. 2006 - 21:48) View Post

valovna,npr: če se v nulo spedenam pričakujem odziv,pove vse).

Kaj ti to pove gospodična psihologinja?

Sploh ni panike glede tega: predvsem bi samo izpostavila,ne tvoje osebno mnenje ampak na način kako ga poveš:kot če bi preživela neko hudo travmo pišeš.

Spet predvidevaš in žališ!

Prevzetno se obnašaš in mogoče malo obračaš besede(al pa še sama sebi nisi razumljiva).

Do koga se obnašam prevzetno? Do tebe? Jaz temu pač pravim samozavest, če ne moreš mimo tega, potem rajši pusti!

Posplošuješ, žališ, tko, da jaz ne mislim več diskutirat s tabo, sploh pa ne na tem nivoju!
Kot sem ti pa že 2x napisala si še vedno offtopic.gif
  • 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#155 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 24 November 2006 - 09:36 PM

joooj kakšno filozofiranje glede tega kdo koga kam gleda na kak način in kolko časa in če se še slini zraven...
Normalno, da bo moški pogledal punco v prsi, ženska njega recimo v tazadnjo...Kaj je tu slabega, smo pač estetska bitja biggrin.gif . Slabo je le, če odnos temelji le na zunanjem.

"Prekrasna oblika,da! Toda kaj pomaga prekrasno čelo, če za njim ni možganov" -mislim da to vse pove tongue.gif (ne spomnim pa se avtorja)

Drugače pa mi je ''pomembno'' - najprej zven oziroma barva njegovega glasu, potem ne oči kot take, ampak bolj pogled, pa seveda kolkor se sliši smešno - nos. Nos namreč odloča o marsičem na obrazu biggrin.gif
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#156 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 25 November 2006 - 11:37 PM

.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#157 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 26 November 2006 - 01:57 AM

QUOTE(Minnie @ 25. 11. 2006 - 23:37) View Post

Nov dodatek k, kaj me na njem privlači: Pamet.OMG.Nikoli nisem misla,dogaja se mi prav to...Če jo zna pravilno uporabiti in prodajati vse kar zbledi in....Prepustite se fantaziji.Šit,mene privlači pamet.Joj.

Ja Minnie, kje si pa ti živela, c c c biggrin.gif men je bil enkrat en tip všeč izključno zato, ker je bil ful pameten, ampak ne piflarski tip (ni bil glih neprivlačen, vsekakor pa nič posebnega na pogled in definitivno niti slučajno moj tip), tako da te čist štekam tlele smile.gif majke mi, prav fantazirala sem o tem, kako pametne otroke bova imela laugh.gif
  • 0

#158 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 07 December 2006 - 03:47 PM

js pa najprej opazim oči...wow...nujno modre wub.gif
aja...pa ko smo ž glih pri gledanju v neobrazne dele telesa...glih zadnč sm mal predovgo gledla "dol"...in bla pri tem zasačena...ja oops.gif
  • 0

#159 matej29

matej29

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 267 posts
  • Interests:zelo veliko

Posted 03 April 2007 - 06:44 PM

ja no gledam obliko obraza in seveda barvo las ter sprobam ustnice koker se da hitro!
da ocenim mehkobo le teh smile.gif pa seveda more bit nujno manjša od mene
  • 0
Ne zamudi priložnosti tega dne, saj se ne bodo nikoli več ponovile!

#160 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 April 2007 - 06:50 PM

QUOTE(matej29 @ 3. 4. 2007 - 19:44) View Post

ter sprobam ustnice koker se da hitro!

V mojem primeru 15 minut po tistem, ko sva se spoznala ... pravi prestopnik si, no. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users