Kaj me na njej najbolj privlači?
Posted 19 November 2006 - 02:34 PM

Posted 19 November 2006 - 04:02 PM
mene na fantih najbol prvlač to da je visok, lepa ritka, dobre roke, lepo suh pa močan, na obrazu pa so privlačne ustnce, ostalo na obrazu pa da je lepo, ne bo me lih nos prvlaču ane

Prvo ko prvo, tip mora bit zanimiv, ne tisti kao latino lover in take fore.
Mene ful privlačijo dlani. In adamova jabkica. Pa tilnik.

In lasje so mi ful pomembni.
Ni lepšega kot tip za mastnimi lasni, s katerih kaplja dol.

dodajam še adamovo jabolko, zlo mi je uh in oh če ga mal premika k govori, ne pa da ječist neznaznavn

Posted 19 November 2006 - 06:37 PM
Sama tudi pogledam rit,pa vse ostalo,sem menda človek in ni tu razlike.Je nagonsko in človeško.

Če ti paše da te tip gleda si kurva,če ti ne paše pa si čistunka al kako??GLEDE NA TVOJE RAZMIŠLJANJE NENEVA SEM TO SEDAJ NAPISALA.
Nevem niti kaj bi rada dosegla z svojim odnosom ker očitno imaš neke notranje blokade ki jih še moraš predlati.
WINK (fake one)

Posted 19 November 2006 - 07:13 PM
Posted 19 November 2006 - 07:29 PM
Posted 19 November 2006 - 07:40 PM
Pri tipih najprej opazim, če imajo dlake počesane na desno in simetrično postavljen popek!!

ti si tako kul ej. prav cel dan sem neki zanič&v bedu pa to, pol pa zdjle tole preberem&me totalno.. nevem, nasmeji, čir ap-a. Nekam si bom prepisala tole.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 19 November 2006 - 08:38 PM

Posted 19 November 2006 - 08:47 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 19 November 2006 - 08:47 PM
Haha, bejbe si ponavadi joškovje čez čelo dvignejo, pa oprijete hlače da so na meji popokanja na šivih in da jo prav boleče v fuflo zribajo... in potem se take zgražajo, če jih kateri tip buli v to in kako so nespoštljivi. Sploh me pa nobena ne bo prepričala, da se zrihta zase s tem, da si jih napumpa v višave. Haha!
Sicer pa je tudi tak, da lahko kdo buli zaradi česa drugega, kot pa zaradi tega, kar si nekatere samovšečnice domišljajo.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 November 2006 - 09:03 PM
Men je pa cool, da me tipi in bejbe (seveda tiste k so BI...une foušljivke k sam sikajo, če vidjo dobro bejbiko, me ne interesirajo) čekirajo in ocenjujejo...stvar egotripa in samozavesti pač

Blueberry, ne vrti se ves svet samo okol tebe

Glede čistunstva....sem pa odgovarjala na Špelin post, ker se mi zdi full lepo povedano! Če si ga pa interpretirala nase, pač get over it!
Glede mojih notranjih zdrah pa.....mnogi so poskusili...pa jim ni uspelo....ne trudi se!

Haha, bejbe si ponavadi joškovje čez čelo dvignejo, pa oprijete hlače da so na meji popokanja na šivih in da jo prav boleče v fuflo zribajo... in potem se take zgražajo, če jih kateri tip buli v to in kako so nespoštljivi. Sploh me pa nobena ne bo prepričala, da se zrihta zase s tem, da si jih napumpa v višave. Haha!
Sicer pa je tudi tak, da lahko kdo buli zaradi česa drugega, kot pa zaradi tega, kar si nekatere samovšečnice domišljajo.

Jenna, dobr povedan! Btw...kaj bi dala, da bi si jaz lahko joške nabila čez čelo...bemti..mam premajhne!

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!
Posted 19 November 2006 - 09:10 PM

Če bi mela takšne, da bi si jih dejansko lahko (in to meni izgleda blazno nikakvo in predvsem neseksi), bi bili grdi 100% in brez modrčka povešeni. =) No, res pa je, da se pa k dvigovanju v višave nagibajo tudi nekatere, ki tega nikakor ne morejo uresničiti in potem izpadejo s temi natlačenimi zizami prav groteskno. Tak da se jaz na tvojem mestu ne bi preveč sekirala. =)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 19 November 2006 - 09:48 PM

WINK (fake one)

Posted 19 November 2006 - 09:55 PM
Zgolj opozarjam, da se držite teme in da naj ne bi prišlo v spet nek dvoboj, kakšen je kdo po personaliteti (eno je, če se malo pošalimo, drugo pa, če se čuti, da je na vidiku nek zločesti vsesplošen prepir =) ) . In včasih se da tudi kaj razpravljati brez tega, da bi kdo koga začel osebno napadati in ocenjevati, kakšen pa mora biti in kaj se je z njim dogajalo v preteklosti in nasploh postajati psiholog in psihiater in blablabla.
Posted 20 November 2006 - 09:33 AM
valovna,npr: če se v nulo spedenam pričakujem odziv,pove vse).
Kaj ti to pove gospodična psihologinja?
Sploh ni panike glede tega: predvsem bi samo izpostavila,ne tvoje osebno mnenje ampak na način kako ga poveš:kot če bi preživela neko hudo travmo pišeš.
Spet predvidevaš in žališ!
Prevzetno se obnašaš in mogoče malo obračaš besede(al pa še sama sebi nisi razumljiva).
Do koga se obnašam prevzetno? Do tebe? Jaz temu pač pravim samozavest, če ne moreš mimo tega, potem rajši pusti!
Posplošuješ, žališ, tko, da jaz ne mislim več diskutirat s tabo, sploh pa ne na tem nivoju!
Kot sem ti pa že 2x napisala si še vedno

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!
Posted 24 November 2006 - 09:36 PM
Normalno, da bo moški pogledal punco v prsi, ženska njega recimo v tazadnjo...Kaj je tu slabega, smo pač estetska bitja

"Prekrasna oblika,da! Toda kaj pomaga prekrasno čelo, če za njim ni možganov" -mislim da to vse pove

Drugače pa mi je ''pomembno'' - najprej zven oziroma barva njegovega glasu, potem ne oči kot take, ampak bolj pogled, pa seveda kolkor se sliši smešno - nos. Nos namreč odloča o marsičem na obrazu

Posted 25 November 2006 - 11:37 PM
Posted 26 November 2006 - 01:57 AM
Nov dodatek k, kaj me na njem privlači: Pamet.OMG.Nikoli nisem misla,dogaja se mi prav to...Če jo zna pravilno uporabiti in prodajati vse kar zbledi in....Prepustite se fantaziji.Šit,mene privlači pamet.Joj.
Ja Minnie, kje si pa ti živela, c c c

Posted 07 December 2006 - 03:47 PM

aja...pa ko smo ž glih pri gledanju v neobrazne dele telesa...glih zadnč sm mal predovgo gledla "dol"...in bla pri tem zasačena...ja

Posted 03 April 2007 - 06:44 PM
da ocenim mehkobo le teh

Posted 03 April 2007 - 06:50 PM
ter sprobam ustnice koker se da hitro!
V mojem primeru 15 minut po tistem, ko sva se spoznala ... pravi prestopnik si, no.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users