Jaz sploh nisem želela načet druge plati te romantične zgodbe, ampak ker ste ostale - evo še mene.
Nekatere so-forumašice so že dokaj lepo povzele moje razmišljanje o tej temi, sicer ne čist (ker je moje samo še manj romantično

, ampak so). Konec konec je bila tudi že debata o porokah in že tam sem ugotovila, da imam dosti drugačno mnenje od večine žensk, zato se ne bi spet spuščala v to.
Jaz bom samo dodala ... 18 let starost in 8 skupaj preživetih mesecev. Sicer lepa, romantična gesta od tvojega fanta, ki te je očitno zelo osrečila - jaz samo upam, da bo držala. Brez zamere - oba sta še v puberteti, takrat se človekova osebnost, želje - skratka vse se še spreminja. Iščeš sebe in svoj prostor na tem svetu (ja vem, tudi jaz sem ga do 18 leta našla vsaj 10x, pa sem ga šla vedno znova iskat).
Mogoče imam že malo preveč izkušenj za seboj in razmišljam preveč trezno, ampak to pač leta naredijo iz človeka. Jaz sem za vsakega nekako mislila, da bova večno skupaj - vsaj tisti trenutek se mi je tako zdelo.
Ma brez veze - samo želim, da bosta večno srečna in tiste ki take geste osrečujejo - zakaj pa se ne bi veselili z njimi.