Jump to content

Photo

Sex Showi

• Please log in to reply
165 replies to this topic

#141 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 26 April 2008 - 09:50 PM

QUOTE(Špela @ 25. 4. 2008 - 20:40) View Post

pa sej ne gre na erotični sejem zato, da bi spal s katero od onih, ki tam opravljajo svoj posel - grem stavit, da si itak ne bi upal. pač jih rajcajo, pa kaj zdej. smile.gif če že, mi je bolje, da gre si tja potešit radovednost in tam kako pošlata, kot pa da med sexom z mano mašta o drugi (ja, vem, da na to itak nimam vpliva, želim si pa lohk vseen .... smile.gif). če že.

Ojoj, meni se pa nobena varianta ne dopade. Če pa že, pa sem rajši, da me "prevara" v mislih, kot pa zares.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#142 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 27 April 2008 - 01:59 PM

ne vem, če se tkole poteši radovednost. vsi stripbari pač niso popolnoma bedni in striptizete grde, verjeli ali ne, celo v lj obstaja en z dobrimi bejbami. men se zdi, da se tkole sanjarjenja bolj prebudijo, kakor potešijo. realna, pred tipom zvijajoča se bejba, navidezno pripravljena na vse... ni boljšega za razvnet domišljijo.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#143 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 27 April 2008 - 02:18 PM

Kaj pa obratna situacija? Bi bilo vašim tipom vseeno, če se pred vami zvija napol gol mišičast mladenič? Me zanima kolko tipov bi kej takega toleriralo.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#144 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 27 April 2008 - 02:26 PM

js tega načrtno ne bi šla gledat, ker mi to totalno ni seksi. tip mora bit možat in nezagledan sam vase, kar neko naoljeno alloverobrito zvijajoče se netičnemiš bitje pač ni. moj fant to ve in vem, da ne bi bil niti malo ljubosumen, ker to pač niso moje sanje. če sploh, bi ga morala bolj skrbet moja navdušenost nad freestajlerskimi športi biggrin.gif še dobro, da je tudi sam eden tovrstnih zanesenjakov oops.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#145 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 April 2008 - 06:12 PM

Jaz tega ne bi šla gledat sploh. Pa niti slučajno ne za to, ker mi je življenjski cilj razvit neko višjo in poglobljeno raven kreposti in moralne neoporečnost, ampak zato, ker me res to niti malo ne interesira. Jaz imam ful zajeban okus za tipe, všeč mi je mogoče pol procenta tistih, ki veljajo za neke lepotce. Dragica je včasih že menda misla, da sem lezba, ker mi ni bil praktično noben všeč. Recimo Chippendales so meni ... ne vem, ne najdem besed, nadogabni so mi. Izgledajo mi totalno zabiti in taki obični buleki, tako močno nabita in naoljana postava me tud slučajno ne privlači, pa v faco so mi za bruhat, taki sluzasti manijaki. Poleg tega je pri meni že skos prisotna ta fora, da se mi gnusi občutek, da bi se me dotaknil kdo drug, kot fant. On me optimalno privlači, v njem vidim vse, kar mi je všeč in edino njegov dotik mi je hot. Edina, res edina dva, ki bi se jima dala na pladnju in bi verjetno ob njuni bližini omedlevala, sta Sam in Dean iz Supernatural. laugh.gif Njiju pa ziher ne bom vidla v kakšne striptiz klubu ali sex showu, so what's the point in going there?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#146 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 27 April 2008 - 06:22 PM

Ja, ampak moj point je v tem da je ful žensk pripravljeno tipu spregledat kšn seks šov al pa lap dance al pa kej takega, ker to pač moški delajo, hkrati pa bi tej isti tipi podivjali, če bi se kšn tip tako raztegoval pred njihovo punco.
In po mojem mnenju, če rabi tip striptizeto za mu razvnet domišljijo, tu nekaj ni v redu, ker sam očitno nima zadosti domišljije (oz. mu jst nisem dovolj da bi mu jo prebudila), in potem naj fantazira o striptizeti al kaj? Sej vemo, da so skoraj vse grde in plastične itd, samo večini tipov se bo dvignu ob še tako plastičnih joških, če mu bo ženska mahedrala z njimi pred nosom in hkrati poplesavala pred njim v mini tangicah (al pa še to ne). In meni bi rahlo motlo pol sexat s tipom, ki si na meni samo prazni jajca, zrajcala in "prebudila domišljijo" pa mu je neka kurba s sex showa.

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#147 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 April 2008 - 07:02 PM

QUOTE(pinga @ 27. 4. 2008 - 14:59) View Post

ne vem, če se tkole poteši radovednost. vsi stripbari pač niso popolnoma bedni in striptizete grde, verjeli ali ne, celo v lj obstaja en z dobrimi bejbami. men se zdi, da se tkole sanjarjenja bolj prebudijo, kakor potešijo. realna, pred tipom zvijajoča se bejba, navidezno pripravljena na vse... ni boljšega za razvnet domišljijo.

ja, sej, razvnet domišljijo, da jo potem doma udejanji. smile.gif meni je tudi rahlo mimo, da se podrazumeva, da so vse dekline v sex biznisu grdavše. meni bi bil obisk stripbara popestritev, nekaj novega za doživet - ne pa da tipa nateram tja, češ, naj se jih nagleda pol pa mene doma naskoči. smile.gif mislim, če ima namen it, bo itak šel, nimam jaz nič pri tem. wink.gif mene ne bi motilo, če bi si šel malo obzorja širit kam drugam - bi mogoče še kakšno dobro idejo domov prinesel, ki nama recimo ne bi šinula. smile.gif

meni so isto ti profi slačidečki nezanimivi - vsi majo ista telesa, takšna, ki veljajo za sexi in oh in sploh, meni delujejo kot lutke in mi to ni privlačno. mam že raje kak spontani striptiz na kaki žurki, heh. oops.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#148 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 28 April 2008 - 09:38 AM

QUOTE(DiLeMa @ 27. 4. 2008 - 19:12) View Post

Jaz tega ne bi šla gledat sploh. Pa niti slučajno ne za to, ker mi je življenjski cilj razvit neko višjo in poglobljeno raven kreposti in moralne neoporečnost, ampak zato, ker me res to niti malo ne interesira. Jaz imam ful zajeban okus za tipe, všeč mi je mogoče pol procenta tistih, ki veljajo za neke lepotce. Dragica je včasih že menda misla, da sem lezba, ker mi ni bil praktično noben všeč. Recimo Chippendales so meni ... ne vem, ne najdem besed, nadogabni so mi. Izgledajo mi totalno zabiti in taki obični buleki, tako močno nabita in naoljana postava me tud slučajno ne privlači, pa v faco so mi za bruhat, taki sluzasti manijaki. Poleg tega je pri meni že skos prisotna ta fora, da se mi gnusi občutek, da bi se me dotaknil kdo drug, kot fant. On me optimalno privlači, v njem vidim vse, kar mi je všeč in edino njegov dotik mi je hot. Edina, res edina dva, ki bi se jima dala na pladnju in bi verjetno ob njuni bližini omedlevala, sta Sam in Dean iz Supernatural. laugh.gif Njiju pa ziher ne bom vidla v kakšne striptiz klubu ali sex showu, so what's the point in going there?

Dilema, če bi RECIMO tota dva zdaj, ko imaš fanta hotla bit s tabo. Bi res bla z njima? Saj vem, da je nemogoče, samo sprašujem pač.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#149 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 28 April 2008 - 09:55 AM

Kolikor jaz poznam tipe (prijatelje, kolege, znance, sošolce, sorodnike, bivše) se veliki večini zdi popolnoma sprejemljivo, da bi gledali striptizeto in bi morale glede tega biti karseda razumevajoče do nih- da bi pa šla ženska gledat striptizerja, pa se jim zdi čisto nesprejemljivo in bi koj zganjali paniko in cirkus in ljubosumje, sem prepričana. To je čista dvoličnost. Meni se zdi to en zgrešeno razmišljanje, odraz družbe takšne, kakršna pač je - in še bo dolgo takšna. Sicer pa mene ne interesira ogled česa takega, ampak sem vseeno (če že koga interesira) za enakopravnost. Sicer pa sem tudi jaz takšna, da ji je zelo zelo zelo malo moških nasploh všeč, mogoče eden izmed tisočih - pa tu ne gre le zunanji videz, ampak celoto.
  • 0

#150 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 April 2008 - 10:34 AM

QUOTE(sade @ 28. 4. 2008 - 10:38) View Post

Dilema, če bi RECIMO tota dva zdaj, ko imaš fanta hotla bit s tabo. Bi res bla z njima? Saj vem, da je nemogoče, samo sprašujem pač.

Če sem popolnoma iskrena, sploh ne vem, če bi mi fant v tem primeru zameril, ker ve, da sem NORA na njiju. laugh.gif To je tak, da bi tud js verjetno pustila fantu, da bi bil z Angelino Jolie, če bi prišlo do tega - to so take čist specialne zadeve, ne znam razložit. hmm.gif Čeprav po drugi strani to govorim zdej, ko VEM, da se to ne bo zgodilo. Če bi se, bi verjetno drugače razmišljala. Po drugi strani pa lahko potem, da bi oba s fantom ugotovila, da vse skupaj sploh ni all that in bi bila ful razočarana ter bi začela še bolj cenit tisto, kar imava. Obstaja pa tudi možnost, da bi bilo all that in bi potem jaz v fantovih očeh popolnoma zbledela oz. on v mojih. Mene recimo pri S&D rajca njuna vloga v Supernatural nasploh, torej katakter, ki ga igrata, Samova poštenost, predanost, inteligenca in tko, pa Deanov super smisel za humor in navihanost - lahko da v resnici niti približno nista taka, ane. Ker tle ne gre samo za zunanjost, ampak za celoten lik. Pa na koncu ne vem, kako bi sploh izpadlo, kakšna energija bi bila med mano in njima, če bi bili samo 5cm narazen, lahko da mi sploh ne bi u real potegnil noben od njiju. Meni sta torej noro všeč Sam in Dean Winchester, ki sta prav frajerja in me lahko rešita pred živim mrličem, prekletstvom ali maščevalnim duhom (pišem ko da sem pet let stara, LoL, ampak vsaj povem po pravici biggrin.gif), ne pa Jared Padalecki in Jensen Ackles, ki ju karakterno sploh ne poznam. V tem je catch ...

Pa še potem, če bi bila res S&D the real deal, ne vem kako bi izključla misel na fanta, pomoje bi me živo požrlo in se itak ne bi mogla sprostit.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#151 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 28 April 2008 - 10:42 AM

Sama pa zvezdnike popolnoma enako enačim navadnim ljudem.
Me baš boli patak, da je ona npr. HALLE BERRY! Jaz sem pa M.P.! in v očeh koga drugega enako dobra kot HB ali JLo. Zakaj potem ne bi bila še njemu?

Zmeraj bodo bolj privlačne osebe od nas. Kaj to pomeni, da jim moramo skoke čez plot z njimi lažje oprostiti?

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#152 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 April 2008 - 11:05 AM

Jaz na to ne gledam enako. Verjetno je vse odvisno tudi od tega, kako dojemaš folk. Meni tudi slavni kot taki niso nič posebnega, mene (kot že zgoraj povedano) privlačijo določeni liki, ki pa v resnici itak ne obstajajo. Sej zato pa sem rekla, da je veliko vprašanje, kaj bi bilo, če bi ju videla tko u real kot dva čisto običajna fanta. Čeprav potem na igralca tudi u real avtomatsko projeciraš ta lik in se ti skorajda zdi, da gre za eno in isto osebo, kar pa seveda nima nobene veze z resničnostjo.
  • 0

#153 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 01 May 2008 - 03:32 PM

QUOTE(Adriane @ 28. 4. 2008 - 11:42) View Post

Sama pa zvezdnike popolnoma enako enačim navadnim ljudem.
Me baš boli patak, da je ona npr. HALLE BERRY! Jaz sem pa M.P.! in v očeh koga drugega enako dobra kot HB ali JLo. Zakaj potem ne bi bila še njemu?

Zmeraj bodo bolj privlačne osebe od nas. Kaj to pomeni, da jim moramo skoke čez plot z njimi lažje oprostiti?

very good point. worship.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#154 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 May 2008 - 03:07 PM

QUOTE(sade @ 5. 12. 2007 - 12:33) View Post

Kaj ve bi "pustile" svojega fanta na erotični sejem? biggrin.gif Bi vam blo vseeno, če bi šel itd....
Se vam zdi to enako ali drugače, kot če bi šel v striptease club?

Jst ne bi evil.gif

QUOTE(Adriane @ 5. 12. 2007 - 13:36) View Post

na teh sejmih, mi ti tipi delujejo ko brezosebnostne lutke. bruh.gif Samo, da pizdo vidijo in se jim jošk dotaknejo. Prav patetično.
Niso vsi enaki, a velika večina, ki se jih tam znajde, pa so.

Sem res zategnjena in graje vredna, kajne? rolleyes.gif

Se podpišem pod to. In me boli, če sm zadrgnjena. Moj tip pač na take stvari ne bo hodu. Če mu pa kej ni prov, potem nej pa samo spoka, če nima vrednot.

QUOTE(sonchika @ 10. 12. 2007 - 17:41) View Post

Baje so tisti najbolj vztrajni čakali po 3 ure na nastop in stali pred odrom. Jao, budale. Pa na tisti sliki so ravno pravi - že izgledajo debilno s tistimi telefoni.
Ni mi čisto jasno, kaj bodo počeli s tistimi slikami. Si jih uokvirili in dr*** nanje? bruh.gif

Ej bolano. Samo to lahko rečem. rolleyes.gif

Je pa res - 100 ljudi, 100 čudi. Jst sm striktno proti in mi je vseen kaj si drugi mislijo.

QUOTE(DiLeMa @ 27. 4. 2008 - 19:12) View Post

Recimo Chippendales so meni ... ne vem, ne najdem besed, nadogabni so mi. Izgledajo mi totalno zabiti in taki obični buleki, tako močno nabita in naoljana postava me tud slučajno ne privlači, pa v faco so mi za bruhat, taki sluzasti manijaki.

Podpis pod tole thumbup.gif

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#155 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 03 May 2008 - 04:11 PM

QUOTE(Princeska @ 3. 5. 2008 - 16:07) View Post

Jst ne bi evil.gif
Se podpišem pod to. In me boli, če sm zadrgnjena. Moj tip pač na take stvari ne bo hodu. Če mu pa kej ni prov, potem nej pa samo spoka, če nima vrednot.
Ej bolano. Samo to lahko rečem. rolleyes.gif

Je pa res - 100 ljudi, 100 čudi. Jst sm striktno proti in mi je vseen kaj si drugi mislijo.
Podpis pod tole thumbup.gif

excuse me? majo pač drugačne vrednote, ki se s tvojimi ne skladajo. meni gre pa vsako omejevanje a proiori na živce, ga ne prenesem ... kdo pa je moj partner, da bi odločal o tem, kaj lahko naredim? lahko mu poveš svoje mnenje, da ti pač ni všeč, če bi šel pa tko naprej, ampak da se v njegovem imenu nekaj odločiš ... tle bi pa js spokala na njegovem mestu smile.gif

but then again, s človekom, ki bi ful drugače razmišljal v okviru tega, se še kje drugje ne bi ravno fajn razumela ... tako da verjetno ne bi bilo samo to področje pod vprašajem.

hecno, kok smo si različni smile.gif.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#156 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 May 2008 - 04:31 PM

Sej je lepo napisala, da ga ne bi omejevala - če bi želel hodit na to, bi pač lahko šel (sej ga ne bi zaklenila v omaro), ampak bi ob enem moral spokat stran od nje. Simpl ko pasulj in tudi jaz se strinjam s tem. Iščemo si partnerja s podobnimi vrednotami in ko enkrat vidiš, da ima take vrednote, ki se tebi upirajo, potem pač zagrezneta. Partnerstvo je pa vedno omejevanje in kdor trdi nasprotno, pač kvasi bedastoče. VEDNO obstajajo neki pogoji, ki posledično pomenijo omejevanje, tle gre pač za neko prilagajanje. Do katere mere je kdo pripravljen it, je pa popolnoma stvar posameznika.
  • 0

#157 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 03 May 2008 - 04:49 PM

pismu, res moram začet poste bolj natančno prebirat. se opravičujem.
  • 0

#158 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 May 2008 - 06:23 PM

QUOTE(DiLeMa @ 3. 5. 2008 - 17:31) View Post

Iščemo si partnerja s podobnimi vrednotami in ko enkrat vidiš, da ima take vrednote, ki se tebi upirajo, potem pač zagrezneta. Partnerstvo je pa vedno omejevanje in kdor trdi nasprotno, pač kvasi bedastoče. VEDNO obstajajo neki pogoji, ki posledično pomenijo omejevanje, tle gre pač za neko prilagajanje. Do katere mere je kdo pripravljen it, je pa popolnoma stvar posameznika.

Zelo lepo si to napisala Dilema. In nekako je tako... Sej ne obsojam nikogar, ki to počne. Če se pač 2 zmenita, da je to dovoljeno ali pa gresta še celo skupaj, je super. Važno, da se zmenita in da vse klapa. Pri meni pač to ne gre. Tudi če pravimo, da se nasprotja privlačijo, lahko zaradi polponoma drugačnih vizij pride do trkov. Do neke mere se človek že prilagodi, ampak kar se pa odklanja v ekstreme, tam pa pač 2 nimata več skupaj nič iskati.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#159 shtrukeljchek

shtrukeljchek

sramežljivec

• Člani
  • 93 posts

Posted 03 May 2008 - 06:54 PM

QUOTE(pinga @ 27. 4. 2008 - 14:59) View Post

Kje pa je ta striptiz bar? biggrin.gif

Men so drugač te bejbe k so po kakih erotičnih sejmih ogabne... res je da bi šla s svojim fantom bolj zaradi igračk kukr zarad bejb, v striptiz bar pa bi tut z veseljem šla če bi ble ženske notr dobre in da je striptiz na nivoju- ne pa da zgleda vse ko da si prišel na motoristični zur kjer si ena nagravzna bejba rine v lulo flašo piva in ga hkrati vleče najbolj ogabnemu tipu na prireditvi...

To mi ni všeč.

Če pa bi me kdaj pot odnesla na kak tak nagravžn nastop potem bi bil to zelo dobr test za mojega fanta. Ker če bi se zdej tm slinu po eni silikonski nagravzni bejbi (taki kot ste limale slike na prvih straneh) al pa ji daju jošk v svoja usta ipd. potem bi ga isti trenutek pustila. Pa ne tok zaradi dejanja ampak zato ker če lahko tok nagravzni zenski take dela pol ga očitno ne poznam tok dobr kot sm mislna in je bz da sva skupi ker enostavno jst ne bi mogla naprej se delat kot da se ni nič zgodilo. to bi mi tut povedal da je tak k večina tipov k misljo sam s kurcem...

• 0

#160 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 03 May 2008 - 07:27 PM

heh smile.gif

pozabila dodat: meni se partnerstvo ne zdi omejevanje (oz. takega partnerstva jaz ne bi (več) sprejela). prilagajanje, ja - do neke meje. ko mi pa to prilagajanje postavlja meje, potem se pa neha (to pomeni, da jaz teh mej že prej nisem smatrala kot "svoje" in "potrebne"). osebka v partnerski zvezi sta še vedno individuuma. sicer pa ja - mogoče, da komu ravno omejevanje poleg drugega predstavlja zvezo ... ampak omejevanje hkrati pomeni nespoštovanje mojih odločitev, norm, vrednost, miselnost, da nekdo ve bolje od mene, kaj je dobro zame in mi hoče to vsiliti ... no go.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users