AVON
Posted 16 October 2005 - 07:15 PM
Ta je zaj novost - negovalni sprej za suhe in poškodovane lase z granatnim jabolkom in jojobo - fajn diši, pa ne vsebuje alkohola (kot marsikateri sprej). Pa še drag ni - 550 sit.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 16 October 2005 - 07:21 PM

Jenna ... kolk pa je te L'Occitane maske? Avonove olivne je 200 mL, right?
Tinca, ti misliš on sprej Avon Salon Therapy v taki prozorno-beli embalaži z zelenim napisom?
Posted 16 October 2005 - 07:30 PM
olivne je notri 250 ml, karitejeve pa 150 ml, če se ne motim.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 October 2005 - 07:34 PM
Tinca, ti misliš on sprej Avon Salon Therapy v taki prozorno-beli embalaži z zelenim napisom?
Ne, je svetlo vijolična (barva sivke no) embalaža, mislim da je z ingverjem in sivko. Mi tudi zelo prijetno diši

Posted 16 October 2005 - 07:44 PM
Karitejevo maslo je drugače povedano tudi shea butter? Ker sem brala na enem forumu in ima L'Occitale regenerator s tem maslom zelo slabe kritike. A je to to?
Posted 16 October 2005 - 08:03 PM
Karitejevo maslo je drugače povedano tudi shea butter? Ker sem brala na enem forumu in ima L'Occitale regenerator s tem maslom zelo slabe kritike. A je to to?[/quote]
obstajata maska in regenerator s km. tu je blo govora o količini maske. in, ja, km je shea butter.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 October 2005 - 09:55 PM
Količina L'occitane shea butter maske je bolj majhna (kot je že Špela povedala v eni drugi temi - 150ml) in če bi si jo jaz dajala na celotne lase (kot ostale maske), bi jo porabila zelo zelo prehitro (glede na ceno) in jo zato imam zgolj za suhe konice - tako se tudi lahko uporablja in je super.
Kar se pa tiče regeneratorja s shea maslom - no ja, zaenkrat je na tistem forumu samo ena kritika..... tako da ne vem no..... slab zagotovo ni, je pa ful odvisno od uporabnika oz. las, ki jih ima uporabnik.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 17 October 2005 - 09:52 AM
.
Nisem sklepala samo na tisto eno forumsko kritiko ampak tudi na izkušnje kolegice, ki pravi da je dotična maska v redu, regenerator pa popolnoma zanič. To mi je ful čudno ... od kje takšna razlika?

Posted 17 October 2005 - 10:23 AM
Ja to lahko tudi jaz potrdim.
Posted 18 October 2005 - 05:58 PM

Ne vem. Jaz imam to masko, pa sicer ne vem kaj dosti povedati o njej, ker sem jo kot masko uporabila zgolj enkrat. Ker je je ful malo notri in jo bi takoj porabila glede na mojo dolžino las. Zato jo imam, kot sem že povedala, zgolj za konice. In kaj je z regeneratorjem narobe?
Pa tudi sestavine je pri večini L'occitane izdelkih nemogoče ugotoviti, ker so vsepovsod tam, kjer so sestavine, deklaracije nalepljene, katere je nemogoče postrgati dol, da ne bi postrgal tudi sestavin.
Posted 18 October 2005 - 06:37 PM
Baje da las ful ne naredi mehkih tko kot kakšni drugi balzami ... pravi da jih tudi po uporabi ne more razčesat. Ne vem no ... sicer ima pa ona res ful uničene lase in zadeva mogoče ni dovolj heavy duty za njo.
Posted 19 October 2005 - 07:14 AM

Posted 19 October 2005 - 08:58 AM
Posted 19 October 2005 - 11:07 AM

Posted 20 October 2005 - 06:14 PM
LP
Posted 20 October 2005 - 06:50 PM
Ja, jaz pa sem pravkar na enem drugem forumu prebrala oceno tega spreja in baje ni nič ekstra..... da se razdiši takoj, da las ne nahrani..... in da vse skupaj deluje kot ena voda.

.
Posted 20 October 2005 - 07:56 PM
Ja, jaz pa sem pravkar na enem drugem forumu prebrala oceno tega spreja in baje ni nič ekstra..... da se razdiši takoj, da las ne nahrani..... in da vse skupaj deluje kot ena voda.

.
ojoj,res bedno.vseen upam,da bo za kej,
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 20 October 2005 - 08:05 PM
Me je pa najbolj zadelo to, da se zadeva na laseh takoj razdiši ... ker je bil ful dober vonj pri meni dejansko glavni razlog za nakup.
Posted 20 October 2005 - 08:15 PM

Posted 20 October 2005 - 08:19 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users