Jump to content

Photo

izkušnje s frizerji, frizurami in frizerskimi saloni

• Please log in to reply
356 replies to this topic

#141 Tinkica

Tinkica

sramežljivec

• Člani
  • 59 posts

Posted 22 June 2006 - 11:57 AM

Ok super smile.gif
  • 0

#142 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3353 posts

Posted 22 June 2006 - 07:06 PM

a pozna kkšna dobrga frizerja v okolici bleda (beri tm nek od jesenic pa do radovljice)??
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#143 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 22 June 2006 - 08:13 PM

QUOTE(_Mayckica_)
a pozna kkšna dobrga frizerja v okolici bleda (beri tm nek od jesenic pa do radovljice)??

jz hodm v radolco za dom ostarelih biggrin.gif k moji frizerki mateji lackovič. tko že res doug ke hodm pa mi j ql.
  • 0

#144 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 23 June 2006 - 12:16 PM

Jst sem šla v našem kraju pač k eni frizerki. Prej sem imela črne lase in sem hotela imet bolj svetle, zato sem namreč tudi šla k frizerju (drugače se barvam in strižem sama). Ženska mi je na glavo stresla toliko peroksida, da so se mi lasje dobesedno stopili in se zlepili v gmoto velikosti polovice pesti (da ne omenjam, kako mi je spirala glavo - k da dela drede). Pol je strokovno ugotovila, da bo treba lase pač odrezat. Dolgi so bili čez sredino hrbta in po njenem posegu bi imela dolge do ramen. Ker se nikakor nisem sprijaznila s tem, da grem k frizerju po novo barvo in pridem s krajšimi lasmi nazaj, sem ji rekla, naj mi kar zrihta. Pol so me z mojo sestro 2 uri razčesavale. Na koncu sem imela lase uničene kot še nikoli. Takoj ko sem prišla domov je sledila kura, s katero sem vsaj malo omilila katastrofo. Od takrat naprej...nikol več k frizerju.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#145 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85843 posts

Posted 23 June 2006 - 05:43 PM

blink.gif blink.gif blink.gif Sploh ne morem vrjet ... Kdaj se ti je pa to zgodil?
Matr, jst bi žensko ubila. ermm.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#146 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 24 June 2006 - 10:13 AM

Pred enim letom. Sej sem rekla, nikol več! Ženska ima že celo življenje kratke lase in nima pojma kako delat z dolgimi. Sicer mi grejo pa vsi frizerji grozno na živce. Kr neki bi tračal in me pol cukajo, zapikujejo kremlje v vrat in nazadnje imam lase v 100x slabšem stanju, kot pred obiskom frizerja. Ja, pa še vedno mislijo, da imajo prav in da je njihov poklic nekaka profesija. My ass!
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#147 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 24 June 2006 - 07:03 PM

jaz mam privat frizeko, ki je še bolj občutljiva od mene, res špara pri striženju las, odreže le kolikor je nujno in da je le čimmanj, včasih ji moram prav posebaj rečt naj odreže več biggrin.gif Ji pa čist zaupam in same pohvale, ne bi pa se šla barvat in stričt kam drugam, no way
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#148 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 27 June 2006 - 01:53 PM

jaz se strižem pri prijateljici.. poceni, lepo, ve kaj hočem wink.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#149 Tanya

Tanya

sramežljivec

• Člani
  • 34 posts

Posted 13 July 2006 - 06:36 PM

Jaz hodim v salon Zvonka na Gradnokovi v Novi Gorici je super, dela zlo lepe frizure, striže pa še boljše.
  • 0

#150 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 13 July 2006 - 09:47 PM

Jaz imam ene psihe s temi frizerji... se mi zdi, da frizura naredi obraz ali pa ga uniči. Tak da dajem kar lepe denarje za frizerje iz Holivuda, ampak ne zato, ker bi mislila, da ostali ne znajo strižt, ampak nekako imam boljši filing... Če grem k Francki, v domišljiji vidim eno gospo srednjih let, ki bi šla rada sam domov pred TV in mamsko frizuro, ki mi jo bo naredila.

Hodila sem k Miču, ko je bil tam še Borut in sva ustvarila lep sožiten odnos, poznal je moj obraz in ni mi bilo treba več ne vem koliko govorit, nato pa je odšel v NM. Potem sem hodila k Maretu. Tam sem imela eno dekle, ki je bilo ful v redu, sam se mi je odselila nazaj na primorsko. V obupanem poizkusu, sem jo hotela celo prepričat, da ne. Zamenjala jo je Nataša, ki je bila bolj ko ne povprečna, ampak neškodljiva. Nazadnje sem si lase do sredine hrbta zmanjšala na 5 cm pri Kristjanu, ki se rad imenuje Christian (ker je on tud iz Holivuda smile.gif ) Moram priznat, da je super frizura in da je super model, vendar tudi super drag. Ampak kot rečeno, meni se zdijo ti stroški pri vsej kozmetiki, ki jo kupim, standardni.
  • 0

#151 *naca*

*naca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1502 posts

Posted 02 August 2006 - 07:58 PM

A je bla že katera v frizerskem salonu ledina v lj.?

Jst sm zadela en bon v nagradni igri pri njih, in bi si šla špičke postrižt tja po dopustu,sam me je strah da me bojo preveč postrigl, ker sm čustveno navezana na svoje lase oops.gif wink.gif
  • 0
Posted Image

#152 Clody

Clody

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 02 August 2006 - 09:41 PM

Jst mam fuuul grivo... Res, kamorkoli sem šla k frizerju so nad mano obupavali- ful mam las, goste, močne, na temenu skodrane, drugače ravne, po novem sem še dolgolasa. Frizerje sem vedno prizkusila tako, da so mi naredili blond pramena na folijo po celi glavi, kompletno nego las, redčenje in krajšanje konic. Za ta ritual nikjer nisem odštela manj kot 30 tisočakov, potem pa sem začela hoditi v VLASTA STYLING v Mostah- (za policijsko postajo)! To ti je frizerski salon. Za vse skupaj sem odštela 9 tisočakov (samo prvič, zdaj dajem še celo manj), dobila pa svilnato gladke lase z bleščečo blond barvo, ki je bila zares narejena z barvo in ne s peroksidom in močnim hidrogenom. Da ne pozabim na kavico in ful v redu osebjem. Res, nikoli v življenju ne grem več kam drugam kot tja. Priporočam!
  • 0

#153 Zazi

Zazi

sramežljivec

• Člani
  • 79 posts

Posted 08 August 2006 - 02:02 PM

Eh frizerji... sm sla v mič styling na striženje konic, POZOR, samo striženje konic, in sm plačala 7,8 jurjou blink.gif
  • 0

#154 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 24 August 2006 - 01:19 PM

Živijo! Zelo zadovoljna sem z Martinom iz Elgona...Striže super , tud domišljije mu ne manjka. Cena 4.900.

čaw
  • 0

#155 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 24 August 2006 - 02:30 PM

[b]Tko jaz pa zdle že kako leto hodim k frizerju v frizerski salon SIMPLE in sm res zadovolna z njimi, pač mlad kolektiv, sproščeno vzdušje, naredjo tko kot si želiš, fajne ideje majo, ko pridem dam mam vedn tko gladke pa mehke lase da bi človek vsak dan tja hodu heheh
kr jaz s,m pred kakim letom menjala frizerko pr kateri sm bla cel lajf in je res poznala moj lase kk padejo, kk mi štrlijo,... in ko sm iskala nov frizeraj me blo prvič full strah it kam k nism vedla kk bo, ampak sm pršla sm in sm tu ostala
men je super no
cena za barvanje in striženje: 9.5oo

nevem pa če kera hod še ta salon ampak v keri drugi kraj razen Celja??

• 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#156 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 August 2006 - 02:32 PM

V ljubljani jih je ful. Sem tudi razmišljala, da bi šla tja, pa še ne vem...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#157 devilka

devilka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 133 posts
  • Interests:moj fant:) bordanje, žuranje, shopping&kozmetka

Posted 24 August 2006 - 02:46 PM

kva pravte o miču, k js bi šla rada drug tedn v njegov salon u citypark, mam nek popust tm..pa d izkoristmo a ne....zdej pa pohvale, kritike.... smile.gif wink.gif
  • 0

#158 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18597 posts

Posted 24 August 2006 - 04:36 PM

jst sm do zdej hodila k miču, mi je blo dost fajn in vse, samo potem sm pa v btcju odkrila en salon (mislm da se imenuje Joico al neki podobnga) k je pa res zakon biggrin.gif
tista frizerka k mene striže je ful simpatična, pa majo masažne stole in k ti umiva lase te tist stol lepo premasira, pa še frizerka ti mal glavo zmasira.. ahhh biggrin.gif biggrin.gif
plačala sm okrog 7,8 tisoč (za striženje dolgih las) tko da se mi zdi da sta si ta2 salona (joico & mič) cenovno zlo podobna... wink.gif
  • 0

#159 pikabuu

pikabuu

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 26 August 2006 - 07:34 AM

Js sm šla že ene parkrat v Simpla pa sm bla zmeri zadovolna... zdj sm pa lih učer pršla od tam in sm bla čist navdušena nad frizuro... dans se pa zbudim in sm čist boga... nevem kako nj naardim da bo stal tko kokr mi je učer... drgač sm pa z njimi zlo zadovolna, še nikol nism šla nesrečna od njih!
  • 0

#160 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 26 August 2006 - 01:47 PM

ej ful ne maram frizerjev, ki ti naredijo frizuro, te postrižejo in uštimajo, da super zgleda, pol naslednji dan si pa cel pomučkan in ni nič od nič, valda da si pa sam ne znaš nazaj tako fajn poštimat. Zame so carji tisti frizerji, ki te ostrižejo in posušijo lase tako, da si znaš pol tudi sam tako fizuro naredit. Al pa da ti vsaj pokažejo kako...
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users