Jump to content

Photo

Slike vaših hišnih ljubljenčkov

• Please log in to reply
5577 replies to this topic

#141 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 01 May 2006 - 02:30 PM

jejhata *lana*, a bi se dalo malo pomanjšat slikico? Drugače pa zelo luškan pesek rolleyes.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#142 *lana*

*lana*

sramežljivec

• Člani
  • 59 posts

Posted 01 May 2006 - 02:49 PM

Ja bom jo naslednjič zmanjšala .... Sory sad.gif
  • 0
Če ljubiš bogatstvo, ne ljubi mene,ker so drugi bogatejši.Če ljubiš lepoto ne ljubi mene,ker so drugi lepši.Če ljubiš ljubezen ljubi mene,ker jaz ljubim tebe!

#143 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 01 May 2006 - 03:38 PM

Lepljenje slikic ponovno:

http://www.lepa-si.c....php?t=3407[/b]
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#144 Lia

Lia

sramežljivec

• Člani
  • 82 posts

Posted 01 May 2006 - 03:46 PM

[quote=Špela][quote=Lia]A vsi ti mucki so njuni?
Drugače pa pohvale vredno tole. Tvoj fotr je car biggrin.gif[/quote]

ma, veš kako je blo ... en se pritepe, pa drug, pol jih maš pa takoj cel kup. ja, skrbita za vse, to na fotkah niso sploh vsi. biggrin.gif sta itak na vikendu več kot doma, tko, da lahk rečem, da so vse mače 'njune'.

Se mi je zdelo, da je tako biggrin.gif . Moja mami ima 15 pritepenčkov, k sreči so vsi fantki, zato se cifra ne veča.
Tvojima pa res vsa čast, zlata sta.
  • 0

#145 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 01 May 2006 - 03:50 PM

QUOTE(*lana*)
Ja bom jo naslednjič zmanjšala .... Sory sad.gif

*lana* hotela sem pomanjšati slikico tvoje Bebe, vendar mi ni uspelo, tvoj post sem zbisala, prosila bi pa te, da nalimaš drugo slikico tvoje psičke, vendar manjšo. Vedno mi uspe tako velike slikice pomanjšat, te mi pa ne vem zakaj ni uspelo. Se bom še malo potrudila wink.gif
  • 0

#146 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 01 May 2006 - 03:59 PM

*lana* tvoja kužica (sliko sem mogla zrezat pa še pomanjšat, ker je bila una res ogromna).

IPB Image
  • 0

#147 *lana*

*lana*

sramežljivec

• Člani
  • 59 posts

Posted 01 May 2006 - 10:31 PM

Verja hvala za tvoj trud! Hvala! biggrin.gif
  • 0
Če ljubiš bogatstvo, ne ljubi mene,ker so drugi bogatejši.Če ljubiš lepoto ne ljubi mene,ker so drugi lepši.Če ljubiš ljubezen ljubi mene,ker jaz ljubim tebe!

#148 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 02 May 2006 - 08:30 AM

Malenkost wink.gif
  • 0

#149 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 02 May 2006 - 07:01 PM

QUOTE(luminelle)
QUOTE(Parvinder)
QUOTE(cedevita)
Tole je naš Mačo, star 5 let.

IPB Image
IPB Image

O kak je dobr biggrin.gif pravi Mačo wink.gif

Iiiii leniiivec biggrin.gif

Jap, pravi lenivec, čisto zares, skoraj da bežati ne more, ker ma tok špeha pa ker je tok leni biggrin.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#150 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 07 May 2006 - 06:54 PM

Konec maja gremo mladičke pogledat tega peseka in ce bodo majim starim vsec bomo vzeli enega.IPB Image
Iiiii.
  • 0

#151 x.puppa

x.puppa

sramežljivec

• Člani
  • 79 posts

Posted 08 May 2006 - 07:23 PM

QUOTE(luminelle)
Konec maja gremo mladičke pogledat tega peseka in ce bodo majim starim vsec bomo vzeli enega.IPB Image
Iiiii.

Jooj je leeeeeeepi oops.gif
  • 0

#152 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 08 May 2006 - 09:07 PM

IPB Image

se ful opravičujm za tako moje rezanje,sam kaj ko neznam drgač ,sam je pa useen da vm pokažm moja dva mačkončka k jih pa žou nimam več ker smo jih oddal ,mamica je bla siva s kratko dlako,očka pa čisto beli z dovgo dlago pa tista pasma k ma ko potlačen gobček ermm.gif oops.gif ...pol je pa bil ena mačkončica taka kot mamica s kratko sivo dlako,drug pa mačkončk s dolgo čist belo tongue.gif
  • 0

#153 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 08 May 2006 - 09:24 PM

QUOTE(x.puppa)
QUOTE(luminelle)
Iiiii.

Pasma: Akita Inu.Japonski pes.Je zelo prijazen in ZELO poslusa svojega gospodarja.Res, zapiči se v gospodarja.
  • 0

#154 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 May 2006 - 02:08 PM

QUOTE(Špela)
tkole majo mucke na vikendu od mojih staršev:

higiena:IPB Image
hrana:IPB Image
mucke:IPB ImageIPB ImageIPB Image
lojtra, da lahk pridejo na podstrešje in ven (jo je foter naredu):IPB Image

IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#155 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 24 May 2006 - 08:22 AM

Naša mucica ima pa majhne.... Zdaj bom pa še en mesec cvilila kak so lepi in oh in sploh.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#156 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 02 June 2006 - 10:19 AM

Zjutraj, ko sem prišla iz kopalnice, sem zalotla svinjo malo kak leži na mojem mestu, z glavo na pojštru in z ritjo pod odejo mad.gif rolleyes.gif In dobro ve, da je to prepovedano biggrin.gif

Še dokazi:
IPB Image
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#157 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 June 2006 - 11:38 AM

.
Svinjo malo: biggrin.gif:D:D
Ne mi rečt, da se to sam tako pokrije?! biggrin.gif

.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#158 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 02 June 2006 - 02:47 PM

Mnja, vleže se točno tam in mu kdaj pa kdaj uspe rit stišat pod odejo, ko je tak malo privzdignjena. Ker je tam toplo biggrin.gif Ful ga zebe 24/7 in to še poleti v najhujši vročini, če je npr. v senci. Da ne omenjam, da pozimi skoraj umre. biggrin.gif Zelo rad pa se sonči in velikokrat stakne opekline zaradi prekomernega sončenja.. hehe, saj samo po trebuhu, ker nima skoraj nič dlake tam.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#159 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 04 June 2006 - 03:40 PM

QUOTE(luminelle)
QUOTE(x.puppa)
QUOTE(luminelle)
Iiiii.

Pasma: Akita Inu.Japonski pes.Je zelo prijazen in ZELO poslusa svojega gospodarja.Res, zapiči se v gospodarja.

Do ostalih živali pa oster-če se prav spomnim. Pa za nekatere je težko učljiv, ker ga moraš znat motivirat. Men so všeč, taki zelo samozavestni in brihtni.
  • 0

#160 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 05 June 2006 - 12:41 PM

QUOTE(Blondi)
Mnja, vleže se točno tam in mu kdaj pa kdaj uspe rit stišat pod odejo, ko je tak malo privzdignjena. Ker je tam toplo  :D  Ful ga zebe 24/7 in to še poleti v najhujši vročini, če je npr. v senci.   Da ne omenjam, da pozimi skoraj umre.  :D Zelo rad pa se sonči in velikokrat stakne opekline zaradi prekomernega sončenja.. hehe, saj samo po trebuhu, ker nima skoraj nič dlake tam.

To tudi našemu psu uspe, vleže se točno na povšter in rit pod kovter - grozni so. tongue.gif
  • 0

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users