Bled obraz!
Posted 20 February 2012 - 11:33 PM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 20 February 2012 - 11:47 PM
Posted 20 February 2012 - 11:55 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 February 2012 - 11:56 PM

Jaz tudi blush uporabljam. Puder zbiram pa glede na "barvo vratu", ker na levi strani obraza nimam pigmenta, da bi lahko zbrala neko optimalno barvo.
Posted 21 February 2012 - 01:45 PM
Ne vidim nobene prednosti v tako svetli polti, če ni koža dobesedno popolna in če nimaš podočnjakov.
Sicer pa praviloma uporabljam 2. najsvetlejši odtenek pudra (pozimi, poleti 3.), tako da obstajajo tudi še svetlejši od mene.
Mi je pa zanimivo, da me sonce kar hitro prime, pa rob od kopalk se mi še od poletja pozna.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 February 2012 - 02:17 PM
Sonce se me ful malo prime, ponavadi postanem rdeča in potem spet bela, sploh ne pride do rjave

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 February 2012 - 02:45 PM
Jaz bi bila z velikim veseljem odtenek ali dva temnejša (naravno). Mogoče bi celo izgledala zdrava ˆ-ˆ in vse nepravilnosti se 30x manj poznajo.
Ne vidim nobene prednosti v tako svetli polti, če ni koža dobesedno popolna in če nimaš podočnjakov.
Sicer pa praviloma uporabljam 2. najsvetlejši odtenek pudra (pozimi, poleti 3.), tako da obstajajo tudi še svetlejši od mene.
Mi je pa zanimivo, da me sonce kar hitro prime, pa rob od kopalk se mi še od poletja pozna.
Isto. Jaz pozimi izgledam bolno, ker imam neko zelenkasto belo faco, brat me dostikrat vpraša, če sem v redu.

Pablo Picasso
Posted 21 February 2012 - 03:19 PM
Posted 21 February 2012 - 03:30 PM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 21 February 2012 - 03:31 PM
Posted 21 February 2012 - 03:33 PM

Posted 21 February 2012 - 03:39 PM

Sem pa opazila, da sem zgodaj zjutraj ponavadi še bolj bleda kot čez dan, seveda tudi pri meni kar mrgoli vprašanj, če sem bolna in če mi je slabo....
Jaz nimam ravno pritožb, mogoče bi bila za kakšen oddtenek temnejša, poleti mi je koža bolj všeč, drugače je pa meni hujše kot, če si preveč bled, da si preveč rjav.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 21 February 2012 - 04:51 PM
Jaz bi bila z velikim veseljem odtenek ali dva temnejša (naravno). Mogoče bi celo izgledala zdrava ˆ-ˆ in vse nepravilnosti se 30x manj poznajo.
Ja to. Jaz imam na "tricepsih" tako rdečkasto kožo včasih in mislim, da se ne bi tako poznalo, če bi bila bolj rjava. Pomoje se tudi znamenje, ko ne bi bila napudrana ne bi tako opazilo.
Posted 21 February 2012 - 11:30 PM
Posted 21 February 2012 - 11:40 PM
Je pa res, da mene hitro opeče, res rjava nisem bila nikoli, ker pač nimam takšne kože, da bi porjavela. Čisto rahla porjavelost, ki pa je v primerjavi z drugimi neopazna. :/
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users