Nega nog
Posted 16 February 2010 - 10:41 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 16 February 2010 - 10:42 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 February 2010 - 10:44 PM

Una kopel je bila pa fajn, sam kaj ko nimam nobenega ajmerja in sem jo celo porabila direkt za dve kopeli v banji.

Kopel od Alverde, da bo bolj jasno o čem govorim.
vuelvo a vos,
Posted 16 February 2010 - 10:45 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 16 February 2010 - 10:45 PM

vuelvo a vos,
Posted 16 February 2010 - 10:56 PM

Posted 16 February 2010 - 10:57 PM

vuelvo a vos,
Posted 14 April 2010 - 02:42 PM
vuelvo a vos,
Posted 14 April 2010 - 02:49 PM

Posted 14 April 2010 - 02:52 PM
http://www.salon-pre...geid=p-pedikura
Jaz te reci se vedno najraje pocnem sama, pred casom je bila znanka na pedkiuri, po kateri je krvavela z raznih predelov okoli nohtov na nogi, en cas ni mogla normalno hoditi, ker so ji vse ranili. Brezveze. : (
Mislim, da si sama zadovoljivo urejam stopala, BK pa tako ali tako ne bi bila v nobenem primeru vsec, ker imam platfus.

Aja, kaj vkljucuje moja pedikura:
- najprej namakanje v topli vodo (cca eno uro, ker pedikuro vedno izvajam ob koncu kopanja in depilacije),
- kar z nohti podrgnem morebitno trdo kozo s stopal (odkar si jih mazem z ognjicevo kremo, trde koze prakticno ni; kamna ne uporabljam, ker mi je pregrob - imam suho in obcutljivo kozo na stopalih),
- spet kar z nohti podrgnem po morebitnih kurjih ocesih (odkar doma za copate nosim Crocse, o kurjih ocesih ni vec sledu; prej sem jih imela par kar trdovratnih - na peti, na palcih),
- s topo palcko nezno odmaknem/odstrgam odvecno obnohtno kozico (tako ali tako gre sama proc, ko je lepo razmocena),
- postrizem nohte, pazim, da pri straneh ne strizem pregloboko (kolikor vem, morajo biti nohti na nogi strizeni bolj naravnost),
- ko pridem izpod tusa namazem s kremo za telo (ko je koza se mehka in vlazna, da se lepo vpije),
- nekoliko kasneje namazem se pete z ognjicevo kremo (ker imam pac suho kozo na petah),
- to je to. : )
Predvsem sem pri vsem, kar pocnem s stopali, zelo nezna. Enako pri manikuri, me je kar groza, ce vidim, da si kdo trga in reze obnohtno kozico (pomoznosti se do krvi).
Posted 14 April 2010 - 02:56 PM

Mah jaz bi pa šla, da vidim, kaj za ene pilice tam uporabljajo itd. Pol bi se pa že sama naprej odločila, če mi je ok, ali ne.
vuelvo a vos,
Posted 14 April 2010 - 02:58 PM

After all this time?
Always.
Posted 14 April 2010 - 03:04 PM
Ijooooj platfus.

Jaja, taka lepa, dolga, ravna stopala imam.

Posted 14 April 2010 - 08:38 PM
Ja platfus je jeba.

- najprej namakanje v topli vodo (cca eno uro, ker pedikuro vedno izvajam ob koncu kopanja in depilacije),
- kar z nohti podrgnem morebitno trdo kozo s stopal (odkar si jih mazem z ognjicevo kremo, trde koze prakticno ni; kamna ne uporabljam, ker mi je pregrob - imam suho in obcutljivo kozo na stopalih),
Uaaa, jaz nimam časa namakat noge 1h.
Pa z nohti jaz ne bi nič spravila dol, se rabim zgulit konkretneje. Zato bi pa šla tja, da nabavim kako boljšo pilo, al pa da mi dajo kak nasvet.
vuelvo a vos,
Posted 14 April 2010 - 09:06 PM

Si je treba vzeti cas. : D Ma, sej tudi jaz ne pocnem tega vsak dan, niti ne vsak teden, enkrat na 14 dni je cisto dovolj. Tako ali tako se namakam, medtem ko se depiliram, depiliram se pa nikoli ne prav kratek cas, razen na morju ipd., ko se na hitro, pod tusem.

Posted 14 April 2010 - 09:08 PM
Obutev merkam, da je udobna, samo jaz imam že odvedno bolj grobo kožo pri stopalih, tu mi nič bistveno ne pripomore.
vuelvo a vos,
Posted 14 April 2010 - 09:11 PM
I see, potem pa ni druge kot, da drgnes. : )
Posted 14 April 2010 - 09:20 PM
Meni šapovje super nahrani Kneipp Fusscreme - torej Kneippova krema za stopala. Res je super, kaj takega še nisem doživela.
Samo je treba pogosto in na debelo namazat.
vuelvo a vos,
Posted 14 April 2010 - 09:48 PM
Posted 14 April 2010 - 10:16 PM
vuelvo a vos,
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users