Odstranjevalci ličil
Posted 02 November 2011 - 11:25 PM
Mislim, da niso agresivni.
Samo meni izsuši kožo VSE, kar ni ultra hranljivo, oljnato, tudi
na obrazu po novem, juhej.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 November 2011 - 11:27 PM
Jaz pa še skos prisegam na gele, ki mi popucajo vse, se mi zdi totalno bv še nekaj dodatnega kupovat,
pa ne da se mi izvajajt še enega koraka čiščenja. Nekaj TBS gelov mi super odgovarja, počisti MU v celoti.
Pri meni je bil najprej razlog to, da mi je bilo kakšnih dražjih gelov (Clinique, Nuxe) preprosto škoda za odstranjevanje MU in sem se potem posluževala enga cenejšega gela, da sem si z njim samo očistila obraz. Na tegale Garnier sem pa slučajno naletela, ker sem ga dobila in mi je všeč, tako da trenutno uporabljam ta način, drugače pa tudi jaz samo gel. Je pa res, da očesnega MU ne uporabljam, samo maskaro, tako da nekih hard core čistil itak ne rabim, gre z gelom vse lepo dol. Z drugimi čistili pa praktično nimam izkušenj, edino z L'Occitane čistilno vodico-fenomenalna stvar, Inlight čistilno kremo-tud super, lepo raztopi MU, meni je komplet odstranil maturantski MU in Alverde čistilnim mlekom-mleka mi pa sploh ne odgovarjajo, mal so mi fuj.
Posted 02 November 2011 - 11:29 PM
Jaz sem imela en Clinique gel in mi je tak fino popucal MU, da je bilo veselje. Samo predrag šport.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 02 November 2011 - 11:31 PM

Posted 02 November 2011 - 11:34 PM
Jaz sem imela Liquid Facial Soap Mild, za suho in občutljivo kožo.

Posted 02 November 2011 - 11:46 PM

Posted 17 December 2011 - 02:16 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 03 January 2012 - 07:11 PM

Torej.. mora biti kremni, ne v tekoči konsistenci, ker mi tej tekoči ne očistijo nič. Danes sem kupila od CadeaVere in je stran vržen denar, čeprav je stal tisti bogi evro pa nekaj, je pa čisto tekoč.
Kremni vem da je od Nivee - KLIK, mi je tudi zelo v redu, če pa kakšna zna predlagati še kakšnega - lepo prosim.

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 January 2012 - 07:15 PM

Meni grejo pa ravno ti kremasti na živce. Imam raje bolj tekoče zadeve, zaenkrat še vedno prisegam na Baleinega 2-faznega

Ti si mu samo s temi odstranjevalci čistiš, ali imaš pred tem še kakšno peno/gel pa z odstranjevalcem samo dokončaš delo?
[Napoleon]
Posted 03 January 2012 - 07:20 PM

Alverde sem rekla da moram pogledat, ja. To divjo vrtnico & ognjičevega.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 January 2012 - 07:25 PM

Zdaj imam od Nuxe 3 vrtnice in mi je tudi super. Oči nič ne pečejo, MU na moj način super odstrani.

Nobene reakcije nisem imela po teh dveh mlekih, pa imam občutljivo kožo, lepo odtranjujeta in se spereta z vodo. Priporočam.
Imela sem vmes še od Loreala, pa mi ni ustrezal, ker je bil premasten in se mi ni dobro spral z vodo, me niso pa nič pekle oči po njem...

Imela sem še dvofazni odstranjevalec od Balee, pa me je občasno pekla koža in oči + mleka mi bolje ustrezajo, ker so mi vate že lahko pregrobe.
Posted 03 January 2012 - 07:26 PM

Alverde je precej gost ja.
[Napoleon]
Posted 03 January 2012 - 07:29 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 January 2012 - 07:35 PM
Ja sj vem, da je drago. Samo jaz sem imela tega Bio Beaute več kot 7 mesecev, ker sem ga z mojim načinom čiščenja obraza zelo malo porabila, sem pa vedno za cel obraz ga uporabila, ker se tudi jaz vsakdan ličim.
Drugače so pa s to vrtnico od Alverde res zadovoljni... Mogoče bi pa še to prej probala.
Posted 03 January 2012 - 07:36 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 January 2012 - 09:42 PM

Mleko mi super očisti makeup, čisto vse, eyeliner, temno senco, maskaro, je ravnopravšnje goste konsistence da ne kaplja, porabi se ga malenkost, pa še vonj mi ima super. It's a keeper!

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 January 2012 - 09:56 PM
Ja, ta je zelo dober, meni, če kaj ostane na očeh po umivanju z gelom (kar je sicer redko), počistim z njim.
Posted 18 January 2012 - 10:23 PM
Je ful mastno?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 January 2012 - 10:24 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 January 2012 - 10:40 PM
Hvala.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users