Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#141 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 07 December 2005 - 11:37 PM

QUOTE(rea)
-pa k smo na pijači oz. kjerkoli v družbi...si neki sama seb govorim in pol sama seb tud odgovarjam...ampak problem rata tm,k odgovorim sama seb naglas...in pol čist nč ne klapa s pogovorom k dejansko teče....učeri npr,smo se fnt&prjatlca&jz pogovarjal v enmu kafiču...pa sm ju gledala pa kao sodelvala pr pogovoru,razmišlala sm pa,da sm lačna....pa sm rekla jah,pa sj mam neki za jest,sj mam mandarino pa jabuk v torbi,unima pa itaq ni blo jasn nč biggrin.gif no pa tko je vsak dan,dan za dnem,leto za letom biggrin.gif

to mam pa jest tut tako foro... včasih mi celo rata, da se zadržim, ampak fant me pa skoraj vedno čudno gleda ob mojem monologu laugh.gif se pa vedno smeje zraven, da mi potem ni tako nerodno oops.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#142 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24554 posts

Posted 08 December 2005 - 10:56 AM

QUOTE(Marmelada)
- ko hodim sama kje po mestu ponavadi ful hitro hodim, čeprav se mi ne mudi, včasih tako hitro, da me potem začnejo prou noge bolet
- v mislih se pogovarjam sama s sabo, zamišljam si pogovore s kom, v slovenščini ali angleščini

Ti dve potem pa še:
- sposobna sem jesti kruh, margarino/maslo in med + SIR (to me vsi pisano gledajo)
- Gorenjska navada: potica s huhano/pečeno šunko za Veliko noč (reakcija enaka)
- full dolg sem si grizla nohte, ko sem se odvadila, sem se vrgla na kožico okoli nohtov ... zdaj sem v fazi odvajanja (že ene par let, ampak zadnje čase gre na bolje)
- če moram kaj čakat (nekoga ali avtobus) sem vedno FULL nemirna in hodim gor in dol ... in postajam nervozna
- v pisarni raje 15x prebrskam po celem računalniku za en dokument, namesto da bi vstala in ga šla iskat v fasikel (ker točno vem kje je)
- ne maram pospravljat, ker dokler je razmetano vem kje je kaj, ko enkrat pospravim pozabim kam sem dala

....

veliko več, kot sem pričakovala rolleyes.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#143 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 December 2005 - 11:00 AM

QUOTE(Kami)

- ne maram pospravljat, ker dokler je razmetano vem kje je kaj, ko enkrat pospravim pozabim kam sem dala

Waaaaa, končno ena somišljenica!! Jaz sovražim, da je vse ful polikano doma, da je vse na svojem mestu itd. čeprav mora bit tako, ker sta sestra in mami totalna freeka in mora bit vse tip top. Moji predali/pisalna miza/omare ... to je vse vedno totalno razmetano, ker se enostavno samo na tak način znajdem in se doma vedno čudijo, kako lahko v taki zmešnjavi vedno vse takoj najdem. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#144 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 08 December 2005 - 12:19 PM

uf...jz morm met pospravljen biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#145 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 08 December 2005 - 01:24 PM

- oponasam folk (pol se pa sama seb smejm, k tok prisrcno bedasto izpade (sploh ne znam oponasat))
- skos si neki prckam po nohtih (mam cist isti problem kot Kami)
- vcasih se gledam v ogledalu in poskusam delat krogce iz cigaretnega dima biggrin.gif slis se ful glupo sam ni tok hudo
- nadaljevanje sledi
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#146 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 09 December 2005 - 02:02 PM

Matr clovk si kr oddahne k prebere use tele navade.
Tele si delimo:

WC papir se mora vedno vrteti v eno smer.
Pokanje členkov na rokah.
Stetje stvari.
Na 2 dni sesam,ker mislim,da je vse umazano.
Vse mora bit ravno in pravokotno. Med stvarmi morajo biti enakomerni presledki.
Vsi predali obvezno zaprti na omarah, vsebina predalov pa urejena po zgornjem pravilu.

Ko sam pohajkujem po mestu, si v glavi sproti zmišljam dialoge ali pa kaksne smesne odseke filmov, nadaljevank.... Tko zmanjsujem obcutek (sem pride slovenska beseda za "to feel insecure").

Vedno imam vse pospravljeno, obleke zmeraj zložim in spravim nazaj v omaro, vse mora biti na svojem mestu.

Pa preden dam kaj v usta, moram obvezno povohat - Obvezno.
Z rokami se stalno "šlatam" po obrazu ali laseh.
Preden me kdo slika, me more za to lepo lepo prosit, ker se ne maram slikat.

Pogovarjam se sama s seboj oz. si predstavljam kako bi kakšna situacija izgledala. Ali pa kako bi bilo, če bi pa kakšno stvar drugače naredil, kaj bi rekla. Moja glavna dejavnost. To lahka delam tut vec ur zaporedoma.

Vse hočem imeti vnaprej splanirano, kaj bom počel. Pridejo stvari tudi spontano, samo ponavadi nočem, da me kakšna stvar preseneti.

Jedilni pribor je v predalu vedno navzgor obrnjen, poplnoma ociscen in pa v dveh enakih kupckih le-ta pa morata biti vsak na svojo strani predala.

Posoda mora biti poravnana, točno imam vrstni red v omarah. Nobenih razlicnih korazcev, vse enako in urejeno po zgoraj napisanem pravilu.

Denarju od najmanjšega do največjega, pa glava na glavo.
Vedno po 5x pogledam če je vse zaklenjeno. Ampak se vedno se bom 200m od doma spraseval, ce sem res zaprl vrata.

Ce sem za računalnikom, na vsake 5min pogledam če je kakšen nov E-Mail.
V denarnici vse lepo pospravleno in brez kovancev. Kartice posebej, denar po vrsti, vsa druga šara pa tud posebej.

Na cesti gledam tablice od avtomobilov. Ubsitvu tut probam memorizirat. Nikoli ne ves, kdaj bos morda rabil vedeti to registrsko. =)

Se ne morem učiti, če nimam pospravljene mize.
Ne prenesem, če kdo pije z moje flaše in potem kot pika na i še pokrovček obriše z roko.

Ko hodim sam kje po mestu ponavadi ful hitro hodim, čeprav se mi ne mudi, včasih tako hitro, da me potem začnejo prou noge bolet. Tut jz. V 99% casa prehitim vse pred mano. =)

Tele mam pa jz:

Stvari v sobi morajo biti kolicinsko uravnotezene. In ker pac je prevec stvari v bajti da bi jih lepo porazdeliu si izberem en plac in vso odvecno kramo namecen tja. Ta kraj se imenuje kriticna tocka.

Pri hoji po ploscicah (recimo Copova), se rad igram (samo v notranjosti ploscic, samo po crtah..). Sicer zdej glih ne skacem ukol po Copovi ampak tko... Umirjeno.

Ful rd indexiram podatke. Browsam po netu, gledam specifikacije, razne dosezke, letnice, imena. To mi ful lezi.

Pismu no. Sm mislu da sm bl nenormalen od vecine, zdele pa vidm da sploh ne najdm tok navad, ki se razlikujejo od vasih. Ocitno ns ni mal, obsesivnih perfekcinoistov.
  • 0

#147 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24554 posts

Posted 09 December 2005 - 02:39 PM

biggrin.gif ja se mi zdi da je vsak na svoj način "ubrisan"

jaz imam samo še za dodat
- nenehno grizenje ustnic in lizanje labele iz njih
- čečkanje med telefonskimi pogovori
- pokanje členkov
- FULL PREHITRO GOVORIM (in ko sem z ljudmi se moram full brzdat, da ne pade vse na enkrat iz mene) - da o tem da preveč pa sploh ne bi začela ...
- menda kolerik (vsaka stvar me hitro pojezi, prav tako me vsaka mala pozitivna stvar spravi v full dobro voljo - oboje pa zelo hitro mine) - enostavno reagiram v ekstreme
- nenehno opazovanje mimoidočih (meji že malo na obcesijo), ker skoraj nihče ne more mimo mene, da ga jaz ne bi premerila od glave do pete - in seveda zraven ocenila ...
- ne prenesem, da me kdo gleda naravnost v oči (ne zdržim kontakta)
- slikanje in snemanje ne pride v poštev (in pol nastanejo neumne slike, ko si zakrivam obraz, sklanjam, pačim in podobno)
- ne zdržim javnega nastopanja ali prevelike pozornosti v večji družbi (zmrznem - enako možgani in potem sigurno kaj zaj***). Enostavno ne funkcioniram dobro v večjih družbah (takrat za spremembo več poslušam in manj govorim)
- če mi je nerodno včasih zafarbam včasih pa prebledim in dobim totalen napad smeha (nekakšna obramba, kaj pa jaz vem)
- sem full preveč direktna in dostikrat koga nenamerno užalim
- skoraj da ne znam lagat (razen če se res zelo potrudim)
- ne znam imeti skrivnosti (vse o sebi takoj izčvekam) ..in potem mi je dostikrat žal

No mislim da sem kar ubrisana ja rolleyes.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#148 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 09 December 2005 - 02:39 PM

QUOTE(Piquet)
Ful rd indexiram podatke. Browsam po netu, gledam specifikacije, razne dosezke, letnice, imena. To mi ful lezi.

Ocitno ns ni mal, obsesivnih perfekcinoistov.

Js tut, js tut biggrin.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#149 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 09 December 2005 - 02:54 PM

Posoda mora biti poravnana, točno imam vrstni red v omarah. Nobenih razlicnih korazcev, vse enako in urejeno po zgoraj napisanem pravilu.

ah to pa itak... men je ostalo enostavno grdo... kr neki rolleyes.gif

mi je tud grdo, da je za kosilo postreženo tko, da ima vsak drugačen krožnik pa mešan bištek... mislim kr neki, kr mal apetita požre IPB Image

• 0
Posted Image

#150 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 10 December 2005 - 09:17 PM

Ob prebiranju vaših navad. sem se počasi začela zavedati svojih biggrin.gif
Tu jih je nekaj:

- vrtim lase v prst..in včasih (ko se ne zavedam, pri učenju) si jih tudi konkretno zamotam oops.gif
- ko sama ne vozim, gledam skozi okno avta in štejem tiste bele palice z odsevniki, ki so ob robu ceste smile.gif
- ko se pogovarjam po telefonu, se vedno sprehajam po hiši...se morem prav kontrolirat, da se lepo vsedem in pogovarjam.
- včasih, ko sem v družbi z mnogo ljudi okoli sebe in je zelo bučno...nastane okoli mene tišina, kot da bi bla za trenutek ujeta nekje drugje..(btw jaz ne pijem alkohola in ne kadim nič) samo kot da bi se zaprla vase...pol pa je spet vse normalno. ermm.gif
- ko gledam TV ne slišim nobenega okoli sebe ( nekaj kar me zanima)...lahko mi kr en čas govorijo pa jih nebom slišala smile.gif -> to mojega fanta spravla ob živce..ker pravim: aham, ja itd..pol pa me vpraša kaj je reko pa sem v temi biggrin.gif

Recimo, da je to to...verjetno pa še je dosti kakih stvari...samo jih morem prej opazit wink.gif
  • 0

#151 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 10 December 2005 - 09:23 PM

da neprestano zvecim cigumije laugh.gif laugh.gif pa pol velike BALONCKE delam-grda navada in dobra bi lahko rekli,ker zvecenje je zdravo ampak v soli pac balonckov ne smes delat rolleyes.gif cry.gif cry.gif
  • 0

#152 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 10 December 2005 - 10:23 PM

biggrin.gif

-vedno mam nalakiran mezinec na levi roki in nobenega drugega nohta
-nujno more bit vse simetrično tongue.gif
-ne prenesem las na obleki (moji kolegi zgubljajo živce kr jim jih nonstop trebim dol)
-ne prenesem zmečkanih kapuc
-ne morem zaspat če si prej ne umijem zob ker mam preveč slabo vest
-če hodim po tlakovani ulici se običajno izogibam stopanju na črte (uni mikeni mozaiki so zame karastrofa)
-vsak dan, preden grem spat prečekiram če ni slučajno kšna kobilica v postli
-ko mi je dolgčas is delam kitke-med poukom to izpade dokaj predrzno tongue.gif
-grizljam si konice las
-...
  • 0

#153 Chobits_

Chobits_

sramežljivec

• Člani
  • 71 posts

Posted 21 December 2005 - 05:55 PM

-grizem spodnjo ustnico, moj bog to je že obsedenost
-konstantno izumljanje norih besed in besednih zvez oops.gif
-trzanje z nogo, še posebno pred rač in v soli
-govorjenje v mislih sama s sabo v tujem jeziku
-cel čas planiram, kaj bom počela naslednji trenutek
-prehitro govorim
-mogoce sem mal preveč higieničen človek
-vedno imam neke napade smeha, in režim se najbolj neumnim in nesmešnim stvarem
-obsedena sem z pismenkami
-nikakor ne morem bit na miru
-zelo zelo hitro se naveličam določenih stvari
-nora sem na pisanje raznih neumnih kratkih zgodb
-vedno si neko pesem momljam
-velikokrat se nad nečim pritožujem v mislih
-97% casa si govorim "ma ne da se mi učit ... " (ravno sedaj biggrin.gif )

pa še in še bi se dalo naštevat ..
  • 0

#154 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 02 January 2006 - 10:01 AM

-pokanje prstov
-"drgnenje okoli oči s prsti"
-navijanje las na prst
-vedno, kadar grem ven gledam druge ljudi, kakšni so, kako so oblečeni...in jih primerjam s sabo
-lizanje zgornje ustnice
-....
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#155 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 02 January 2006 - 10:24 AM

navada-da imam neizmerno rada cigumije in brez njih ne zdrzim:)

vseeno kateri,ampak brez sladkorja-da ne unicujejo zobkov:)
  • 0

#156 LPgirl

LPgirl

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 578 posts

Posted 03 January 2006 - 02:47 PM

-ne prenesem da bi kje kapljala voda al pa da voda brezveze teče npr.: ko si umivam zobe al pa ko gdo odpre vodo da mal steče da se ohladi-znorim (jah kaj čmo sm pač varčna) biggrin.gif
-vse navadne svinčnike 'porabim' do konca dokler se jih neda več ošilit
-ful use šparam, vse se mi zdi škoda vršt stran
-ne pustim se slikat, snemat... ker sm na slikah vedno v takih čudnih pozah al mam pa ful čudno faco
-pokanje členkov na rokah pa tudi na desni nogi (palcu)
-sama sabo se pogavarjam - samo v mislih! ampak vedno v angleščini
-vse pretekle dogodke v mislih ful preštudiram, pa kaj bi lahko druzga rekla, kako bi se lahko drugače izšlo...
-poskušam si zapomn registrske od sumljivih avtomobilov
-v avtu sm večinoma tiho pa opazujem okolico
-pa tut na splošno ful velik na okrog gledam pa opazujem, recimo ko se s kom pogovarjam pa naokol gledam pa ga ful izživciram
-v denarnici more bit dnar vedno od najmanjšega do največjega

Evo to je to če se pa še česa spomn pa dodam
  • 0

#157 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 03 January 2006 - 04:51 PM

QUOTE(LPgirl)
-ne pustim se slikat, snemat... ker sm na slikah vedno v takih čudnih pozah al mam pa ful čudno faco

jaaaaaaaaa, pri meni je isto- zmeri mam napol zaprte oči ali pa čudno grimaso ... ermm.gif
  • 0

#158 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 03 January 2006 - 05:05 PM

- zelo izbirčna glede hrane
- ponoči mora bit vse tiho in temno če ne ne morem zaspati
- vedno mora biti vse po moje
....mah...ne vem kaj še vse biggrin.gif
  • 0

#159 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 03 January 2006 - 09:06 PM

js se najbrz nc sama neb spomnala, pa ste mi pomagale...

- ko hodm po mstu poskusam "ne stopit" na crto
- denar v denarnici je vedno zlozen po vrsti
- ko se grem kpat v bano, zdrzim sam dokler tece voda..ko je tisina, preprosto ne zdrzim vec..

se bom ze se kj spomnala...
  • 0

#160 nevarna

nevarna

sramežljivec

• Člani
  • 88 posts
  • Interests:moda in vse kar je z njo povezano

Posted 12 January 2006 - 09:11 PM

-vedno so morajo biti vsi bankovci enako obrnjeni
-vedno vsakega človeka pregledam od pet do glave in če mi ni ušeč se grdo spačm, pol me pa čudn gledajo
-vsako noč pogledam v omaro pa pod postlo če je slučajno kdo tm:S
-skoz se dotikam obraza
-če česa ne maram jest(kar je velik stvari) potem se jih tud ne dotikam
in še bi se najdl
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users