Jump to content

Photo

Hvalimo & Grajamo

• Please log in to reply
351 replies to this topic

#141 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 October 2008 - 06:35 PM

QUOTE(sahara @ 4. 10. 2008 - 15:10) View Post

Hvalim Petrolovo kavo! odkar sem jo probala, jo pijem samo še na Petrolu, ker je res dobra, ful jo dobiš pa sam 1 eur stane. Obsedena sem!

Sem zadnjič brala, isto hvalo od pevke in manekenke Taye. ( si ti ona, haha)

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#142 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 October 2008 - 06:37 PM

QUOTE(Špela @ 4. 10. 2008 - 17:23) View Post

Pohvala Joe Penasu za koktejle in prijetno vzdušje tam pozno zvečer (po enajsti, recimo) v notranjosti lokala. Tut kelnarji so super. Neprimerno boljši vtisi kot pred leti, pohvalno![/color]

Jaz jih bom pa skurcala. Konkretno. evil.gif

Pred nekaj tedni smo tam začeli praznovati dekliščino od kolegice, jaz sem zamudila, in sem prišla tja malo čez 21.00. Lokal je bil dokaj prazen in so KAO že zapirali. Prišla sem malo lačna, in me NISO hoteli postreči, koktajl sem dobila. Prosila sem jih, če lahko prinesejo samo tortilja čips - to res ni noben problem pripraviti, pač daš v mikrovalovno čips in gor eno prelivko in to je to. Pa so rekli NE.

Naj omenim še to, da je kolegica tam plačala račun 170 evrov, pač 5 večerij in full koktajlov.

Mene tam NE vidijo nikoli več, in se lahko jebejo. Sorry, ampak prav prekipelo mi je, res nisem zahtevala nemogoče, in SPLOH ni bilo še pozno.

Hodim samo še v Cantino Mexicano. happy.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#143 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 October 2008 - 08:18 PM

meni pa je skoraj neverjetno, da so ti ob 21h odrekli hrano. midva sva tam ponavadi po 22h, pa naju zmeri lepo vpraša, če bi kako hrano piknila, tut meni za hrano prinesejo ... lokal je bil pri zadnjem obisku konkretno poln, folku so nosili hrano na mizo, pa ne samo čipsa, pa je bla ura že nekje 23h.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#144 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 October 2008 - 08:47 PM

Jaz se spomnim, da sem prišla enkrat (no, je bilo tole pred ene pol leta) tja ob 23h, pa bi lahko še nekaj pojedla, a sem samo čips. Nazadnje sem bila tam, hm ... pred ene tremi, štirimi meseci, ko sem jedla zagotovo malo po 21h uri. Možno, da imajo kakšno drugačno direktivo?! Da pa ti čipsa niti niso hoteli dati (ko praktično ni nobene priprave), je pa res neverjetno. Verjamem, da si razočarana in da ne boš več tja šla. A jaz bi jim vseeno poslala mejl, napisala dogodek in vprašala, če imajo kakšna drugačna pravila? V bistvu tudi mene to zanima. Ker če si malo po 21h ne moreš naročiti čipsa, da bi grickal ... svašta.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#145 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 06 October 2008 - 07:50 AM

QUOTE(Špela @ 5. 10. 2008 - 21:18) View Post

meni pa je skoraj neverjetno, da so ti ob 21h odrekli hrano. midva sva tam ponavadi po 22h, pa naju zmeri lepo vpraša, če bi kako hrano piknila, tut meni za hrano prinesejo ... lokal je bil pri zadnjem obisku konkretno poln, folku so nosili hrano na mizo, pa ne samo čipsa, pa je bla ura že nekje 23h.

Hja, saj imam 5 prič, zmišljujem si že ne. wink.gif

To je bilo na začetku avgusta, restavracija je bila že skoraj prazna, in po moje so se nas hoteli čimprej rešiti, da bi lahko pospravili.

Aja, pa sedaj je že malo too late, mejl bi jim morala napisati takoj. Ampak ok....saj ni panike, pač ne bom več šla tja, so še druge restavracije. wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#146 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 January 2009 - 11:09 PM

OGROMEN minus gre prodajalkam v koprskem Milerju. Že deset dni hodim tja v upanju, da so končno dobili nove zaloge Schellerjevega čistilnega gela za obraz (mojega mi je čisto zmanjkalo, odgovarja pa mi edino različica za nečisto kožo), danes pa ga še vedno ni bilo. Vidim prodajalko, da prihaja v mojo smer, jo ustavim in jo vljudno vprašam, če mogoče ve, kdaj bojo dobili nove zaloge, ona pa me samo posmehljivo pogleda, se namrdne in vzvišeno kot da je primla boga za jajca "Pf, a ti resss misliš da jst to vem? Ne vem, kaj misliš da sem jaz"

Prisežem, da bi ji vrgla v tisto njeno bosansko glavo prvi šampon, ki bi mi prišel pod roko, ampak sem bila predaleč od police in se mi ni ni ljubilo premaknit (lol).
Ne zdej razumet tega narobe, nisem nek ksenofob, nacionalist, nestrpna, karkoli, ampak ta ženska je bila taka zoprna čefurka, da jooooj, ta njen nastop 'jaz sem bog in batina, kaj boš ti mene mala balavka spraševaŁa o tem' me je res pogrel.

Pa ni bilo prvič, da je dotična prodajalka reagirala na ta način. Enkrat je kolega kupoval puder, ona pa mu je kao pomagala pri izbiri in ko je povedal, da ga kupuje zase, se mu je najprej 10 minut režala v obraz, nato začela skakat po celi trgovini in vsem razglažat "HAHAHAHAHA, ste čuli to, hahaha, on kupuje puder zase, tip se šminka, hahahahaha, hahahaha, puuuudeeeer hahaha!!!"

Strašansko zabavno, prav zares. butl.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#147 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 January 2009 - 01:42 AM

Če veš kako ji je ime- pokliči in opomni enga nadrejenega.

• 0

#148 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 January 2009 - 07:17 AM

Jao, kaki primitivci. Pa toliko ljudi čaka na delo...
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#149 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 28 January 2009 - 09:50 AM

Hjooooo, jaz pa ne vem kako da nekatere trgovke ne premorejo malo dobre volje, no, bom napisala svojo izkušnjo. wink.gif

Sem bila v DM CityPark v PON in se dala polno košarico na trak, pa sem v tem času ko ni bilo za blagajno nikogar iskala v denarnici kuponček za vnovčit.

In pride bjonda, pa mi rahlo zadirčno reče (pač je imela slab dan, ampak ne zaradi mene): daj to gor na trak, zloži ven iz košare.

Prosim ni bilo. huh.gif

Seveda, saj to vedno počnemo, kajne? A je bilo potrebno že kdaj kateri zložiti na trak?

In na koncu ko sem vprašala, če dobim točke za nakup, je pogledala stran in rekla v zelo grdem tonu: NE! cry.gif

OK, jaz imam s prodajalkami zelo dobre izkušnje, 99 % jih je ok, ampak naletiš pa kdaj pa kdaj kakšno s kolom v riti, jbt ga. down.gif
  • 0

#150 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 28 January 2009 - 12:59 PM

Za naslednjič- ko vnovčiš popust pri nekem nakupu pač, ta dan nisi deležna novih nalepk- dm
  • 0

#151 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 28 January 2009 - 02:21 PM

Ja, rea, mi je popolnoma jasno, ampak sem hotela povedati, da je bila prodajalka res slabe volje in sem dobila občutek, kot da grozno trpi na delovnem mestu in da je sploh ne smeš nič vprašati. wink.gif
  • 0

#152 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 January 2009 - 02:26 PM

Mah, daj, jz sm dolgo delala tkole v javnosti, sicer v šanku, ampak ok, pa nisem nikol, ampak res nikol svoje slabe volje na nikogar stresala. Res nikol. Če si v taki službi, se morš zavedat, da se pač do ljudi ne moreš grdo obnašat in stresat slabe volje na njih. V končni fazi, sej ni noben od njih kriv, da imaš slab dan. (Vsaj v veliki večini primerov.)
  • 0

#153 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 January 2009 - 02:30 PM

Ej jaz pa zase vem da bi znala bit kak dan enako zadirčna kot tele zgoraj. Preprosto mam kdaj slab dan, pa me še kdo razkuri (verjamem da je takih osebkov okoli blagajni ogromno), pol se pa vsuje iz mene.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 28 January 2009 - 02:55 PM

Crna, jaz sem tudi taka. Ni šans, da bi imela tako delo. Zaenkrat je bilo vsako moje študentsko delo družba s papirji in računalnikom smile.gif.
  • 0

#155 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 28 January 2009 - 02:56 PM

Joj dej mi zrihti job.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 28 January 2009 - 03:02 PM

Joj, veš da sem bila vedno nekaj po vezah, v kakšnem arhivu (fajn je, če ma kakšen starš kake veze). Jaz sem imela še to srečo, da je itak v smeri mojega študija (in bom tudi po diplomi skoraj 100 % tam zaposlena), pa sem itak tudi prakso delala tam.

• 0

#157 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 28 January 2009 - 03:04 PM

Uuu, čestitke a ne; pa je vsaj ok delo, glede na to da boš tam delala po diplomi?
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 28 January 2009 - 03:08 PM

Ja, fajn je. Pač, takrat sem delala arhivsko delo, pa urejanje zadev pa to. Zdaj bom pa verjetno delala kaj na modeliranju onesnaženja pa takih zadevah, kar me ful zanima, pa tudi s kolegico sva že delali lansko poletje na nekem takem projektu. (bodoči meteorolog sem drugač smile.gif )
  • 0

#159 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 28 January 2009 - 05:11 PM

O fuldobr. Btw kako bo vreme ta vikend? biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 28 January 2009 - 05:24 PM

Sobota naj bi bla suha (temperature nad ničlo), v nedeljo bi znal pa popoldne/zvečer spet sneg začel padat. Je pa drugač to še precej daleč in zelo neziher. Ok, zdej sva paresžepreveč OT. smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users