Daj skenslaj to jebeno plavo! Nič ne vidim. Moram skozi senčit.
Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 23 September 2007 - 11:46 AM
Ma ... ni važno niti
Posted 23 September 2007 - 11:51 AM
- ljudje z takimi primitivnimi komentarji in obnašenjem da ne moreš verjet; in to naj bi pol bli bodoči intelektualci
- glupe kure, ki mislijo da bojo vsakega zdepresirale z kakimi žaljivkami/komentarji
[Napoleon]
Posted 23 September 2007 - 12:24 PM
Posted 23 September 2007 - 10:11 PM
- blesavo navdušenje za vsako stvar
- forsiranje samega sebe
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 25 September 2007 - 02:39 PM
Mene pa res noro moti, če te nekdo konstantno opozarja na tvoje napake (npr. ne vpadaj mi v besedo, ne se tako grdo držat...) a da sam potem isto dela !!
+
- sama sebi grem na živce, ker se včasih znam za kaj zadržat, (pre)večkrat pa ne in potem, ko dojamem, kaj sem naredila, rekla, je vse narobe, in ne bi odšla ven iz bajte;
- tipov, ki se s svojo pametjo ven mečejo (pa tudi bab), (sej je ok, genij si, pameten si, ampak ni treba s prfoxo ustvarjat nekih filozofskih debat sred pouka);
- grozno mastnih las v javnosti!! Umij si jih lepo prosim! (to ni bo namenjeno nikomur
- pluvanja iz ust, go govoriš/se dereš !! Moja mati to dela in je ogabno.
- ful me znervira, če imam zraven sebe kakega strašnega izbirčnega oz. koga, ki si kar naprej zmišljuje.
- pa itak, komu ne grejo na živce mozolji?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 25 September 2007 - 03:59 PM
- smotano mi je, ko se vleževa s fantom v postlo rahlo jezna, pa mi ne da svojih nog, da si moje pogrejem, tako kot bi to naredil, če ne bi šla jezna v posteljo.
-pa moti me, ko doma vedno ko kam grem ati reče kot da bi me zgubil za vedno- ja **aaa kaaam pa greš?
Pa reče ok, pa ko pridem nazaj, in že če bi šla čez 5 minut spet nekam, vem, da bi prašal isto, moj odgovor je tudi isti, in oba sva ista... nič si ne zameriva ampak očitno ne more mim tega.
-pa moti me mamino kompliciranje kdo bo kaj jedel in če smo vsi siti
- pa ne zdi se mi prav, da se kdo na klopi razkomodi tako, da se ne levo ne desno ne more noben še zraven prisest. Saj, če je klopca kje na samem ali paa da ni veliko ljudi, me ne moti prav nič, saj je logično, da se razkomotiš, samo malo uvidevnosti pogrešam.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 25 September 2007 - 07:19 PM
Full mi je pretežka beseda na živce, mene samo moti pač kaka stvar ampak če se mal utrdim grem tud čez to.
- smotano mi je, ko se vleževa s fantom v postlo rahlo jezna, pa mi ne da svojih nog, da si moje pogrejem, tako kot bi to naredil, če ne bi šla jezna v posteljo.
-pa moti me, ko doma vedno ko kam grem ati reče kot da bi me zgubil za vedno- ja **aaa kaaam pa greš?
Pa reče ok, pa ko pridem nazaj, in že če bi šla čez 5 minut spet nekam, vem, da bi prašal isto, moj odgovor je tudi isti, in oba sva ista... nič si ne zameriva ampak očitno ne more mim tega.
-pa moti me mamino kompliciranje kdo bo kaj jedel in če smo vsi siti
- pa ne zdi se mi prav, da se kdo na klopi razkomodi tako, da se ne levo ne desno ne more noben še zraven prisest. Saj, če je klopca kje na samem ali paa da ni veliko ljudi, me ne moti prav nič, saj je logično, da se razkomotiš, samo malo uvidevnosti pogrešam.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 25 September 2007 - 07:25 PM
Pa sem mu rekla, da halo, da ve da mam skoz mrzle noge in da tud če je jezen name me more pogret da poskrbi zame, ker me ma še vendo rad in naj se obrne stran, ni me treba objet, sam eno nogo nej mi da. Pa je reku, da mu je bed pol nogo tlačt, pol mu jo pa kr jz zatlačm kamor gre, pol me pa objame, pa sva spet pobotana brez besed
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 25 September 2007 - 08:55 PM
- T-shirti na katerih na velko piše D&G/Armani/Versace
-Ljudje, ki se samo pritožujejo.
-Ljudje, ki stalno rabijo pozornost.
-Ljudje, ki ne poslušajo.
-Ljudje, ki ne morejo bit sami niti 2 sekundi.
-Ljudje, ki mislijo, da so edini nesrečni na tem svetu in da jih nihče ne razume.
-Ljudje, ki mislijo, da me poznajo in me resnično ne.
-Ljudje, ki so nevoščljivi za vse kar imajo drugi in skušajo dopovedat drugim, da tisto ni zanje ali pa da jim ne bo koristilo samo zato, ker sami vejo da tega NE BODO NIKOLIIIII MELI!
-Ljudje, ki mislijo da so bolj pomembni, če se zadevajo ali pijejo ali kadijo ali če nosijo dražje znamke ali če imajo dražji avto.
-Ljudje, ki hočejo imeti vedno prav in tudi če jim dokažeš se izvijejo. Ker če bi priznali enkrat da so se zmotili bi pol se verjetno osramotili
Zdej ko sm to napisala sm srečna
Posted 27 September 2007 - 04:42 PM
.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 27 September 2007 - 10:03 PM
Posted 28 September 2007 - 09:21 PM
Zmeraj zasedena kopalnica/wc kadar se jaz rabim spravit tja!
.
.
.
.
.
.
.
Posted 29 September 2007 - 07:15 AM
Posted 29 September 2007 - 08:48 AM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 29 September 2007 - 12:27 PM
Posted 29 September 2007 - 01:22 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 29 September 2007 - 01:33 PM
Na živce mi pa gre tudi:
- skupine ki se delajo v vsakem razredu, eni bolši eni slabši, potem se pa pravlajo med seboj
- če se folk, ki me pohoja, buta in pač kakorkoli zmoti, če nekaj delam, ne opraviči
Dodajam:
- ko jaz rečem npr. imam debela stegna, pa mi kakšna prijateljica takoooj začne razlagat, da nimam debelih stegen, in da naj pogledam koga, ki ima res debela stegna pa da sem jaz čisto v redu. In preden jaz njej razložim, da se sploh ne sekiram v tem trenutku zaradi tega, ampak je to pač dejstvo, ona mene že preprečuje da sem že skoraj presuha pa bla bla bla...
- sovražim komplimente, ki so samo zato, ker človek mora nekaj reči oz. če so zlagani. Beda.
Posted 29 September 2007 - 02:16 PM
na živce mi gre tudi to ko mi kdo namesto preprostega da ali ne odgovora na vprašanje, ali ima čas, razloži celotno situacijo zakaj nima časa
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users