Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#141 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 23 September 2007 - 11:37 AM

Em... Hugo Boss? laugh.gif

Daj skenslaj to jebeno plavo! Nič ne vidim. Moram skozi senčit.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#142 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 23 September 2007 - 11:46 AM

Ja, ja, Hugo Boss ... lih ugotavljam, da samo "Boss" ne obstaja več, čeprav bi prisegel, da je bilo ene pet let nazaj tako, da je bila znamka Boss za obleke, suknjiče in podobne resne nobel reči ... Hugo Boss pa blagovna znamka za bolj mladostniške cape (relativno, seveda).
Ma ... ni važno niti
lol1.gif
  • 0

#143 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17067 posts

Posted 23 September 2007 - 11:51 AM

- Na živce mi gre če me ljudje 100x sprašujejo eno in isto, pa jim vedno znova uspe pozabit kaj sm povedla. Pol pa začnejo s kakimi v stilu: ja kaj pa to nič ne poveš...
- ljudje z takimi primitivnimi komentarji in obnašenjem da ne moreš verjet; in to naj bi pol bli bodoči intelektualci verymad.gif
- glupe kure, ki mislijo da bojo vsakega zdepresirale z kakimi žaljivkami/komentarji
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#144 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26017 posts

Posted 23 September 2007 - 12:24 PM

na živce mi gre, če se kdo zmrduje nad mojimi dejanji/hrano/obleko/frizuro/čemerkoli, pol me pa veselo kopira z nedolžnim ja-kaj-pa-je-narobe-če-mizapaše-mal-spremembe pogledom. bfvakčdhbčfaefheraF!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#145 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 23 September 2007 - 10:05 PM

QUOTE(Kinky @ 23. 9. 2007 - 12:16) View Post

- tiskarske napake v knjigah mad.gif

O ja, to ful, prov zmoti me in me vrže iz vzdušja, prov bleh!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#146 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 September 2007 - 10:11 PM

- vpadanje v besedo (ena kolegica to dela jebeno nonstop!!!)
- blesavo navdušenje za vsako stvar
- forsiranje samega sebe
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#147 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17675 posts

Posted 25 September 2007 - 02:39 PM

Mene pa res noro moti, če te nekdo konstantno opozarja na tvoje napake (npr. ne vpadaj mi v besedo, ne se tako grdo držat...) a da sam potem isto dela !! verymad.gif

+
- sama sebi grem na živce, ker se včasih znam za kaj zadržat, (pre)večkrat pa ne in potem, ko dojamem, kaj sem naredila, rekla, je vse narobe, in ne bi odšla ven iz bajte;
- tipov, ki se s svojo pametjo ven mečejo (pa tudi bab), (sej je ok, genij si, pameten si, ampak ni treba s prfoxo ustvarjat nekih filozofskih debat sred pouka);
- grozno mastnih las v javnosti!! Umij si jih lepo prosim! (to ni bo namenjeno nikomur biggrin.gif ) sej ok, valda se ti zgodi, da prideš z malenkost mastnimi kdaj ven, če glih nisi mel časa si jih umit, ampak preveč...
- pluvanja iz ust, go govoriš/se dereš !! Moja mati to dela in je ogabno.
- ful me znervira, če imam zraven sebe kakega strašnega izbirčnega oz. koga, ki si kar naprej zmišljuje.
- pa itak, komu ne grejo na živce mozolji?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#148 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 September 2007 - 03:59 PM

Full mi je pretežka beseda na živce, mene samo moti pač kaka stvar ampak če se mal utrdim grem tud čez to.

- smotano mi je, ko se vleževa s fantom v postlo rahlo jezna, pa mi ne da svojih nog, da si moje pogrejem, tako kot bi to naredil, če ne bi šla jezna v posteljo.

-pa moti me, ko doma vedno ko kam grem ati reče kot da bi me zgubil za vedno- ja **aaa kaaam pa greš? laugh.gif Jaz ga vedno uprašam zakaj more tko uprašat in mu rečm, da ne grem daleč in da pridem kmalu laugh.gif .
Pa reče ok, pa ko pridem nazaj, in že če bi šla čez 5 minut spet nekam, vem, da bi prašal isto, moj odgovor je tudi isti, in oba sva ista... nič si ne zameriva ampak očitno ne more mim tega.

-pa moti me mamino kompliciranje kdo bo kaj jedel in če smo vsi siti

- pa ne zdi se mi prav, da se kdo na klopi razkomodi tako, da se ne levo ne desno ne more noben še zraven prisest. Saj, če je klopca kje na samem ali paa da ni veliko ljudi, me ne moti prav nič, saj je logično, da se razkomotiš, samo malo uvidevnosti pogrešam.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#149 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 25 September 2007 - 07:19 PM

QUOTE(rea @ 25. 9. 2007 - 16:59) View Post

Full mi je pretežka beseda na živce, mene samo moti pač kaka stvar ampak če se mal utrdim grem tud čez to.

- smotano mi je, ko se vleževa s fantom v postlo rahlo jezna, pa mi ne da svojih nog, da si moje pogrejem, tako kot bi to naredil, če ne bi šla jezna v posteljo.

-pa moti me, ko doma vedno ko kam grem ati reče kot da bi me zgubil za vedno- ja **aaa kaaam pa greš? laugh.gif Jaz ga vedno uprašam zakaj more tko uprašat in mu rečm, da ne grem daleč in da pridem kmalu laugh.gif .
Pa reče ok, pa ko pridem nazaj, in že če bi šla čez 5 minut spet nekam, vem, da bi prašal isto, moj odgovor je tudi isti, in oba sva ista... nič si ne zameriva ampak očitno ne more mim tega.

-pa moti me mamino kompliciranje kdo bo kaj jedel in če smo vsi siti

- pa ne zdi se mi prav, da se kdo na klopi razkomodi tako, da se ne levo ne desno ne more noben še zraven prisest. Saj, če je klopca kje na samem ali paa da ni veliko ljudi, me ne moti prav nič, saj je logično, da se razkomotiš, samo malo uvidevnosti pogrešam.

lol1.gif to pa je tak prisrčno pristno realno napisano laugh.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#150 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 September 2007 - 07:25 PM

Heh, sj je res tko napisan, tega res ne zastopim. Sploh ne zastopim zato, ker sem mu to rekla in v tistem stanju v postelji in še kasneje potem kdaj ko me je zanimalo zakaj mi ne da nog.
Pa sem mu rekla, da halo, da ve da mam skoz mrzle noge in da tud če je jezen name me more pogret da poskrbi zame, ker me ma še vendo rad in naj se obrne stran, ni me treba objet, sam eno nogo nej mi da. Pa je reku, da mu je bed pol nogo tlačt, pol mu jo pa kr jz zatlačm kamor gre, pol me pa objame, pa sva spet pobotana brez besed
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#151 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 25 September 2007 - 08:55 PM

QUOTE(Brokoli @ 15. 9. 2007 - 22:50) View Post

- T-shirti na katerih na velko piše D&G/Armani/Versace ohmy.gif

-Ljudje, ki se samo pritožujejo.
-Ljudje, ki stalno rabijo pozornost.
-Ljudje, ki ne poslušajo.
-Ljudje, ki ne morejo bit sami niti 2 sekundi.
-Ljudje, ki mislijo, da so edini nesrečni na tem svetu in da jih nihče ne razume.
-Ljudje, ki mislijo, da me poznajo in me resnično ne.
-Ljudje, ki so nevoščljivi za vse kar imajo drugi in skušajo dopovedat drugim, da tisto ni zanje ali pa da jim ne bo koristilo samo zato, ker sami vejo da tega NE BODO NIKOLIIIII MELI!
-Ljudje, ki mislijo da so bolj pomembni, če se zadevajo ali pijejo ali kadijo ali če nosijo dražje znamke ali če imajo dražji avto.
-Ljudje, ki hočejo imeti vedno prav in tudi če jim dokažeš se izvijejo. Ker če bi priznali enkrat da so se zmotili bi pol se verjetno osramotili rolleyes.gif rolleyes.gif

Zdej ko sm to napisala sm srečna happy.gif happy.gif

• 0

#152 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 27 September 2007 - 04:42 PM

.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

• Guests

Posted 27 September 2007 - 10:03 PM

Js bom pa rajs dala en konkreten primerek izpred kakega mesca.. ko sma sla s fantom iz Londona in smo na letaliscu cakali pred Gate kolkrkoli ze, so ble tam klopce, pa vse zasedene, na eni, kjer je blo placa za tri, je pa ful na siroko sedel en starejsi tip, razkomoten, zraven njega pa na svojem sedezu njegov laptop. Pustmo to, da sm se tut js hotla vsest, okrog je blo polno enih nosecnic, otrok, babic, dedkov... ki bi jih najbrz res prav prisel sedez, ampak un tip ni jebal nobbeeeenga, gledal skoz dol, da mu se rect nisi mogu kaj.. ehh. In pol ko smo sli na letalo (ryanair, ko si sam zberes sedez), zravn njega spet ni mogu kdo sedet, ker je dal na en sedez racunalnik. Za znoret no. evil.gif men je sel tk na zivce da ga pogledat nism smela, ce ne bi mi zavrelo. wacko.gif
  • 0

#154 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 28 September 2007 - 09:21 PM

Zmeraj zasedena kopalnica/wc kadar se jaz rabim spravit tja!
piss.gif
.
.
.
.

rolleyes.gif
.
.
.
laugh.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#155 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 29 September 2007 - 07:15 AM

zamašen nos!!!! mad.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#156 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 29 September 2007 - 08:48 AM

- ko iz neznanih razlogov ne dela internet down.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#157 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 29 September 2007 - 12:27 PM

Jaz mam pa eno bolj čudno zadevo namreč ful ne maram voščenja za rojstni dan. Mislim na to, ko ti folk da roko pa bla bla bla. Mislim, saj mi je kul, da se folk spomni na moj rojstni dan, pa da mi čestita sam ne maram tega rokovanja pa lupčkanja pa vsega. Isto jaz nerada voščim drugim, ne rečem takim, ki so mi res blizu, ampak kakšni sošolki, ki se sploh ne družim z njo pa naj bi ji tam (kot cel ostali klas) veseli stiskala roko in voščila vse najboljše pa nevem kaj. Zato skoraj vedno voščim zadnja pa če je le možno se naredim da sploh nisem videla da ima kdo rojstni dan. Meni ni všeč da se cela horda ljudi zbere na hodniku in mi čestita. rolleyes.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#158 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 September 2007 - 01:22 PM

parvinder meni je tudi to muka. rolleyes.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#159 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 29 September 2007 - 01:33 PM

Na to sem se včeraj spomnila, ko mi je en sokrajan rekel, da je imel v sredo rojstni dan pa že tako se pogovarjava enkrat na mesec pa je pomojem pričakoval da mu bom skočila v naročje pa vse naj naj naj naj... Če pa ne čutim, da bi mu morala čestita, ampak sem samo rekla no pa vse najbolše pa naprej z novo temo. Sliši se ful nesramno, ampak mi res ni to. Isto mi ni všeč, če bi mi kar vsi, ki se ne družim pretirano z njimi želeli srečo v ljubezni ali kjerkoli. ermm.gif

Na živce mi pa gre tudi:
- skupine ki se delajo v vsakem razredu, eni bolši eni slabši, potem se pa pravlajo med seboj down.gif
- če se folk, ki me pohoja, buta in pač kakorkoli zmoti, če nekaj delam, ne opraviči
Dodajam:
- ko jaz rečem npr. imam debela stegna, pa mi kakšna prijateljica takoooj začne razlagat, da nimam debelih stegen, in da naj pogledam koga, ki ima res debela stegna pa da sem jaz čisto v redu. In preden jaz njej razložim, da se sploh ne sekiram v tem trenutku zaradi tega, ampak je to pač dejstvo, ona mene že preprečuje da sem že skoraj presuha pa bla bla bla...
- sovražim komplimente, ki so samo zato, ker človek mora nekaj reči oz. če so zlagani. Beda.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#160 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27433 posts

Posted 29 September 2007 - 02:16 PM

najbolj mi gre na živce če nekdo kar govori vame in me zasipa z informacijami(npr. moja ljuba mati) in se sploh ne ustavi in me potem še nadira ker si nisem uspela vsega zapomnit

na živce mi gre tudi to ko mi kdo namesto preprostega da ali ne odgovora na vprašanje, ali ima čas, razloži celotno situacijo zakaj nima časa
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users