Jump to content

Photo

Predsedniške volitve

• Please log in to reply
383 replies to this topic

#141 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 November 2007 - 08:56 PM

sade,
izjemno mi je všeč tvoj način razmišljanja. twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#142 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 08 November 2007 - 09:02 PM

jaz pa se malo glupo počutim, da bom nekaj obkroževala, pa ne vem prav za kaj se gre hmm.gif
ampak, bo moral prej omenjeni razlog zadostovat laugh.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#143 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 November 2007 - 09:04 PM

Ata Türk bo pometel z nasprotniki.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#144 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 November 2007 - 09:39 PM

Po domače - proti je to, da bo šel denar konkretno v roke ljudem; za pa je to, da gre KADu in bo ona razpolagala - v tem primeru se pa lahko zgodi marsikaj. =)

Türk je ful dober. Peterle je pa večji pavliha iz minute v minuto - vlači ven neke stvari in skuša osramotiti Türka, sam pa na koncu izpade kreten. In njegovi navijači se obnašajo, kot da bi bili na nogometni tekmi - neki smrkavci, najbrž podkupljeni s sendvičem in sokom, da so tam.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#145 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 08 November 2007 - 10:03 PM

QUOTE(sade @ 8. 11. 2007 - 20:48) View Post

ok, torej to pomeni, da bom obkrožila proti. če on pravi, potem že ni res laugh.gif

Hahah, huda. biggrin.gif

Ja, obnašanje njegovih pripadnikov je bilo nesprejemljivo za oddajo na tako visokem nivoju. Mislim wtf, jaz bi jih ven poslala, bili so skrajno moteči.

Je pa bilo to soočenje samo en dokaz več, da je Peterle pain in the ass. Dragičin avatar me spomni nanj.
IPB Image
biggrin.gif

• 0

• Guests

Posted 08 November 2007 - 10:28 PM

Uf. Tole je pa ena hecna debata smile.gif
Od vseh postov se podpisem samo pod Kalypso.
Ce mas mnenje, se gre volit, ce ga nimas, pac ne gres. Je pa res, da se pol pac ne mores usajat ce ni tvoj kandidat zmagal. Ampak, ce nimas mnenja, pol itak tut kandidata nimas. No, whatsoever, volit grem Turka. Mi je simpaticen in tudi meni je njegov nacin razmisljanja blizu, pa vsec mi je, da direktno odgovarja na vprasanja.

Morm priznat, da mi tut Peterle ni bil tk zgresen - do zdaj - zdaj ko je zacel na grdo zogo volilno kampanjo, sem pa cist spremenila mnenje o njem.
  • 0

#147 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 November 2007 - 11:02 PM

QUOTE(izabela @ 8. 11. 2007 - 22:28) View Post
Morm priznat, da mi tut Peterle ni bil tk zgresen - do zdaj - zdaj ko je zacel na grdo zogo volilno kampanjo, sem pa cist spremenila mnenje o njem.

Ko človeku začne voda tečt v grlo, velikokrat pokaže svoj pravi obraz. Saj ta njegova odprtost in strašna ljudskost je resnično bila tako posiljena, da človek res mora biti malo čez les, da tega ne opazi.

Aja, sicer pa kritika za tole oddajo na PopTV - delovala je bolj kot njihova oddaja Preverjeno, pa voditelja bi lahko podivjane navijače (ki so zgleda, kot sem že omenila, mislili, da so na nogometni tekmi) malo mirila.
  • 0

#148 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 09 November 2007 - 12:34 AM

Nisem sicer spremljala celotnega soočenja, na začetku sem malo zamudila, ampak sem pa videla večino in dovolj. Ene parkrat sem se pošteno nasmejala zraven, zaradi vsega zbadanja in očitkov iz obeh strani seveda. Čeprav je tole blatenje na koncu res nepotrebno in otročje rolleyes.gif Bolj ko gledam in poslušam tega Peterleta manj mu verjamem, no saj mu tako že na začetku nisem biggrin.gif , nekaj na njem me blazno moti, se ne morem znebiti občutka, da je neiskren... Mene pa občutki nikoli ne varajo, prav res ne, sploh pri ljudeh.

Sem vidla revijo danes ja hehe, mislim pa Bačovnikova na prvi strani, me zanima kako mnenje bi imela, če ne bi njen Janez tako podpiral Peterleta? Pa wtf, kako dobro reklamo ti pa lahko naredi Janša? laugh.gif

Res upam, da zmaga Türk!
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#149 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 November 2007 - 07:42 AM

Tudi jaz sem spremljala celo oddajo in le še dobila dodatne razloge, da bom volila za Turka. Zelo mi je všeč njegov nastop, tako zelo umirjeno mi deluje, premišljeno odgovarja, res - president material za moje pojme. thumbup.gif

Referendum - če gre 35 % premoženja zavarovalnice KADu, ali so potem oni zakonsko zavezani, da ta denar namenijo pokojninskemu skladu? Mislim da ne, ter da lahko v končni fazi razpolagajo z njim kakor jim paše. (se mi zdi oops.gif )
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#150 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 09 November 2007 - 09:06 AM

Škoda da smo se zadnjič družno odločili da ne gremo volit in je nekdo volilne listke preč vrgel...

Sem namreč zagovarjala jelinčiča, okej jo je dobro odnesel,pravzaprav zelo dobro smile.gif

In gledala včeraj soočenje in kar navdušena nad Türkom. ker je rekla Kinky, pravi president material. Medtem ko je Petrle posiljen čisto, včeraj se je totalno blamiral, Türku je kamenčke metal celo oddajo on pa njemu skale nazaj.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#151 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 09 November 2007 - 09:22 AM

sem že volila v torek. in sicer isto kot v prvem krogu. Türka!!! se mi zdei, da ta država potrebuje takega predsednika.
ostalega ne bom komentirala, so ostali dovolj povedali. predvsem se strinjam z jenno (se ji vidi da je bodoča politologinja!!!! tongue.gif )!

• 0

#152 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 09 November 2007 - 11:27 AM

QUOTE(Sally @ 9. 11. 2007 - 11:06) View Post

Škoda da smo se zadnjič družno odločili da ne gremo volit in je nekdo volilne listke preč vrgel...

ne rabiš teh listov,osebna je čist dovolj
tak da nujno na volišče pa za Turka obkrožit wink.gif

• 0

#153 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 09 November 2007 - 11:45 AM

Hmmmmmmm, če smem reči, mene osebno Peterle ne nagovarja. Nikakor se ne strinjam, da se ga tukajle obklada z izrazi smrdi po fari, cerkvenjak, ipd. Stvari se lahko povejo na normalen način. Konec koncev je to javni forum in ne nazadnje moramo vsi skupaj paziti, da (posredno) ne užalimo koga na tem forumu, ki je Petrletov politični somišljenik. Pomislimo, kaj bi bilo, če bi kdo v takem slogu pisal o Turku. Norišnica za brat, gvišno. Rajši se pejmo argumentirano razpravo kot pa verbalni. Ta ne pelje nikamor.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#154 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 09 November 2007 - 12:35 PM

no to pa nisem vedela biggrin.gif potem pa bom mogoče res šla glas dat turkecu.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#155 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 09 November 2007 - 09:46 PM

A je kdo gledal današnje soočenje? Mene ni bilo doma, pa me ful zanima, kej se je dogajalo?
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#156 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 10 November 2007 - 09:40 AM

Dragica, jaz sem gledala na začetku, vprašanja ista kot v četrtk na Popu, zato sem premaknila, itak je pa trajalo samo 50 min, bila je samo ena voditeljica in nobene publike, dolgčas.
  • 0

#157 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 10 November 2007 - 10:04 AM

glede referenduma zavarovalnice, jaz tudi nimam pojma o čem se gre, so mi po domače razložili:
če si za Janšo onkroži Za
če si proti Janši pa obkroži proti

torej ju3 obkrožim Proti

LOL
  • 0

#158 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 10 November 2007 - 01:32 PM

A ni že malo pozno za objavljanje takih stvari? Volilni molk pa to?
  • 0

#159 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 10 November 2007 - 01:50 PM

QUOTE(TiTa @ 10. 11. 2007 - 10:04) View Post

glede referenduma zavarovalnice, jaz tudi nimam pojma o čem se gre, so mi po domače razložili:
če si za Janšo onkroži Za
če si proti Janši pa obkroži proti

torej ju3 obkrožim Proti

LOL

lol1.gif

Smešen.

Men je mami tako razložila: Država nima nič denarja in s tem ko bi dobila v last x% zavarovalnice bi ta denar raztrosila naokol. Rekla je, da je kratkoročno ta stavr mogoče v redu, dolgoročno pa nikakor, ker tisti, ki že celo življenje vlagajo v življensko zavarovanje (al neki takega), denarja ne bojo dobil nazaj!!!!

Js sm tako odločno proti, ker bo na koncu ta denar šel za nakup ne vem kakšne vojaške opreme, k jo pa mamo že zdej preveč.

Janša mi gre na k***. Ko pomislm nanj, se kr zdrznem. Resnično mi gre tako na živce ta vlada, da počasi že zgubljam upanje, da je kje nekdo, ki zna vodit državo...

Dovolj o vladi... Predsednik. Volila bom Turka. Zakaj? Ker Petrle ni sposoben jasnega in konkretnega odgovora, vrti se okol in pove vse drugo, bistva pa ne. Hoče biti likeable in se tako noče nobenmu zamerit, zato tako smotano odgovarja. Zdej prot koncu je postal malenkost napadalen, ker je vidu, da mu kuzla v rit skače in da ima Turk velik šans, da zmaga. Zato je začel z nesramno taktiko blatenja, hkrati pa se je še vmešala not vlada ( wallbash.gif ), kar je absurd!!!

V prvem krogu nism volila za Turka, ampak zdej ga pa bom, ker Petrleta za predsednika ne bi nikakor mela.

V glavnem, v vsem se strinjam Z Jenno, edin zgodovine ne bi notr vpletala, ker pri naši zgodovini ne more biti objektivnega mnenja, ker je povsod nekaj dobrega blo in povsod nekej umazanega!

• 0

#160 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 10 November 2007 - 04:36 PM

Žal ne bom mogla na volitve(glasovala bi seveda za Turka), ker me še ne bo v Ljubljani.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users