Sinoči je blo l-e-g-e-ndarno! Fulfulfulfulful dobro!
Ob 10h je prišel pome in brata bratranec in njegov kolega, me zapeljal do Kopra, kjer sem se dobila s soigralkami, oni pa so šli v kino/Portorož/nekaj takega. Sem na avtobusni srečala sošolko in sošolca, malo poklepetala z njimi, potem šla do soigralk in nekih njihovih prijateljic, smo poklicali taksi, ki je 7 oseb peljal do enega bara za samo 3 evre.

Ko smo prišli tja, smo se malo razpršili. Moja grupica je srečala eno drugo soigralko in njenega tipa (ki je presenetljivo v redu poba, glede na to da ima keša ko dreka), ki nam je še cel večer pridno čaščaval pijačo. Aja, prvič v življenju sem plesala na techno, hahah (to zame sploh ni muzika, ampak za plesat je ok) in se nisem še nikoli tako naplesala, prav teklo je z mene, nonstop sem iskala neke robčke

Potem sem srečala brata, bratranca in tistega kolego in moj pridni bratec mi je kupu vodo (bambusov je blo namreč preveč

), vladala je poplava dobrih tipov, atmosfera fantastična, skratka noro. Domov sem šla okoli 2h, ker sem pridna punčka in sem imela naslednji dan tekmo in sem se morala naspat, ha!