Vprašanja (make-up)
Posted 23 October 2021 - 05:53 AM
Posted 23 October 2021 - 07:59 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 October 2021 - 09:06 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 September 2022 - 08:20 AM
Kateri korektor je vredu za pod očmi, da se ne nabere v gubice?
Posted 31 August 2023 - 08:41 PM
[Napoleon]
Posted 01 September 2023 - 06:33 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 01 September 2023 - 06:57 AM
Jaz pa vidim bolj močno šminko. Hladno rdečo ali močno roza.
Je katera že iemla idun tubing mascaro? Ali tubing mascaro?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 01 September 2023 - 07:06 AM
Posted 01 September 2023 - 07:29 AM
Posted 01 September 2023 - 09:24 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 01 September 2023 - 11:31 AM
Lahko, samo je bolje, da so kontrastne. Vsaj meni.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 01 September 2023 - 12:01 PM
Posted 01 September 2023 - 02:10 PM
Posted 01 September 2023 - 06:03 PM
Tasika je res bolj svetla in skodrana, bom imela pa spete lase. Sama se tudi nekak k rdeci najbolj nagibam. Imam dve, eno bolj zivo oz svetlo in bolj temno. Bom vidla katera bo bolje izpadla.
[Napoleon]
Posted 20 October 2023 - 10:42 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 16 November 2023 - 11:25 AM
Morda glupo vprašanje. Če je znotraj istega podjetja izdelan puder, a ti potem odtenek v isti šifri paše tudi pri drugem pudru al moram jaz zdaj spet fizično preverjat. Malo so me zmedle slike na spletu in nisem prepričana če je pametno naročat prek spleta. Zdaj uporabljam N1.5C staro verzijo pudra. Nova verzija nima toliko odtenkov, pa vse so bolj kot ne warm. Še najbolj mi po fotografiji sede 52W (ker ni tolk topel odtenek), če pa pogledam isto šifro po starem pudru pa le-ta pretemen glede na to kaj zdaj uporabljam. Kakšno mnenje?
Posted 16 November 2023 - 05:23 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 19 November 2023 - 07:52 AM
Posted 19 November 2023 - 10:59 AM
Posted 16 August 2024 - 03:14 PM
Te Maybelline maskare so sicer super, ampak za odstranjevat pa so nocna mora. Prej sem imela Hoferjev dvo fazni MU odstranjevalec, ki je drugace fajn, ampak tu pade. Zdaj sem kupila Garnierjev oljni dvo fazni odstranjevalec pa se je treba tudi kar potrudit.
[Napoleon]
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users