Jump to content

Photo

Katero oblačilo/modni dodatek ste nazadnje kupili?

• Please log in to reply
15937 replies to this topic

#15921 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88067 posts

Posted Yesterday, 11:49 AM

Ja, saj zaradi materiala mislim. Moj moz bi bil sicer navdusen 😂, ampak nosim bombazne tak kroj.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#15922 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17816 posts

Posted Yesterday, 12:40 PM

Jaz sem v samem umetnem materialu skoz...tud gat nimam bombaznih...nimam tezav. Mam jih tudi za sprehode pa pac quick runs. Zdej ko grem ven (npr sprehod) dam spodaj pac zimsko perilo ker so pretanke. Gate mam pa brezsivne undies iz nexta, da se rob ne vidi pod temi hlacami :D
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#15923 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33189 posts

Posted Yesterday, 12:47 PM

Jaz imam pa troje hlače slovenskega proizvajalca Marja, ki so mi res top (dolžina, material, višji pas) in predvsem cenovno so odličen deal, vse so bile pod 20€. Imam toplejše in tanjše, primerne za zimo in jesenko-pomladni čas.
  • 0

#15924 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88067 posts

Posted Yesterday, 12:51 PM

Jaz pa ravno kontra, ne nosim umetnih materialov sploh, še posebej pa ne perila. Res sovražim sintetiko. 

Marja hlače so tudi meni fajn, imam te toplejše, ampak so mi žal konkretno prekratke.

• 0

― V. Van Gogh

#15925 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33189 posts

Posted Yesterday, 12:55 PM

Jaz sem tudi ugotovila, da niso vse enake. Vedno narocim enako številko ampak zadnje so mi pa predolge, se mi zdaj rob guba in uničuje, samo me niti ne moti.
  • 0

#15926 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88067 posts

Posted Yesterday, 01:28 PM

Potem pa upam, da naslednjič jaz dobim tako dolge. :D Jaz bi rabila vsaj 10 cm daljše.

• 0

― V. Van Gogh

#15927 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17816 posts

Posted Yesterday, 01:52 PM

Te Marja sem enkrat jaz kupila ravno po priporocilu od M, poleg tega da so mi bile prekratke imajo srednji siv, ki meni naredi tak camel toe da se ga vidi z Lune. Nobenih oprijetih hlac, ki imajo srednji siv ne nosim zaradi tega (izvzemsi kavbojke itd), pajkice pa sploh ne pridejo v postev, ker izgleda grozno. Te Marja so ble obup zame s tem sivom...
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#15928 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88067 posts

Posted Yesterday, 02:02 PM

Hm, pri meni čist normalno izgleda.

• 0

― V. Van Gogh

#15929 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17816 posts

Posted Yesterday, 03:22 PM

Mam zgleda velike zunanje slive v primerjavi s povprecjem :lol:
  • 0

#15930 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17919 posts

Posted Yesterday, 05:36 PM

Danes me je ful zeblo in sem si kupila Patagonia Better Sweater v temno modri :D

ZQflMTVM_t.jpg
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#15931 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27959 posts

Posted Yesterday, 07:21 PM

Jaz mam tako beloniz HM in jo imam še vedno včasih za samo zunaj 😁 ful je topla.
  • 0

#15932 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17919 posts

Posted Yesterday, 08:21 PM

Jaz sem ene 6 let nosila eno Icepeak, tudi poleti. Tole si je pa moz privoscil lani in skoz hvali. To nosim takrat, ko ne nosim pizame. Skratka skoz, ker sem kmetica :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#15933 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33189 posts

Posted Yesterday, 08:23 PM

A to imaš za doma al za ven?
  • 0

#15934 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17919 posts

Posted Yesterday, 08:28 PM

Res povsod. Meni je vedno ravno prav en flis. Tudi poleti zvecer pa ker zivimo na osojni strani. Vsi me poznajo po jopi. Ko sem jo stran vrgla, sem se sosedom povedala :lol:
  • 0

Tumblr

#15935 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17816 posts

Posted Yesterday, 11:18 PM

A ti si pol tko k moja soseda k je celo leto v isto trenirki (vcasih se vprasam ce naga stoji pred strojem ko jo pere), res tud pri 33 stopinjah je bla v tej dolgi trenirki ki ne vem ce je vredna 3 e. Ima en windstropper, bunde ne.
Ene kavbojke za v sluzbo. Obutev - samo japanke in neke pohodne, to nosi celo leto.
V bistvu ima se moj M vec cunj, pa jih ima zelo malo, in mislim da ene dva para cevljev vec.
Fun fact, M hodi v sluzbo cel cas v istih supergah in dejansko ko so se do konca zjahale je sel med malico po identicne in tiste zabrisal v kos.
Kdor gleda njegovo opravo bi mislil, da tud za burek ne zasluzi. Ampak, his life his choices. Ne apomnim se kdaj si je nazadnje kupil kaksno oblacilo. 3 leta sigurno ne.
  • 0

#15936 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17919 posts

Posted Yesterday, 11:21 PM

To je to. Sej ce das zvecer prat, se cez noc posusi no :D Na nogah imam z zilami tezave, tam bolj zracim poleti.
Nic ni narobe s prakticnostjo in trajnostno naravnanostjo :D
  • 0

Tumblr

#15937 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17816 posts

Posted Yesterday, 11:23 PM

Hahhaha.
O ko bi bila jaz taksna.
So se pa algoritmi nastimali na cisto vse kar mi je trenutno vsec in ce ne bi vsak oglas racionalizirala z "res ne rabim" bi mi omara pocila, pa ze tako poka....
  • 0

#15938 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28786 posts

Posted Yesterday, 11:36 PM

Podgana, si povedala sosedom tudi, da imaš novo jopo? : ))

Gledam, da ima Marja tudi podaljšane modele hlač, to bi bilo še meni dovolj dolgo.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

1 user(s) are reading this topic

1 members, 0 guests, 0 anonymous users

_M_