Katero oblačilo/modni dodatek ste nazadnje kupili?
Posted Today, 08:53 AM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted Today, 11:40 AM
Posted Today, 11:42 AM
Zakaj ne upaš, saj lahko vrneš (ponavadi brezplačno).
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted Today, 11:56 AM
Posted Today, 12:38 PM
Posted Today, 12:40 PM
Jaz jih imam od februarja, jih pa nimajo več. Mi je žal, da nisem naročila še sivih.
― V. Van Gogh
Posted Today, 12:59 PM
Posted Today, 01:29 PM
Posted Today, 02:12 PM
Posted Today, 02:15 PM
Jaz sem zase naročila en lep zelen softshell podložen plašč, za malega pa pajac v (upam da) podobnem materialu. Za hladnejše jesenske dni. Kolikor ga poznam, bo to muka mu oblačit, ampak bo pa relativno toplo, pa malo je vodoodbojno.. da ne trepetam ravno za vsako lužo/moker tobogan, ko bomo ven hodili.
Sem pa tudi jaz taka, da raje ne naročam, če nisem ziher.
Se strinjam glede ponudbe v trgovinah. Preveč je enega klumpa. Včasih je bilo manj, pa tidto bol kvalitetno. Imam en 14 let star Zarin pulover - ki sem ga ful nosila, pa je še vedno lep. Dvomim, da bom to, kar zdaj kupujem, lahko čez 15 let še oblekla. ali pač.
Planet - počekiraj eno trgovino v Šiški - moja šefica tam kupuje, lepe stvari imajo in je zdovoljna z njimi. IPD fashion store. Sicer nimam pojma, kak stil imaš (:
Jaz bi naredila kdaj kak izlet v Zg, se mi zdi, da imajo dosti izbire, lepe stvari.. Ali pa ja, Avstrija, kakšni outleti - samo moraš imeti dan za tak podvig. Pa v Italijo tudi hodijo v neke outlete.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted Today, 03:38 PM

Posted Today, 03:40 PM
Jina, ker nimam občutka, kaj mi bo ustrezalo, ne prdstavljam si materialov, moram marsikaj poskusiti, različne barve, modele. Velikokrat sem naveličana enih in istih (preverjenih) oblačil in rada preizkušam kaj novega. Res pogrešam čase, ko sem šla v Maxi in vedela, da bom zagotovo dobila nekaj zase. Ali pa v en butik na Nazorjevi, kjer so mi prilagodili dolžino rokavov, hlačnic. Tudi tega ni več.
Aja, jaz ponavadi vem, kaj iščem in kaj mi paše, slike in podatki se mi pa tudi zdijo dovolj reprezentativni, tako da kar zadanem. Muka mi je hodit po trgovinah in probavat, sploh hlače. V xy letih sem 2x falila.
V glavnem mi je pa z vseh vidikov bolje online nakupovat, med drugim tudi zato, ker si lahko vzamem dlje časa za premislek, jaz res ničesar ne kupim na horuk. Velikokrat mi tudi razprodajo, ko se končno odločim.
― V. Van Gogh
Posted Today, 06:55 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users