Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#15801 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 07 April 2010 - 09:33 PM

QUOTE(lejck @ 7. 4. 2010 - 21:11) View Post

Mogoče tudi tebi ne bi škodlo enga nabavit, ne pa da twingića spreminjaš v neko turbo mašino. laugh.gif

Em? Kak twingo? blink.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#15802 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 07 April 2010 - 09:35 PM

hevea.mogoče ma pa kakega twingiča na zalogi, za druge okol vozit, a a? smile.gif)

Pa ne vem, ne spomnem se več, a je cliota pol vzel, vem da je ena mala navita prdula biggrin.gif
  • 0

#15803 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 07 April 2010 - 09:39 PM

Tisto zgoraj sem napisal jaz, je bila Hevea prijavljena. Clio RS je, ja. Kakorkoli obračaš - ni babji avto, dvomim, da je več kot 10% lastnikov ženskega spola. laugh.gif

Motor - dokler bom imel željo vozit slalom med avtomobili, ga ne bo. Dirkalnik pa - to sem že sprobal. V končni fazi se ti kmalu ne da motorja dajati na prikolico in se cijazit na dirkališče ...
  • 0

#15804 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 07 April 2010 - 09:49 PM

Ja pa se ti da ;P
  • 0

#15805 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 08 April 2010 - 06:39 AM

Ne, preverjeno ne. Motor bi imel, če se lahko spravim furat, ko se mi zljubi. Ne da imam (v primeru motocrossa) samo dva dni v tednu možnost - teoretično. V praksi med tednom skoraj nikoli ni šlo, sobote so bile pa zdesetkane tudi zaradi tekem, del na progi, famoznega prahu ob presuhem vremenu ... (zaradiprahu so bili treningi prepovedani, ker so se domačini pritoževali).
In to gre za progo v Šentvidu, pazi ... ideja, da bi se na Hrvaško vozil z kakimi prikolicami/kombiji na Grobnik ... ni teorije. biggrin.gif Tja se seveda lahko pelješ z motorjem, ampak se potem prevede na zgoraj omenjeni problem. Promet. Imam še vedno preslabe živce, gre pa na bolje - se mi zdi. biggrin.gif
  • 0

#15806 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 08 April 2010 - 07:27 AM

Sajkul vse se da če se hoče, je pa res da je lažji cliota našponat, pa še udoben je biggrin.gif
  • 0

#15807 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 08 April 2010 - 12:12 PM

V primerjavi z motorjem gotovo, sicer pa ne. Zna bit, da se nič manj ne izogibam luknjam na cesti kot ti. biggrin.gif
  • 0

#15808 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27366 posts

Posted 08 April 2010 - 12:26 PM

QUOTE(paradajzz @ 7. 4. 2010 - 17:57) View Post

No meni se to spet zdi, kot neko moraliziranje, češ "VSI SMO ENAKI, KLJUB BOLEZNIM. DAJMO MOŽNOST VSEM".

kako boš dal tetraplegiku službo planinskega vodiča? kaj to je pol tut diskriminacija? Nimam nič proti, da dela v bolnišnici, ampak kot kirurg..c'mon! Človek ima stalno opravka s skalpeli in ostalim..lahko se zgodi karkoli!

Se strinjam, da vsi vsega ne morejo delat, ampak itak kot zdravstveni delavec moraš do vsakega pristopit kot da ima lahko tudi HIV in razne hepatitise (ki se mimogrede dosti bolj prenašajo) in kot, da imaš lahko tudi ti kako bolezen. Pa sej se on lahko tud okuži, če se vreže, ampak več možnosti mam jaz, da se zbodem, kot pa jih ima en kirurg. Ne vem no, jaz se človeka z HIVom ne bi ravno bala, ajde ne bi mela odnosov z njim ampak ostale označbe se mi pa zdijo bolj al manj posledica premajhne ozaveščenosti. Pa nočem nobenga užalit al pa kaj, ampak ne poznam zdravstvenega delavca, da bi se s HIV okužil v službi, jih pa poznam mnogo, ki so hepatitis staknili... Point mojega pisanja je, da razjasnim stvari, zdej kdor hoče me lahko resno jamlje ostali lahko pa pozabite na vse skupaj.
  • 0

• Guests

Posted 08 April 2010 - 12:35 PM

Če pa je z dvema imel analni spolni odnos štekaš. Nabijal je dva tipa v guzo. Peder z Hivom!
Saj to je bistvo cele zgodbe. Viš..ko ne poznaš celotne zgodbe pa nekaj na pamet kvasiš.

• 0

#15810 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26123 posts

Posted 08 April 2010 - 12:38 PM

OR dej ne bit alergičen... pa tudi.... A imajo samo istospolno usmerjeni ljudje HIV? Dej ne ga biksat....s to izjavo si ga pa čisto mimo ustrelil....

pa še slovnica ti šepa tongue.gif
  • 0

#15811 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 April 2010 - 12:40 PM

Ja pizda, Raider pa pol napiši celo zgodbo, ne pa samo pol a ne? Iz kje naj mi vemo, kdo je koga porival. Pa vprašanje, če je tip sploh vedel, da ima HIV. Kdo od nas se pa baš hodi testirat za HIV vsako leto.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#15812 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27366 posts

Posted 08 April 2010 - 12:43 PM

Veš kaj, če bi mela bit operirana pri enem šlampastem starem gospodu, ki se mu roke že mal tresejo pa se drži pravil izpred 20 let, al pa pri enem sposobnem kirurgu, bi me baš bolilo, če ima ta HIV in je 2 dedca v rit nabijal laugh.gif . Zgodba pri tem nima nobene veze, vsaj zame ne.
  • 0

• Guests

Posted 08 April 2010 - 12:49 PM

Dobro pozabite, da sem sploh kaj rekel. Saj itak nima nobene veze ampak zdelo se mi je omembe vredno no, ker je malo nenavadno. Meni osebno se zdi totalno zjebano.
  • 0

#15814 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26123 posts

Posted 08 April 2010 - 12:52 PM

sej jst štekam, kaj si hotu povedat....sam način ti ni bil pravi smile.gif
  • 0

#15815 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27366 posts

Posted 08 April 2010 - 12:53 PM

Ti si povedal svoje mnenje jaz svojega. Te ne obsojam, ampak včasih se mi zdi, da smo res ful krivični. Bolezen je konec koncev le bolezen, vsakemu se lahko karkoli zgodi, pa vendar se nam vselej zdi, da smo izolirani in da je vse to nekje daleč. Sej vidim tud sama, ful mam odpor do alkoholikov in sem jim včasih težko v pomoč, pri nekom, ki ima levkemijo pa 2x ne bi pomislila, preden bi mu skušala pomagat... Človeška narava pač.
  • 0

• Guests

Posted 08 April 2010 - 12:55 PM

Ja sej bi povedal v francoščini samo je na žalost nevem.
  • 0

#15817 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27366 posts

Posted 08 April 2010 - 12:56 PM

laugh.gif
  • 0

#15818 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 April 2010 - 12:58 PM

Dej OR, smiri. laugh.gif Odpri si eno pivce (enega pa meni pošlji, če si že pri "šanku"). biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#15819 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27766 posts

Posted 08 April 2010 - 01:03 PM

Predlog BK se mi zdi se najbolj razumen v vsej zgodbi. laugh.gif

Sicer se pa strinjam z Oro.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#15820 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26123 posts

Posted 08 April 2010 - 01:04 PM

da ne bo pomote...jst tud sleep.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users