Jump to content

Photo

Eurovision Song Contest

• Please log in to reply
3258 replies to this topic

#1561 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 22 May 2012 - 03:45 PM

Recimo Hrvaška ima sedaj slabši nastop in obleko kot jo je imela na predizboru, četudi ima
Nina fenomenalen glas.

Saj Nino so kar direktno izbrali (niso imeli nobenega izbiranja), pesem so pa "pobrali" z njenega albuma. Aja, najbrž misliš predstavitev. :hmm: ;)

Švedska bo zmagala! :P Hehe, no ja. V to čisto ne verjamem, bo pa sigurno med prvimi tremi. Mogoče je njena "popularnost" v tem, da vključuje tudi elemente joge (v plesu), pleše bosa, z minimalno uporabo ličil itd. Tudi v intervjujih sporoča kako pomembna je narava, stik z njo ... Vse to pa se mi zdi, da je sedaj nekako "in" ter se ljudje s tem želijo hitro poistovetiti. Seveda ima obenem močen vokal, pesem v kombinaciji z lučmi in plesom pa daje neko misterioznost. Meni npr. je všeč vsa ta kombinacija. :)

Jaz bom v četrtek navijala za Evo, mislim da si zasluži finale (bolj npr. kot Rusija (ki bo šla najverjetneje ŽAL! naprej) in še marsikdo). Glede oblek bi si želela Evo videti v kakšnih odtenkih zelene in potem mogoče bele, bež rože gor... Pa tudi tako ni slabo, le izstopa ne tako zelo.

Še par urrrr! :w00t2:

Danes navijam za Islandijo in Dansko.

Še to, mislim, da je današnja skupina "šibkejša" kot druga.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1562 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46056 posts

Posted 22 May 2012 - 04:36 PM

Meni švedska pesem ni noben presežek, je ok. ampak nastop pa mi je čist mimo. Kr eno zvijanje po odru... ne paše mi zraven....
  • 0

#1563 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 22 May 2012 - 05:11 PM

:lol: Haterzzz! :P ;)
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1564 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 May 2012 - 07:24 PM

Podpis pod Kalypso, ne razumem tega navdušenja, res ne; in ne padam na te fore vračanja k naravi: bullshit. :D

fifa - tebi pa vem, da ti je všeč, malo heca.

Ja, 'naša' skupina je močnejša od današnje. Bomo videli, pravo navijanje in upanje se začenja čez 2 dni. ;)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1565 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 May 2012 - 08:24 PM

Albanija je katastrofa. Ojoj res.
  • 0
Viens, reste ici!

#1566 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 May 2012 - 09:03 PM

Prvo polfinale je dobesedno katastrofa, največji FAIL je pa San Marino. DA FAK WAS DAT?

Pojoče babice gredo zagotovo naprej.

Avstrija :huh: :AJEBEŠ:

Če bi bila danes Slovenija v polfinalu, dam roko v ogenj, da bi šli naprej. Ma 10000000 procentno.

Edited by Kinky, 22 May 2012 - 09:08 PM.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1567 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 May 2012 - 09:10 PM

Ja, Kinky, Avstrija, was ist das? :o
  • 0
Viens, reste ici!

#1568 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 May 2012 - 09:12 PM

^ Ja. :huh:

Popolnoma zgrešen in predvsem dolgočasen polfinale. Močnejše pesmi so na sporedu v četrtek, bo bolj pestro in zanimivo.

Latvija - ženska stara 32, deluje jih pa 40; in kakšno porazno besedilo so imeli, sem si celo zaželela, da ne bi peli v angleščini,
da ne bi tako debilno izpadlo.

O fak me: Irska :mad2:

Edited by Kinky, 22 May 2012 - 09:15 PM.

• 0

#1569 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17005 posts

Posted 22 May 2012 - 09:32 PM

Lol, wat da fak je bila Črna gora!!! Pa ruske babice so tudi kr nekaj, naj eno rukne na odru, te bo šele hec. Drugače pa obup od obupa.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1570 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 May 2012 - 09:35 PM

Meni je Danska všeč. Skoraj zagotovo bodo prišli naprej.
  • 0
Viens, reste ici!

#1571 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 May 2012 - 09:39 PM

Živ obup je vse skupaj danes. Še najbolj všeč so mi babuške. -_-

Loreen mi je po nekem božjem čudežu postala všeč; ima dobro prezenco na odru in performance, pa roko na srce jih ni veliko, ki bi znali sami na odru tako dobro opraviti. Je pa res, da mi štima samo v kompletu z nastopom, če bi komad slišala na radiu, bi mi verjetno bilo kar nekaj.
  • 0

#1572 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27463 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 May 2012 - 09:46 PM

Lol, wat da fak je bila Črna gora!!! Pa ruske babice so tudi kr nekaj, naj eno rukne na odru, te bo šele hec. Drugače pa obup od obupa.

Rambo je pa ja car. Bakice so pa tudi meni malo tumač.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1573 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 May 2012 - 10:00 PM

8 od 10 sem pravilno napovedala:

itak Rusija in Irska, ter Romunija in Grčija - tu ni dvoma, mnogo politike vmes.

Rambo pač ni za ESC, bodimo pošteni.

Ciper je taka vesela poskočnica, bejba dobra - vstopnica za finale.

Itak pa res ni bilo neke hude konkurence.

Nisem uganila Madžarske in Moldavije.
  • 0

#1574 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4189 posts

Posted 22 May 2012 - 10:06 PM

Jaz pa sem zamudila šov, sem samo razglasitev videla (sem Valiča in Avdiča poslušala), ampak kolikor sem prej poslušala pesmi ni nekih velikih presenečenj. Se pa strinjam, da bo drugo polfinale bolj divje. Aja letos je res nenormlano veliko balad.
  • 0

#1575 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 May 2012 - 10:06 PM

Zadnji dve sta tudi mene presenetili.
  • 0

#1576 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 23 May 2012 - 07:06 AM

Še to - oder je neverjetno dober, res prav :o sem ostala, ampak po drugi strani prevelik, se nastopajoči izgubijo na njem.
  • 0

#1577 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17310 posts

Posted 23 May 2012 - 07:08 AM

Nekaj jih je bilo tako neumnih. Npr. Albanija, Črna Gora, San Marino...

Kaj je bilo s košarko do 8.45?! Jaz sem nameravala že tisto odajo pred evrovizijo gledati, potem pa... košarka :AJEBEŠ:

Sem pa razmišljala nekaj. Recimo, da zmaga Slovenija. Kam bomo dali te ljudi? Kdo bo vodil? Ne vem, če kdo vsaj približno dobro obvlada angleško. Ti trije so vsi zelo izobraženi (ena je še celo predsednikova hči). Pri nas bi zagotovo želeli neko kmečko veselico narediti. Vidvalič.press. Samo to zagotovo pridejo kakšni bolj usposobljeni ljudje iz tujine. Upam.

p.s. Finale je moškega spola. Imam pa v spominu, da so tudi nas napačno učili še v srednji.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1578 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 23 May 2012 - 07:17 AM

Haha, Podgana, sem tudi jaz enako razmišljala. :)

Jaz mislim, da je Slovenija trenutno nesposobna izpeljati ESC, predvsem zaradi financ, in pa - bodimo pošteni - ker je to za nas prevelik projekt.
V to je potrebno vložiti ogromno denarja, ki ga nimamo, ima ga pa recimo Azerbajžan - smo videli včeraj - so celo sponzor ESCja, haha.

Diši po kuhinji? Aha. :)

Sicer jaz obožujem dejstvo, da je vsako leto prireditev drugje, ter da so gostiteljice lahko tudi druge države, ne samo velike, ampak ravno sedaj v
času recesije, se je potrebno vprašati, če določene države (vključno s Slovenijo) ESC lahko izpeljejo. Odgovor je: nikakor. Prestolnica je premajhna,
ne vem kam bi dali vse ljudi, infrastruktura obupna - velika škoda, ker jaz bi zelo rada, da bi enkrat to gostili. Res je, da gre veliko denarja, ampak
veliko se ga tudi noter prinese, da niti ne govorim o promociji za državo.

Glede voditeljev nimam pojma, ampak se pa strinjam s tabo. Mogoče Klemen Slakonja od moških. Potrebujemo nekoga dinamičnega, zgovornega,
simpatičnega. Se pa po mojem mnenju tudi včeraj voditelji niso najboljše odrezali, kar malo leseni so bili.

Grčija in Romunija sta tipičen obup od komada, nek poceni kvazi štanc s pičketino na vokalu. Jaz bi jih domov nagnala, so pa v finalu. Well done.
  • 0

#1579 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 23 May 2012 - 07:44 AM

PS Hrvaška mi je FULL všeč letos.

:wub2:

Pa zanimivo, da smo vse ex-yugo države v drugem polfinalu, razen ČG.

Pa še en VELIK plus za vse, ki pojejo v svojem jeziku. :)
  • 0

#1580 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24581 posts

Posted 23 May 2012 - 07:50 AM

jaz sem ujela samo konec, ko so prikazali odlomke pesmi ... sem se raje odločila za ogled filma ... letos nikakor nisem bila razpoložena, čeprav drugače rada spremljam.

Kar sem slišala, je bilo več ali manj vse ena žalost.

Pa kaj ni bilo rečeno, da bodo s polfinali tudi razbijali podeljevanje točk sosedom ... videla sem, da smo v četrtek skoraj s celo bivšo jugo ... kar mogoče ni slabo za nas, točke sosedov so torej zagotovljene. Po drugi strani je dobro, da nismo v isti skupini še Švicarji, Avstricij in podobni ... ti veliko točk dajejo Hrvaški, Bosni in Srbiji zaradi diaspore. Celo bi si upala trdit, da gremo naprej v finale ...
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users