Saj zdaj so novi. Jaz sem probala tega in Schwarzwald, oba sta noro dobra.
Slika je zginla. Zdaj so v Sparu zelo znižani. Jih pridno kupujem in lahko še enkrat rečem, da so vsi razen zabaione zelo dobri.
Posted 04 July 2015 - 09:01 AM
Saj zdaj so novi. Jaz sem probala tega in Schwarzwald, oba sta noro dobra.
Slika je zginla. Zdaj so v Sparu zelo znižani. Jih pridno kupujem in lahko še enkrat rečem, da so vsi razen zabaione zelo dobri.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 04 July 2015 - 10:44 PM
Sem popravila.
Pa ta :
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 June 2016 - 09:34 PM
― V. Van Gogh
Posted 18 July 2017 - 07:58 AM
Včeraj sva bila v Celovcu, mdr. na sladoledu.
Pozabila sem kako se imenuje, ampak če greste od Alterplatz do City arkaden je na ulici sladolednica. Pa ne tista na vogalu, Arcobaleno, nasproti City arkaden. Je nekaj stavb prej.
Imajo okuse, ki jih drugod še nisem videla. Pozornost mi je pritegnil bezgov sorbet, makov in iz bučnih semen. Izjemno dobri!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 July 2017 - 06:30 PM
Meni letos zmagata mango in rose iz Vigoja.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 22 July 2017 - 06:36 PM
Rose je dober, ja. Mango moram pa še poskusit
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 July 2017 - 07:54 PM
Posted 22 July 2017 - 08:23 PM
― V. Van Gogh
Posted 22 July 2017 - 08:50 PM
Ja, res je. Ampak glede na to, da nisem nek fan sladoleda, mi čist zadostuje. Pa njihov cenik je meni čist nerazumljiv, vedno gledam v tisto tablo in se čudim, ker ne dojamem.
Posted 22 July 2017 - 10:21 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 July 2017 - 07:09 AM
Posted 29 January 2018 - 07:12 PM
Komaj čakam.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 29 January 2018 - 08:54 PM
Posted 29 January 2018 - 09:17 PM
― V. Van Gogh
Posted 29 January 2018 - 09:33 PM
Posted 07 March 2018 - 12:28 PM
Komaj čakam.
Ta sladoled je zdaj v Lidlu. Nisem še kupila. Je dober?
Posted 07 March 2018 - 12:47 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 March 2018 - 01:04 PM
Bill Bullard
Posted 07 March 2018 - 01:54 PM
― V. Van Gogh
0 members, 0 guests, 0 anonymous users