Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#1561 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29895 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 March 2008 - 05:26 PM

QUOTE(Kalypso @ 29. 3. 2008 - 14:24) View Post

Tamara pa je bila včeraj oblečena direkt tak, da lahko gre plesat na štango.

a valda se bo znala primerno oblečt, če pa je go go dancerka. smile.gif nina mi je mela učeri lepo frizuro. wub.gif kej več pa nism vidla.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 29 March 2008 - 05:28 PM

Men pa niti ni bla tolk slabo oblečena. Glede na to, kako izbiro je imela....najbrž ni hotela bit oblečena isto kot 2 tedna v hiši.
  • 0

#1563 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 March 2008 - 11:34 PM

Ej, magar!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1564 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 01 April 2008 - 03:53 PM

A je prvoaprilska šala tole? blink.gif
Upam, da je... hmm.gif

http://bigbrother.24...icle_id=3121495

bruh.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1565 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 01 April 2008 - 04:11 PM

ajoj, pomoje to ni res.

drgač sm se pa zj ene parkrat trudla gledat big brotherja, ker ni blo nč pametnga po tv (oz. mi tuki lovi sam a kanal pa pop), pa nism zdržala, tok je bedn, brezveze, dolgočasn, zabit folk da to ni res. včer sm šla poj raj spat ker nism mogla več tiste Damjane gledat/poslušat. why the f.... je ta bb celo uro vsak večer? ani bil lan sam ene 20 min? une glavne oddaje pa itak nikol ne gledam ker me takrat ni doma. hvala bogu.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1566 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 01 April 2008 - 04:53 PM

QUOTE(sahara @ 1. 4. 2008 - 17:11) View Post

drgač sm se pa zj ene parkrat trudla gledat big brotherja, ker ni blo nč pametnga po tv (oz. mi tuki lovi sam a kanal pa pop), pa nism zdržala, tok je bedn, brezveze, dolgočasn, zabit folk da to ni res. včer sm šla poj raj spat ker nism mogla več tiste Damjane gledat/poslušat. why the f.... je ta bb celo uro vsak večer? ani bil lan sam ene 20 min? une glavne oddaje pa itak nikol ne gledam ker me takrat ni doma. hvala bogu.

+1 & thumbup.gif
  • 0

#1567 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 01 April 2008 - 05:41 PM

mh ta bb je itq čudn, ampak me pa zanima kako je reagiru marko k je pršu v tastar stanovanje? biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#1568 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 01 April 2008 - 08:14 PM

ma v bistvu je reaguru čist navadn. no vsaj na videz je tko zgledalo. se je kr hitro spet uživel med podložnike.
mi gre pa on res največ na jetra. ne morem ga sploh poslušat. tko govori ko en petletni froc huh.gif pa ne vem kako sostanovalci zdržijo njegove neprestane "pohode" po hiši naokrog, pa uštuli se povsod kamor ne paše. čist grozn down.gif
upam da bo kmal letu!
  • 0

#1569 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 01 April 2008 - 08:17 PM

QUOTE(PiiKa* @ 1. 4. 2008 - 21:14) View Post

ma v bistvu je reaguru čist navadn. no vsaj na videz je tko zgledalo. se je kr hitro spet uživel med podložnike.
mi gre pa on res največ na jetra. ne morem ga sploh poslušat. tko govori ko en petletni froc huh.gif pa ne vem kako sostanovalci zdržijo njegove neprestane "pohode" po hiši naokrog, pa uštuli se povsod kamor ne paše. čist grozn down.gif
upam da bo kmal letu!
Ne poznam situacije, ker sem izredno bežen "spremljevalec", a po pisanju sodeč, ga verjetno tolerirajo, ker nočejo izpast v očeh javnosti kot ljudje, ki ne tolerirajo klošarje.
Ne glede na vse, bi se sigurno našel kdo, ki bi se ob to obregnil, četudi ne pozna situacije. Samo, da se dviguje prah.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

• Guests

Posted 01 April 2008 - 08:32 PM

Pa sej, a imajo kako drugo izbiro kot prenašat? Edino, da zapustijo hišo...to pa po moje nobenem ni padlo na misel, da bi zaradi Marka spustil iz rok tolko denarja. Al pa da njega vn spravijo...kar bo pa težko ob taki podpori gledalcev, ki jo ima, trenutno.
Se pa žalijo glede teh "sprehodov" njegovih. Ravno danes sem videla, kako se je Tjaša žalila Sandiju, da Marko še njo izživcira s tem, ko koraka naokoli.

Trenutno je veliko bolj napeto med Damjano in Sebastijanom. Ona njega živcira, on njo žali.

• 0

#1571 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 02 April 2008 - 02:49 PM

QUOTE(ciara @ 1. 4. 2008 - 21:32) View Post

Pa sej, a imajo kako drugo izbiro kot prenašat? Edino, da zapustijo hišo...to pa po moje nobenem ni padlo na misel, da bi zaradi Marka spustil iz rok tolko denarja. Al pa da njega vn spravijo...kar bo pa težko ob taki podpori gledalcev, ki jo ima, trenutno.
Se pa žalijo glede teh "sprehodov" njegovih. Ravno danes sem videla, kako se je Tjaša žalila Sandiju, da Marko še njo izživcira s tem, ko koraka naokoli.
Trenutno je veliko bolj napeto med Damjano in Sebastijanom. Ona njega živcira, on njo žali.

ma ja sj to je res, ampak jih pomoje ful moti in js bi mu sigurno saj naravnost povedala ne pa da bi ga potem za hrbtom opravljala in jamrala drugim kaj me moti na njem. naj bojo saj tok fer da mu naravnost povejo, ne pa da pol on zve čist od enega drugega recimo. down.gif

ja glede sebastjana pa damjane je pa res napeto. ampak men je vse skupaj kot nekakšna popestritev vsakdanjega preživljanja časa med podložniki (pa tudi gospodarji). se mi pa zdi da je sebastjan mal pregrob z damjano. saj že res da skos neki goflja ampak sem mnenja da bi lahko mal premislu preden bi kej grdga reku hmm.gif
  • 0

• Guests

Posted 02 April 2008 - 02:59 PM

Se strinjam, ja. So kar hinavski, ker mu noben v obraz ne reče nič. Tu se je pa Sebastijan dobro pokazal, ker on mu je takrat vse v obraz povedal.

Tudi to se strinjam. Sej je res, da je Damjana včasih težka, pa da ima gobec v tri štuke...ampak takšna, pač je. In Sebastijan enostavno ne dojame, da mu nič ne nuca, če se vpikuje v njo, ker na koncu samo sebi škodi. Sam je živčen in še svoj najslabši obraz pri tem pokaže.
Na živce mi gre, ko on svoje izpade argumentita s tem, da je kar je. Da če ne bi povedal, kaj misli, da potem to ne bi bil Sebastijan. Pri tem pa čisto spregleda, da tudi Damjana s svojim obnašanjem pač odraža samo sebe. In da ni pravično od nje zahtevat, da se spremeni njemu na čast.
Moral se bo naučit drugače odreagirat na ljudi, ki mu grejo na živce.
Meni Damjana ni slaba ženska, ampak včasih imam pa občutek, da točno ve, koliko živcira Sebastijana in da se ji prav fajn zdi, ko mu na tak prefinjen način živce para. Njemu se pa vidi, da mu gre ona že tolk na živce, da bi ji za vse, kar reče, kontra rad dal. Tudi, če se ona z drugimi meni, pa zine kej glupega, on takoj ponori.

Je pa res, da je to popestritev za nas. Žalostno, ampak je res.

Kdo, mislite, da bo izpadel? Sandi ali Damjana? Koga bi pa rajši vidli, da izpade?
  • 0

#1573 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 02 April 2008 - 03:46 PM

js mislim da bo izpadel sandi. sem šla gledat priljubljenost in ma trenutno damjana ful višjo ko sandi. no saj sandi je ma tut dosti, ampak ne toliko kot damjana. meni je po eni strani bolje da izpade sandi ampak po drugi pa damjana, ker sta mi sandi in dada tko fajna za gledat in nočem da gre on ven. ampak drugače pa nimam nič proti damjani. sam to njeno stalno nošenje očal me že ful moti. zakaj jih sploh nosi? zarat tega ker ma podočnjake?
  • 0

• Guests

Posted 02 April 2008 - 05:38 PM

Očala baje nosi, ker ima probleme z očmi in jo moti svetloba, ki je v hiši zelo močna. Tako ona.
  • 0

• Guests

Posted 03 April 2008 - 09:33 AM

Pardon za OT: ciara, a si dobila moje ZS-je? hmm.gif
  • 0

• Guests

Posted 03 April 2008 - 10:23 AM

Nila, nisem. Vsaj nobenih novejših ZS- jev ne. Zadnjega sem dobila 19.3.
  • 0

• Guests

Posted 04 April 2008 - 08:01 PM

Glede na to, da se vam je Tamara prejšnjič zdela neokusno oblečena, morate videti danes, kako so oblečene punce pri gospodarjih hehehhe. Pa one niti nimajo izgovora, da jim primanjkuje oblačil.

Sploh ne vem, katerega bi rajši videla ven letet. Obadva sta mi fajna. Sandi se mi je kar prikupil tale teden.
  • 0

#1578 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 April 2008 - 08:01 PM

Jaz upam, da Sandi odleti. biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 04 April 2008 - 08:04 PM

Men ga bo pa kar mal žal. cry.gif

Kdo mislite, da je bolše nalogo naredil? Ma men so ti kriteriji pri ocenjevanju veliko preveč fleksibilni, pa nič se ne da objektivno ocenit. To mi gre prou na živce, ker je namenoma narejeno, da BB oceni, kakor hoče.
  • 0

#1580 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 April 2008 - 08:17 PM

Joooj, jaz danes slučajno gledam celo oddajo. huh.gif Ta BB je tako zelo dolgočasen, naloge so popolnoma neizvirne, to da so si fantje morali nadeti roza tangice se mi zdi skrajno neokusno in brez veze. Ampak sex se prodaja, in to je to. Pa saj smo videli že riti od vseh, čemu je potrebno da spet nagi skačejo naokoli? Se strinjam s podložniki, da so zavrnili nalogo.

Zelo neizvirno. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users