Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#1561 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 03 February 2011 - 01:17 PM

Mah zdej itak ne grem, ker sem si šla že lase prat vmes, preden sem to vidla od Sarah. laugh.gif
Pomojem je tut boljš, da počivajo mišice, ker me boli ko hodim (sej pravim, notranje stegenske), jaz grem pa v fitnes zaradi tekača, in če že pri hoji čutim, bi pri teku verjetno še bolj. Ampka me je vseeno zanimalo to mnenje, ker mi vsak drugače reče. Eni pravijo, da je nujno spet it trenirat, drugi, da si morajo mišice odpočit. Sej nisi dovolj pameten potem, da bi vedel kaj je kul. biggrin.gif

• 0

After all this time?

Always.

#1562 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 03 February 2011 - 01:19 PM

musklfibr = mlečna kislina v mišicah - to se pa iz tam najhitreje spravi z aktivnostjo...spet ne pretirano ampak zmerno (sprehod itd). Če pa pretiravaš tako, dai maš poleg mlečne kisline zraven še natrgana mišična vlakna, je pa druga skrajnost ;)
  • 0

#1563 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 03 February 2011 - 01:19 PM

Jaz v vseh letih fitnesiranja nisem nikoli šla dva dni zapovrstjo kvihtat. Pride pa v upoštev sprehod, ja. Torej: tek, uteži, pavza,...Če je pa mus kvihtat, pa potem vaje za druge mišice, nikoli iste.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1564 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 February 2011 - 01:29 PM

To kar sem jaz govorila velja samo za začetek, ko začneš hodit v fitnes. Potem kasneje je pa res bolje da ne hodiš vsak dan oziroma lahko hodiš ampak da si razvrstiš po dnevih katere mišice boš trenirala, ne zapovrstjo dva dni enakih.

Boljše bi bilo da bi danes šla v fitnes ker bi tako ustavila bolečino, če pa boš zdaj pavzirala par dni je precej verjetno da boš po naslednji vadbi spet imela iste bolečine kot zdaj, tudi če bodo med to par dnevno pavzo prenehale.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1565 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 04 February 2011 - 11:54 PM

Jst moram tud shujšat. Iz 55 na 50. Diete so tak suffer. Ampak samo od miganja men ne grejo kile dol. cry.gif Pa še gleženj sem si zvila na bordanju in že 2 tedna nič ne morem. Upam, da se mi čim prej zrihta.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1566 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 07 February 2011 - 02:00 PM

Jaz isto kot bikini. iz 54 na 50. Upam da bo no, zdaj sem upeljala 40 min orbija na dan, s prehrano so pa itak kot vedno težave biggrin.gif . Ampak se trudimo...
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#1567 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 07 February 2011 - 07:27 PM

Mene je danes ena punca vprašala, če se ful s kakim športom ukvarjam tongue.gif . Kako mi je dobro delo smile.gif
  • 0

#1568 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 07 February 2011 - 07:29 PM

thumbup.gif thumbup.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1569 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 31 March 2011 - 03:17 PM

A ima katera kakšno dobro spletno stran, kjer bi se dalo izračunat porabo kalorij, ali pa vsaj seznam čimveč aktivnosti in koliko kalorij se z njimi porabi?

Zanima me kako gre vse to s kalorijami; nekaj se jih zagotovo porabi že samo z delovanjem telesa, samo koliko približno naj bi to bilo?

Rada bi namreč še malo shujšala na ta način, da porabim več kalorij dnevno kot jih pridobim, vendar ne vem koliko naj bi to bilo, če upoštevam, da telo že samo po sebi kar nekaj dnevno pokuri.. Ne bi namreč rada preveč na hitro hujšala..
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#1570 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 31 March 2011 - 03:57 PM

http://www.fatsecret.com/fitness/

oz. potem tu http://www.fatsecret...ary.aspx?pa=aja

smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1571 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 March 2011 - 04:05 PM

Bazalni metabolizem je pa odvisen od vsakega posameznika, odvisno od mišične mase, maščob itd.
  • 0

#1572 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 31 March 2011 - 04:23 PM

To je en tak program: http://www.vidaone.com/vodf_win.htm

Dobiš ga s torrentov

Program ti izračuna približen bazalni metabolizem, glede na težo, višino in starost. Ti določiš koliko in v kakršnem času želiš shujšat, program pa ti določi koliko kalorij na dan lahko poješ. Maš bazo jedi, tudi telesne aktivnosti vpisuješ.
  • 0
Vedno je bolje obžalovati nekaj, kar smo storili, kot pa nekaj česar nismo!

#1573 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 01 April 2011 - 10:22 AM

Vau, super zadeva! Hvala!! thumbup.gif Tut tiste linke sm si mal pregledala, vse lepo piše kako in kaj, res hvala!
  • 0

#1574 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 14 April 2011 - 07:36 AM

Punce kako vam kaj gre?
Nobena nič ne poroča o uspehih? laugh.gif

Jaz se moram pohvalit, da mi kar ratuje (trkam na les). Iz dobrih 60 (mislim, da sem jih imela celo 62), ko sem se bolj konkretno spravila zraven sem prišla na cca 57 kg (odvisno od dneva, cifra malo skače). Sem ful ponosna sama na sebe. Se pa s številkami več ne obremenjujem, ker sem opazila, da se mi je iz časa pred nosečnostjo (kot sem itak že prej predvidevala) ful spremenila konstrukcija telesa (predvsem imam več mišic). Zadnjič sem se celo spravila v celo stoletje stare hlače iz H&M številka 34 laugh.gif

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1575 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 14 April 2011 - 08:19 AM

Eli, super!
BTW, a ti je od nosečnosti kaj trebuha ostalo?

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1576 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 14 April 2011 - 08:21 AM

Težko rečem, mam še mal špeheca, ampak to je pač od odvečnih kg po moje, ni zdaj neke nesorazmerne razlike na trebuhu z ostalim telesom, niti, da bi mi koža visela. Tako, da mislil, da ne.
  • 0

• Guests

Posted 14 April 2011 - 12:00 PM

Jaz sem od zacetka diete shujsala 6 kg, namen sem mela pa 5. Mam se dva tedna pred sabo, ceprav sem zdaj v Londonu fejst gresila, ker pac ne mores iskat, kje bom zdaj dobila za jest krompir ali riz, pa jes, kar pac je. Pa je slo dol se dodatne pol kile, itak, ce pa si 12h na nogah. Bolj bo problem po koncu diete to vzdrzevat. Bomo videli, kako bo...
  • 0

#1578 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 14 April 2011 - 12:10 PM

Uau, super izabela thumbup.gif
  • 0

• Guests

Posted 14 April 2011 - 12:13 PM

Ja, samo da se mi ful pozna na nogah, trebuh mam pa isti, kot je bil, pa zgoraj tut, ker mam pac siroka ramena. Krizi prirojene postave... cry.gif

smile.gif
  • 0

#1580 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 14 April 2011 - 02:12 PM

Izabela bravo! smile.gif

Jst sm tut zgubila 4 kilograme, tko da gre uspešno navzdol.. in upam, da bo šlo še naprej smile.gif Hujšam pa na ta način, da se malo bolj zdravo prehranjujem in mi je prav super! Izogibam se sladkarijam, krompirju, belemu kruhu,... testenine jem samo polnozrnate in sem ugotovila, da so clo boljše od navadnih!
Pa seveda nekaj rekreacije zraven - nisem ravno športni tip, ampk se potrudim nekje 3x na teden malo bolj pomigat smile.gif

Imam pa eno vprašanje za vse vas - a je katera že probala kruh (ali bilokaj drugega) iz pirine moke? Baje je še bolj zdrava od polnozrnate pšenične moke in če ima dober okus si ga bom še sama kdaj spekla...

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users