America's next top model
Posted 31 March 2011 - 05:33 PM
Pa vesela sem za iključitev Monique- ženska je čudna bila v tem delu.
Posted 31 March 2011 - 05:42 PM
Meni je Mikaela ful posebna, res ima potencial zaradi obraza, odprlo se ji pa še kr ni.
Pa vesela sem za iključitev Monique- ženska je čudna bila v tem delu.
Tudi jaz sem zadovoljna z izločitvijo. Tako kot ste že ostale povedale: BLAZNO mi je šlo na živce obnašanje od Monique in hvalabogu je šla ven. Našuntat tipa na Alexandrio? Ooo c'mon!!! Otrok...

Torej, najljubše: Še vedno Hannah, čeprav je res da ima bolj komercialen obraz in pa Mikaela, za katero, tako kot ostale upam, da bo doživela razsvetljenje. Britani ima tudi potencial! Kasha je pa ena taka sweet girl next door...

in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 31 March 2011 - 05:45 PM
Posted 31 March 2011 - 05:48 PM

to, kar si - si ti.
Posted 31 March 2011 - 07:17 PM

Joj, Mikaelo sem pozabila! Všeč mi je. Je pa tudi meni škoda, da je ne more "zalaufat". Se mi pa zdi ok punca; sodim po monologih v spovednici.

SPOILER
Ja, za Monique bi tudi jaz rekla, da bo kmalu v kakšnem FHM ali celo PB.
Še fotki:

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 31 March 2011 - 07:19 PM

Posted 31 March 2011 - 08:48 PM

Posted 01 April 2011 - 12:45 PM
Saj slike post-antm niso OT, ane?

Še ena mojih (naj)ljubših: Raina Hein

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 01 April 2011 - 12:57 PM
Reina je bila pa tudi meni zelo všeč.
Posted 01 April 2011 - 01:13 PM

(taoistična modrost)
Posted 01 April 2011 - 01:42 PM

Je snemala za Alexandra McQueena in druge!

http://edgeoftheplan...-alexander.html
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 01 April 2011 - 01:55 PM
Posted 02 April 2011 - 12:46 PM

Full mi ima dobro frizuro, mogoče si omislim podobno.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 April 2011 - 09:58 PM

to, kar si - si ti.
Posted 07 April 2011 - 12:42 PM
Spoiler:
OMG, ne morem verjet, da je Nigel izbral kravo Alexandrio!

Ful se mi ne zdi fer do Britney, da je bila na koncu ona tako kregana, za to, kar je naredila. Saj res ni bil primeren trenutek, a vseeno. Jaz bi na njenem mestu verjetno tudi kaj rekla, ker se ne bi mogla zadržat. Bi pa od Tyre pričakovala, da bo na njeni strani, glede na to, da ve, kakšna prasica je Alexandria. Ful krivica!!!!!

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 07 April 2011 - 12:55 PM

Posted 07 April 2011 - 01:36 PM

Je bilo pa tokrat poleg tistega snemanja v živalskem vrtu tole moj najboljši fotošuting. Res dobra tema, me like!

Še fotografije:

to, kar si - si ti.
Posted 08 April 2011 - 05:02 PM
Meni se zdi, da punce obrekujejo na vsakem snemanju, ampak bolj diskretno. Ob Brittani je bilo sicer verjetno malce butasto, da se je šla tam na licu mesta kregat, kljub temu, da je vedela, da Alexandriji ne prideš do živega. Ampak po eni strani jo razumeš, Alexandria ji šla na živce, malo je bilo zraven faušije ko je za dobljen izziv dobila avto, zafrustriralo jo je ker se sama ni najbolje odrezala... bi bilo bolj pametno, da bi bila tiho oz. bi počakala da pridejo domov. In Tyra, ko tako rada daje druge priložnosti, ne vem zakaj je v tem delu zagnala tak cirkus, da bi morala it Brittani domov. Njen izbruh je bil enako neprofesionalen kot je bilo Alexandrijina vsevednost in neposlušnost na enih prejšnjih snemanj. Imam Tyro na sumu, da je bila ona med preostalimi manekenkami nekoč podobno nepriljubljena kot Alexandria.

No, ful se mi tud zdi butasto, da včasih zmagovalke izzivov ne dobijo čist nič, niti nobene ugodnosti na snemanju, včasih pa dobijo ali ogromne kupe dragih cunj ali pa kot je bilo v tej oddaji, kar avto. Je res nefer do tistih, ki ne dobijo nič, niti najmanjše ugodnosti na snemanju.
Z izločitvijo se strinjam. Sicer ima Mikaela zanimiv obraz, ampak razen mogoče v prvih nekaj tednih, ni znala tega pokazat tudi na fotografijah. Škoda.
Sem vidla, da letos potujejo v Maroko.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users