Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1841 replies to this topic

#1561 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23388 posts

Posted 04 February 2018 - 07:09 PM

Fino. :) Sem sicer tudi od drugih že slišala pohvale. Mislim, da bom kar P10 Plus vzela, čeprav se mi kljub akciji cca 400 € še vedno zdi ful za telefon. :D Po drugi strani ima tudi cenejši Honor 9 kar dobre ocene, ampak ima pač slabše tehnične lastnosti.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1562 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32519 posts

Posted 24 February 2018 - 04:16 PM

Mal sm zacela gledat za novim.. tega Samsunga mam pomoje ze ene 4 leta. Oz.poleti bo 4. Najbolj mi diši Huawei Lite, 10 se dobi ze za 220 €, kolikor sm gledala. Ker jaz se vezala z nakupom na obroke ne bom, raje kupim v prosti prodaji.
  • 0

#1563 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23388 posts

Posted 24 February 2018 - 06:21 PM

Jaz sem kupila Huawei P10 Plus. Je bil takrat v akciji, po redni ceni je bil čez mojo mejo. Zaenkrat sem zelo zadovoljna.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1564 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32519 posts

Posted 14 March 2018 - 03:23 PM

No nazadnje sem ga pa kar dobila, A.mi je kupil nekaj po svojem okusu,meni je dejansko vseeno 😁 OnePlus 5 al nekaj takega...
  • 0

#1565 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 06 November 2018 - 02:21 PM

Jutri grem po nov telefon in sicer Samsung Galaxy A8. Upam, da bom zadovoljna, ker bom dala več, kot sem nameravala dati. Po mojem še nikoli nisem dala toliko za telefon. Imam pa zadnjih cca 8 let vedno brez vezave.

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1566 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6742 posts

Posted 06 November 2018 - 02:31 PM

Koliko pa boš dala?
  • 0

#1567 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32519 posts

Posted 06 November 2018 - 04:54 PM

https://siol.net/dig...v-ta-hip-469155

Jaz imam od letos oneplus in sem ful zadovoljna. 

• 0

#1568 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 06 November 2018 - 05:16 PM

_M_, za tega pa prvič slišim, zanimivo :).

Mislim, da bo nekih 250-270€, mogoče ima lepotno napako ali pa ne, saj ne vem, ga je fantov oči "zrihtal". Nazadnje sem ga z lepotno napako 3 leta nazaj vzela za 90€, samo zdaj pa ni bilo nobenih pametnih za ta denar.

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1569 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 06 November 2018 - 05:56 PM

Toliko kot boš dala za njega v Švici stane nov 32GB model, brez vezave in brez lepotne napake.  :whistling:

Jaz tud rabim počasi razmišljam o upgradu telefona, ker mi pri mojem iPhonu že pošteno nagaja ekran. :down: Skoraj zagotovo bom ostala pri Applu, nisem pa ziher kateri model bi izbrala. :hmm: 

• 0

#1570 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17676 posts

Posted 07 November 2018 - 01:35 AM

Mene pa zanima, kaj vam pri Applu tako pretehta pred ostalimi znamkami?

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1571 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32519 posts

Posted 07 November 2018 - 07:44 AM

_M_, za tega pa prvič slišim, zanimivo :).

Tudi jaz sem pred nakupom prvič slišala zanj, ko se je A.poglobil v zadevo in se odločil, da bo tega kupil. Ampak splph ne vem, koliko je bil, ni mi hotel povedat, haha.
  • 0

#1572 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 07 November 2018 - 11:32 AM

Mene pa zanima, kaj vam pri Applu tako pretehta pred ostalimi znamkami?

iOs, ker je po mojih izkušnjah na daljši rok neprimerno boljši od Android operacijskega sistema. 

• 0

#1573 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27533 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 November 2018 - 12:24 PM

V kaksnem smislu?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1574 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 07 November 2018 - 01:03 PM

Govorim iz svojih izkušenj: tako na telefonu, kot na televiziji in tablici z Android sistemom je po določenem času in določenih updatih naprava pričela štekat, javljat je pričelo napake, posamezni appi niso več delali, zagon naprav je trajal dlje časa, itd. Tudi če si to napravo resetiral, počistil nepotreben balast in naložil vse zahtevane zadeve, se je v vsaj polovici primerov napaka še vedno pojavljala. Na iOsu se s takšnimi težavami nisem srečala. V vseh letih uporabe Applovega sistema na različnih napravah sem se samo enkrat srečala s težavo, da je na telefonu sistem zaštekal, ampak je potem po restartu in naloženem updatu ponovno vse spet delalo brez problema. 

• 0

#1575 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86388 posts

Posted 07 November 2018 - 01:19 PM

Se strinjam, operacijski sistem je veliko bolj user friendly od Androida pa tudi kompatibilnosti z OS X ni za zanemarit. Ampak pri takih cenah vseeno ne vem, če bom vztrajala na iphonu. Najnovejši z največjo kapaciteto stane 1700. :lol:

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1576 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 07 November 2018 - 01:33 PM

meni so cene za Apple absurdne. Prav tako me moti, da ne moreš povečat spomina in da so nekompatibilni z vsemi drugimi stvarmi - menda niti  slušalk ne more imet "normalnih"

Slišim pa res veliko pohval na njihov račun od zelo različnih ljudi, tako da očitno nekaj je na tem.

Je pa res glede počasnosti androidov. Jaz imam tega 10 mesecev in že občutno počasneje dela in reagira. Pa še vsaj eno leto ga moram imeti, da ga sploh odplačam.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1577 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 07 November 2018 - 01:52 PM

Jap, kompatibilnost z drugimi Applovimi napravami in enostavnost prenosa podatkov med samimi napravami mi je tud velik plus pri Applu. Se pa strinjam, da so cene so res divje. Sploh ko vidiš, da se je kvaliteta samih produktov kar poslabšala v primerjavi s starejšimi modeli. 

Jina 1700 EUR? :o V Švici je Iphone Xs z 512 GB preračunano v evre 1400 EUR. :hmm:Še vedno ful, ampak da je taka razlika v ceni pa mi je vseeno neverjetno. :o

Kami, valda, da lahko imaš na Iphonih normalne slušalke. Luknjica za slušalke je univerzalna. :lol: :wink: Pa tudi povsem normalno se jih da povezat na Microsoftov operacijski sistem.  :wink: Spomina se fizično res ne da povečat, ampak imaš pa zato na voljo iCloud. Hramba podatkov do 5GB je zastonj, več pa je potem plačljivo. Za hrambo do 50 GB podatkov mesečni strošek menda znaša 1 euro. 

• 0

#1578 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26018 posts

Posted 07 November 2018 - 02:02 PM

Pri i7 je menda situacija glede slusalk oz. vtica malo drugacna, sem imela tudi jaz to informacijo nekje v spominu. klik

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1579 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 07 November 2018 - 02:08 PM

A pa res. Ta podatek mi je povsem ušel. No, pri starejših modelih (i.e. iPhone 6) je še univerzalni vtič. 

• 0

#1580 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17676 posts

Posted 07 November 2018 - 02:41 PM

Jaz sem ga imela pa nisem opazila prednosti pred androidom, ki bi opravičile toliko višjo ceno. Je pa res, da sem nezahteven uporabnik. Po moji laični oceni ima Apple vedno močnejšo konkurenco.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users