LUSH
Posted 25 June 2008 - 09:03 AM
Posted 25 June 2008 - 10:40 AM

Pri vsakem drugem tuširanju imam najprej malo pilinga, potem za ene 8min neutrogeno gor, potem za ene 4min Lushevo milo, potem na suho kožo pošpricam s tea tree tonikom in če to pride na večer, hrbet namažen s skinoren, roke pa z garnier kremo-rdeča pakunga

Je že boljše torej

Posted 25 June 2008 - 12:20 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 25 June 2008 - 12:29 PM

Posted 25 June 2008 - 12:48 PM
Posted 25 June 2008 - 07:30 PM
Posted 25 June 2008 - 08:37 PM
Imam pa vseeno eno vprašanje - kako se obnesejo trda mila? S tem ne mislim maslenih krem ali želejev, ampak prav mila - so sploh primerna za po telesu, ali so samo za roke? Se kej penijo, ali zelo izsušijo, ktera so najbolj kremasta in katera najlepše dišijo? Zapiknila sem se v I SHOULD COCO, MILKY BAR in BANANA MOON. Iščem predvsen topel, sladek vonj (ne preosladen, zato HONEY I WASHED THE KIDS odpade) ali pa izrazito svežega, sadnega, poletnega. Najpomembnejši kriterij pa je, da se da z njim tuširat in da je med tuširanjem vsaj malo kremasto.
Posted 26 June 2008 - 04:12 PM
I should coco- vonj Cooualina. Ga že poznaš. Dobila sem ga kr 3x in ti povem, da se serije zelo razlikujejo, 2x je bil totalno izsušen in so tisti otrobi kokosa kot stržen viseli ven, kreme pa od nikoder, tak da sem ga mogla rezat stran, da sem spet do mila pršla. Zadnji kos je bil pa super, mehek, ful se kremasto penil, nič se zasušil, otrobi pa lepo spilingirajo kožo.
Rock star- Meni best milo ever. Je vmes med kremastim in navadnim milom, ampak tak mi lepoo diši. Kot Think Pink krogla. Se peni, a ne kremasto, ima velike penaste mehurčke, je pa mehek. Diši po jagodah, smetani, vaniliji...
HIWTK- meni super medeno čokoladen vonj. Enake sestave kot Rock star, kar se teče trdnosti in pene.
Snowcake- božična verzija. Vonj lepila v OŠ (v unih belih lončkih). Nekatere spominja na marcipan, mandlje, mene ne...Spet po učinku enak RS in HIWTK)
Sandstone- čisto nič kremast. Trda žajfa, ki se sicer lepo peni, odlikuje pa ga svež, sočen citrus vonj ever...boljšega citrusa še nisem vonjala, čisto po sladki limonadi, pa po umivanju imaš perfect clean filing kože., vodnata pena. Ima tudi plast peska+mivke, ki jih imaš lahk za podplate, zelo ostro. pa veliko bolj diši po limoni kot pa Bohemian...
Figs and leaves- kremast na otip , na otip rahlo masten, peni se tudi lepo. Ko se umivaš, ni več tak kremast, ima notri zmlete fige se mi zdi, vsekakor so notri neka vlakna. Meni je vonj izredno zoprn, osladno cvetličen, ampak drugače pa vsem okrog mene (mami, cimra, sestra, fant, to ful lepo diši:))
Demon in the dark- trd, ni kremen, ima črno skorjo okrog, ki jo olupiš. Peni se lepo, a z veliki mehurčki (vodnato), ne kremasto. Diši močno po mentolu, a to ubije vonj kislega jabolka, kar meni nekak ne paše skup. A cimra ga obožuje.
Oh la la- trdo,ni kremasto. Diši čudovito po pokošenem travniku, sivki. Ni tipičen cvetličen vonj, zelo osvežujoč. Se peni, a vodnato.
Coctail Guest bar- močen svež cvetličen vonj, rahlo limone,sivka, neka mešanica. Tudi trdo milo, nekaj med kremastim in trdim milom- podobno HIWTK in RS.
Angels delight- isto nekaj med kremnim in trdim milom. Zelo lep sladek vonj pomaranče, sadja, ima bleščice ki ripsajo, ter spušča malo viola barve. Peni se precej, tudi vodnato.
Verjetno sem še kakega pozabila:) Najbolj kremni od teh se mi zdijo Coco, Rock star in HIWTK, pa še to noben ni zares kremen, razen cocota, če dobiš pravo serijo. Ampak kaj je za koga kremno, je zelo relativno...
Ostale sem tudi že povonjala, pa me noben ne mika več tak zelo, mogoče Mud flats..deluje tak pacast:) pa diši po citrusih, pa Ice blue, ker diši po mentolu in pomaranči. Aja pa Lilly Savon je tipičen cvetličen-po lilijah, hladen, nič osladen...
EDIT: a kataloga pa še vedno nimaš?
Posted 26 June 2008 - 04:20 PM

Imam angleški katalog, ampak ne zaupam tistim opisom. Veliko raje se tkole prepričam. BTW, je maska Staff Of Life fajn za mastno, nečisto kožo?
Posted 26 June 2008 - 04:25 PM
OT: Šment, pa sem ti hotla katalog poslat, da se odkupim za veš kaj

Posted 26 June 2008 - 04:31 PM

Jaz imam zdej grozno mastno kožo in kr čez noč sem dobila tri take taprave, ogabne mozolje, tako da si bom omislila tole Staff Of Life. Bomo videli, kako se bo obnesla ...
Posted 26 June 2008 - 04:38 PM
Mene pa od mask bajno mika (imam pa tak že od nekdaj mastno kožo obraza, groza), Catastrophe cosmetic, Cosmetic Warrior in A crash course in skincare. Ampak se mi zdi predrago za tak omejen čas trajanja, sploh ker tak ne maram teh reči pacat na obraz (umivanje je katastrofa), pa vem, da ne bi pravi čas porabla, ker bi skoz odlašala

Napiši ocene, kokr sem brala, si že nekaj novih stvari dobila. predvsem me zanima, če je tudi tebe vrgel vonj Soak and float na r... tko kot večino ostalih

Posted 26 June 2008 - 04:46 PM

Pa saj rok uporabe ni spet tok kratek...če jo imaš res skoz v hladilniku traja 2 meseca, kar se mi pa ne zdi malo.
Posted 26 June 2008 - 04:51 PM
Jao, ne omenjaj mi Soak & Float.

Od mask bi pa jaz še probala Catastrophe Cosmetic, Cupcake, Cosmetic Warrior in morda še Mask of Magnaminty.
Posted 26 June 2008 - 04:53 PM
Posted 26 June 2008 - 04:54 PM
SOL sem imela jaz in potrdim, da je to dobra izbira.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 June 2008 - 04:57 PM
Probaj Mask of magnaminty, ta baje deluje globinsko, pa ima daljši rok trajanja. Zaradi parabena, seve

Fluffy...se ta maska zelo zasuši na kožo? Jo je težko odstraniti? (ravno tega ne prenesem pri maskah, težavno umivanje)
Posted 26 June 2008 - 04:59 PM

Posted 26 June 2008 - 06:05 PM
Sympathy for the skin.
Za informacijo: ternutno se je ne dobi!
LUSH so menjali dobavitelja in poslali na tržišče 2 seriji krem, ki so se sesirile. Dokler ne ugotovijo, kje so ga kiksnili, v SLO te kreme zaenkrat ne bo.
Namesto nje sem vzela Dream cream. Me zanima, kako se bo obnesla (žal ni zame, tako da ne morem poročat iz prve roke)
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users