Kot hočeš.Marmelada, tisočkrat sori, vedno pozabim, ker čez vikend ne hodim v mesto čez dan, bom vzela v Lj (imam pošto 50m stran) in ti pošljem, če še hočeš?
Mozolji
Posted 11 October 2012 - 05:30 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 11 October 2012 - 05:30 PM
Coco, meni se tudi mozolji delajo večinoma le na levi strani lica in nimam pojma zakaj. Mobitel redno razkužujem, prevleko menjam. Mogoče, ker sem levičarka in se po tej strani lica več dotikam?Ne vem :S Meni je tudi tako grozno. Če sem brez pudra je itak grozno, če ga mam gor je pa tudi grdo.
Posted 11 October 2012 - 05:35 PM
Posted 11 October 2012 - 05:41 PM
Posted 11 October 2012 - 06:07 PM
Sem našla en članek:
http://fashion.si/li...-akne-na-obrazu
Ne da se mi več s temi mozolji zafrkavat, KT so jih lepo spucale, zdaj pa so spet nazaj, fakof no. Na živce mi grej oti izbruhi, 5 dni imam krasno kožo brez mozoljčka, potem pa BUM, gre mimo, ostanejo fleki, 3 dni spet lepa koža, potem spet BUM in nova runda flekov.
Bom počakala na M in se takrat naročila h kozmetičarki, upam, da vsaj za nekaj časa umiri situacijo.
Pablo Picasso
Posted 11 October 2012 - 06:53 PM
Posted 15 October 2012 - 07:12 PM
Meni so se pa po bradi začeli delat mini mozoljčki/ne ogrci, ki se mi ne razvijejo v bele, so čist kožne barve, ampak so izboklinice, ki jih lahko stisnem, samo izginejo pa ne. Ne opazijo se po barvi, ampak se vidijo pod določenim kotom svetlobe in zgleda koža taka, reliefna... Skušam jih čim manj pipat in upam, da bojo odšli.
Okej, zdaj pa dost, jaz mam tut polno tega sranja po obrazu, POLNO. Čelo, med obrvmi (tam največ!) in po bradi, meša se mi. Navadnih mozoljev sploh nimam, samo to, pa potem valda probam stisnit, pa itak razpraskam in mam trenutno osem hrast na obrazu, hujš kot v najhujši pubarteti. In ne vem, če to kaj izgine, al se mi samo skos novi delajo.
Je pa res, da se zadnje čase spet hranim kot pujs, z najslabšo hrano (čipsi, čokolade, jem na bone itd). Prav žalosti me.
After all this time?
Always.
Posted 17 October 2012 - 10:18 AM
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 17 October 2012 - 10:35 AM
Posted 17 October 2012 - 10:39 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 17 October 2012 - 05:17 PM
Kaj pa vem zakaj ... Hrana? Stres?
Posted 17 October 2012 - 05:21 PM
Jaz imam tudi vedno ogrce, sem se že sprijaznila s tem, da ne bodo izginili. Občasno si jih iztisnem in to je to. Probat bi bilo tudi eno dieto brez mlečnih izdelkov, ampak to bi bilo zame kar težko, ker imam zelo rada jogurte in sire.
Mleka sploh ne pijem več ... baje ni priporočljivo zaradi hormonov, ki jih vsebuje kravje mleko. Dovoljen naj bi bil kefir zaradi njegovega protibakterijskega delovanja. Koliko je to res pa ...
Posted 17 October 2012 - 07:07 PM
Posted 17 October 2012 - 07:40 PM
Pri meni pa nima veze s prehrano...samo hormoni mi norijo... In nobena nega ne pomaga... Niti s salicilno, niti z glikolno... Tea-tree je tudi bolj kot ne blažev žegen.
Imam pa same podkožne...predvsem ob čeljusti, zdej so se mi začeli pa še po čelu delati veliki podkožni (trenutno imam ene tri...hvala bogu jih frufru prekrije). Ne vem, ali mi življenje natika rogé ali kaj podobnega?!??!
Jaz sem tudi mislila, da hrana pri meni ne vpliva (OK, itak nisem jedla junka in veliko čokolade), ampak je opazna razlika po slabih 2 mesecih, odkar sem črtala par stvari.
Probleme mi povzročajo mleko, sladkor in alkohol (razen rdečega vina v manjših količinah).
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 October 2012 - 09:18 PM
Naročila sem en čaj (ena punca, mi je povedala, da ji pomaga - tudi ona je imela obupno kožo in polcistične jajčnike) - mačinjak (po hrvaško marulja) + ognjič. Bom naredila 3-mesečno kuro pa potem poroča.
Posted 17 October 2012 - 09:27 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 October 2012 - 09:31 PM
Posted 17 October 2012 - 09:35 PM
Jaz mislim, da so pri meni samo hormoni krivi, ker zdaj po skoraj treh mesecih jem sladkarije kot ponavadi in imam prav lepo kožo... hormoni mi skačejo očitno. Zadnje pol leta tudi menstruacija prihaja en teden prezgodaj...
Pomagali so mi tableti Perfectil, ki jih ni več in pa Avene CK.
Posted 17 October 2012 - 09:43 PM
Ne govorim o 0,5L pakungah
Ampak en lonček jogurta. Ampak ja, imaš point....okusi jogurta mi niso panika... Bom probala zamenjat pa da vidim, če pali
En jogurt vsak dan, tudi če lonček, meni je dosti, če ti to povzroča probleme, potem pa sploh.
Poskusi, pa sprobaj jih več, nekateri res niso dobri.
Pa boge te tablete, vse jih "spreobrnete" v moške
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 October 2012 - 10:01 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users