Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#1561 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16842 posts

Posted 17 September 2022 - 11:36 AM

Ko gledam storije od h_r_ana in se spomnim na Ano si mislim kaj bi ona za njiju rekla. Zame sta popolnoma go with the flow cloveka, ki lajf uzivata in ju boli ku.rac za cel svet. Ana pa diametralno nasprotje :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1562 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17005 posts

Posted 21 September 2022 - 06:31 PM

A ste videle objave Tanje iz PL na IG? Ne vem ali je to sala ali misli resno, zraven oa promovira cel kup dopolnil.

Attached Files

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1563 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86002 posts

Posted 21 September 2022 - 07:17 PM

A je ta se hujsa od Ane ali se mi samo zdi?
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1564 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26111 posts

Posted 21 September 2022 - 07:21 PM

Me zanima, kako bo njeno zdravje čez 10 let....
  • 0

#1565 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19180 posts

Posted 21 September 2022 - 07:28 PM

Kolk je pa stara? Prvič jo vidim. Rekla bi čez 50.
  • 0

#1566 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 21 September 2022 - 07:43 PM

Sem na hitro pogledala, tudi proti Uv filtrom je 😁
  • 0

#1567 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17633 posts

Posted 21 September 2022 - 07:50 PM

Tej se je čisto skisalo.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1568 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17309 posts

Posted 21 September 2022 - 08:10 PM

Ona je pionirka uv zascite in dopolnil. Pomojem je Ana od nje ideje dobila, ker je bila vcasih na PL. Je pa ze dolgo v teorijah zarot in zagovornica solarija zadnjih par let.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1569 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16842 posts

Posted 21 September 2022 - 08:59 PM

Tako je moja prijateljica - dva obroka na dan. Ampak ona je sla v to zgolj zaradi tezav s sladkorjem, ker noce razvit diabetesa in je ful brala in njej kar odgovarja (ima pa visok krvni sladkor na tesce).
Zame oseno je tak nacin prehranjevanja hitra vstopnica za v bolnico. Jaz, ce ne jem redno in spuscam obroke ful, se zgodi da mi cuker tako pade, da rabim takoj nekaj sladkega ker se zacnem trest, svicat in....ok to se mi recimo zgodi 2x na leto ampak si mislim da bi se mi znalo ob taki prehrani veckrat.
Ne vem kam je sel ZKP....
Poslusat sebe, to je cist izgubljeno dandanes. Ni vse za vsakogar matrvola....
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1570 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23306 posts

Posted 22 September 2022 - 01:08 PM

Ja sej ni čudno, da je suha, če pa poje do 2 obroka na dan, intenzivno telovadi in se zraven še redno posti. Jaz bi na tak način tudi bila, zraven pa lačna non stop. :lol: Ja, me zanima, kaj bo na dolgi rok.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1571 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17633 posts

Posted 28 September 2022 - 04:28 PM

Kako mi je hecno pri teh mama influencerkah, kupijo ene kao bolj bio-eko plenice, ki se razgradijo v 3 letih namesto 50ih; drugače pa celotna otroška soba s popolnoma novo opremo iz Malih zakladov. Toliko o "varovanju okolja" :butl: npr. nazadnje sem gledala otroško sobo od lezbijk Bogataj, ki sta avgusta dobili hčerko.

Meni se pač zdi greh kupovat take zadeve nove, če glih ne bojo 10 let stalno v uporabi.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1572 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86002 posts

Posted 28 September 2022 - 04:34 PM

Saj jih ne kupijo, briga jih.

Meni je bilo ful smesno vceraj pri Preverjenem, v napovedniku da bodo s tipicno slovensko druzino obdelali tematiko podrazitve hrane … Potem pa predstavijo familijo Jureta Marolta, kjer sta oba z zeno infuencerja (s 3 otroki) in kao prikrita reklama za Tus, ki ga zastopata. :butl: Res reprezentativno, ni kaj.
  • 0

― V. Van Gogh

#1573 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26111 posts

Posted 28 September 2022 - 05:16 PM

Ja, ampak nista neka jaka influencerja? Oba imata poleg še redno službo. On kot novinar, ona pa je dr. znanosti in nazadnje kolikor vem, je delala na Fakulteti za industrijski inženiring v Nm
  • 0

#1574 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17309 posts

Posted 28 September 2022 - 05:17 PM

Haha. Pa Tus je po tisti kosarici dalec najdrazji.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1575 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26111 posts

Posted 28 September 2022 - 05:20 PM

So se že pritožili na to🤣
  • 0

#1576 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17309 posts

Posted 28 September 2022 - 05:35 PM

Ampak je tudi v zivo. Npr. tam ni jajc pod 2€. Jaz se vedno cudim zakaj najvecji socialni problemi in penzionisti najbolj nakupujejo v lokalnen Tusu.
  • 0

Tumblr

#1577 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86002 posts

Posted 28 September 2022 - 05:35 PM

Ja, ampak nista neka jaka influencerja? Oba imata poleg še redno službo. On kot novinar, ona pa je dr. znanosti in nazadnje kolikor vem, je delala na Fakulteti za industrijski inženiring v Nm

Noben nima redne sluzbe, ampak sp. Sodelovanj imata veliko. Vem pa, da je ona to po izobrazbi, ja. Saj sta cele dneve doma, se pred kratkim je napisal, kaksno sreco imata glede tega, pa da sta mlajsa otroka lahko v vrtcu samo do kosila.

Ampak saj nima veze, hecno mi je bilo, da so ravno njih izbrali. Po drugi strani se pa kar nekdo verjetno noce tako javno izpostavljati.
  • 0

― V. Van Gogh

#1578 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23306 posts

Posted 29 September 2022 - 11:08 AM

Saj jih ne kupijo, briga jih.

Kako lahko to rečeš, no. :lol: Influencerke ves čas poudarjajo, da nič ne dobijo zastonj, ampak vsak izdelek ODDELAJO. :D
  • 0

#1579 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 29 September 2022 - 11:34 AM

Ja in kaj tocno dela Lara do 23 zvecer 🤣 danes me je prav navilo ob njenem storyju 😁
  • 0

#1580 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23306 posts

Posted 29 September 2022 - 12:18 PM

Katera Lara? Romeo Julija, ali una druga, Larin svet?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users