Krema / serum za obraz
Posted 15 June 2010 - 02:00 PM

Posted 15 June 2010 - 02:05 PM
Bullshit, ane?....
KRNEKI.
Posted 15 June 2010 - 02:13 PM
Posted 15 June 2010 - 02:49 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 June 2010 - 02:58 PM
Pa bi rekla, da glede na to, da obstajajo judje ki sploh ne smejo videt sonca-neka bolezen...pa normalno živijo v pozna leta...Da sonce ni nujno za absorbcijo D vitamina.
Karcinogen je tudi karagenan-ki je v ogromno namazih in pa VSI čigumiji, ker vsebujejo aspartam (ta zadeva ima še neko drugo ime) in še in še pa vse to pridno oglašujejo po TV in še nihče se ni burno spotaknil ob te ne varne snovi v hrani.

Posted 15 June 2010 - 05:08 PM

Po moje bom danes začela, da vidim če bo kakšen učinek (čez nekaj tednov).
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 15 June 2010 - 05:32 PM

pa glicerin tudi, je rekla farmacevtka da je zadnje čase veliko punc nabavilo glicerin

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 June 2010 - 05:34 PM

Ma pri meni je bilo smešno, ker sem najprej spraševala za Kremo za sončenje, pa sem omenila suho kožo, potem pa naročim še Diacenal, pa me čudno pogleda lekarnar, jaz pa: TO NI ZAME.

Ti Frčica boš preventivno to počela? Jaz imam že mini brazdice. Oz. smejalne gubice.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 15 June 2010 - 07:13 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 June 2010 - 07:15 PM
Pa to ni zdravo al pač

Posted 15 June 2010 - 07:21 PM

Če razširim, tole je ta plast: The stratum corneum is the outermost layer of the epidermis, composed of large, flat, polyhedral, plate-like envelopes filled with keratin, which is made up of dead cells that have migrated up from the stratum granulosum.
Po moji kmečki logiki se to konstantno obnavlja/nabira.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 June 2010 - 07:21 PM

Pablo Picasso
Posted 15 June 2010 - 07:24 PM
Če vas zanima, je tukaj ta brošura: http://www.zazdravje...06_2010_web.pdf
Piše o tem, kako da sonce sploh ni škodljivo, da so pa kreme ultra slabe.
Po pameti, če mene vprašate in izberite srednjo pot.
Posted 16 June 2010 - 02:09 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 June 2010 - 03:25 PM
Pablo Picasso
Posted 16 June 2010 - 03:42 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 17 June 2010 - 07:51 AM
Podgana, a si že delal un serum?
Posted 17 June 2010 - 01:05 PM
Jaz tudi že imam smejalne gube malo, okoli oči in tisto gubo, ki poteka od nosu do kotička ustnic.

Zdaj pa ste še mene malo premamile s tem diacnealom, hehe.

Podgana, a veš mogoče na pamet za kak serum s C vitaminom, ki ni preveč drag? Meni se namreč ne bi dalo doma mešat.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 17 June 2010 - 01:11 PM
Pa postopoma bom mini malo več dodajala, in zdaj na začetku bom vsak drugi, ali treji dan. In vedno samo zvečer. Pač en poskus izvajam sama na sebi, če bodo rezultati kul, če jih ne bo - grem na botox.

Če se mi pa slučajno kakšno sranje naredi na koži, bom pač prenehala.
Zanima pa tudi mene glede tega seruma.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users