Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#1561 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 15 June 2010 - 02:00 PM

Podgana, se strinjam! happy.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1562 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 15 June 2010 - 02:05 PM

Pfff, dons pa v jani članek, kako so anti sun kreme škodljive in povročajo kožnega raka, in kako sonce ni in da s sončnimi kremami blokiramo vitamin D in da bi se vsak človek pred dvanajsto in po 4 uri popoldne moram vsak dan nastavljati soncu pol ure.

Bullshit, ane?....

KRNEKI.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1563 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 15 June 2010 - 02:13 PM

Hehe, ma ja ni za pretiravat ne v eno ne v drugo smer, sej to ze vemo, ceprav jaz vamipirim in se skrivam pred soncem 100 na uro. : )
  • 0

#1564 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17436 posts

Posted 15 June 2010 - 02:49 PM

Uf, ogabno. To je delanje norca iz vseh, ki so kdajkoli imeli kožnega raka sad.gif Me prav zanima kako pozimi dobiš vitamin D, ko ni vsak dan sonca pol ure pred davanajsto in pol ure po četrti hmm.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1565 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 15 June 2010 - 02:58 PM

Da jim pes gate sčveka. Sončenje ni zdravo-neglede na uro. Pika. Danes so UV žarki še bolj močni kot prej. Dopoldne ko se sprehdiš psom ali greš na fax, v službo...pa potem, ko skočiš do trgovine in večerne ure so čisto OK.

Pa bi rekla, da glede na to, da obstajajo judje ki sploh ne smejo videt sonca-neka bolezen...pa normalno živijo v pozna leta...Da sonce ni nujno za absorbcijo D vitamina.

Karcinogen je tudi karagenan-ki je v ogromno namazih in pa VSI čigumiji, ker vsebujejo aspartam (ta zadeva ima še neko drugo ime) in še in še pa vse to pridno oglašujejo po TV in še nihče se ni burno spotaknil ob te ne varne snovi v hrani.
  • 0
IPB Image

#1566 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 June 2010 - 05:08 PM

Nabavila Diacneal. sleep.gif

Po moje bom danes začela, da vidim če bo kakšen učinek (čez nekaj tednov).
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1567 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 15 June 2010 - 05:32 PM

jaz tudi sleep.gif
pa glicerin tudi, je rekla farmacevtka da je zadnje čase veliko punc nabavilo glicerin laugh.gif

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1568 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 15 June 2010 - 05:34 PM

laugh.gif

Ma pri meni je bilo smešno, ker sem najprej spraševala za Kremo za sončenje, pa sem omenila suho kožo, potem pa naročim še Diacenal, pa me čudno pogleda lekarnar, jaz pa: TO NI ZAME. cry.gif tongue.gif

Ti Frčica boš preventivno to počela? Jaz imam že mini brazdice. Oz. smejalne gubice. sleep.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1569 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 15 June 2010 - 07:13 PM

preventivno ja. pa dve muhe na en mah bosta, mozolji namreč še kr vztrajajo laugh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1570 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 15 June 2010 - 07:15 PM

Kaj to pol stanjša kožo in zreducira gube?
Pa to ni zdravo al pač ohmy.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1571 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17436 posts

Posted 15 June 2010 - 07:21 PM

Ne, Sally! biggrin.gif Na prejšnji strani sem dala link do članka in slike (poglej sliko, če se ti ne da brat). Stanjša zgornjo plast epidermisa (stratum corneum), ampak nič bolj kot mehanski piling.
Če razširim, tole je ta plast: The stratum corneum is the outermost layer of the epidermis, composed of large, flat, polyhedral, plate-like envelopes filled with keratin, which is made up of dead cells that have migrated up from the stratum granulosum.

Po moji kmečki logiki se to konstantno obnavlja/nabira.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1572 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27538 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 15 June 2010 - 07:21 PM

Jaz imam eno vprašanje. Meni se pozimi zaradi mraza/poleti zaradi ljubčkanja ph34r.gif zgodi, da se mi pod usti tam pri strani ful izsuši koža in imam rdeče in že malo luskasto, pa ne vem s čim si namazat. Z Bepantenom ne bi, ker je K, pol si vedno namažem mleko za telo, za katero vem, da ni K, lol, ampak ok, iščem pač eno kremo za obraz al karkoli kvalitetnega, s čimer bi si to namazala. Any ideas? Pač eno kvalitetno, dobro, pa ne preveč drago kremo. Drugače pa imam razmeroma nečisto, mastno kožo, samo na tistem delu je pač izsušeno.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1573 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 June 2010 - 07:24 PM

No, jaz sem včeraj vzela revijo Za zdravje (od enih bio oh in sploh ljudi) in je noter med drugim tudi članek o soncu in sončenju.
Če vas zanima, je tukaj ta brošura: http://www.zazdravje...06_2010_web.pdf

Piše o tem, kako da sonce sploh ni škodljivo, da so pa kreme ultra slabe.
Po pameti, če mene vprašate in izberite srednjo pot.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1574 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 15 June 2010 - 08:08 PM

QUOTE(sonchika @ 15. 6. 2010 - 20:24) View Post

Po pameti, če mene vprašate in izberite srednjo pot.

yes.gif
  • 0

#1575 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29895 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 June 2010 - 02:09 PM

Coco, men je totalen masaker okoli ust popravila LRP-jeva krema Cicaplast, dobiš v lekarni. cene ne vem, men sta pomagala že zgolj 2 testerja. pa Frida jo je tut pohvalila.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1576 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27538 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 16 June 2010 - 03:25 PM

A je K?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1577 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29895 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 June 2010 - 03:42 PM

o tem pa nima pojma, sorry.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1578 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 17 June 2010 - 07:51 AM

Coco, po moje da ni K, glede na to da ma Frida težave z mozolji.

Podgana, a si že delal un serum?
  • 0

#1579 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23401 posts

Posted 17 June 2010 - 01:05 PM

Ampak Diacneal ni dobro uporabljat, če imam suho povrhnjico, ker to še bolj izsušuje, a ne?
Jaz tudi že imam smejalne gube malo, okoli oči in tisto gubo, ki poteka od nosu do kotička ustnic. smile.gif Zaenkrat se ne sekiram. Mažem se s kremo, pod očmi tudi in se mi zdi, da kaj več itak ne morem naredit, kot da skrbim za redno nego. Soncu pa se tudi izogibam.
Zdaj pa ste še mene malo premamile s tem diacnealom, hehe. biggrin.gif

Podgana, a veš mogoče na pamet za kak serum s C vitaminom, ki ni preveč drag? Meni se namreč ne bi dalo doma mešat.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1580 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 17 June 2010 - 01:11 PM

Marmelada, malo daj Diacneala, jaz sem včeraj prvič, pa sem si ga zmešala z Aqua Serumom, pa mi ni nič zategovalo kože.

Pa postopoma bom mini malo več dodajala, in zdaj na začetku bom vsak drugi, ali treji dan. In vedno samo zvečer. Pač en poskus izvajam sama na sebi, če bodo rezultati kul, če jih ne bo - grem na botox. ph34r.gif laugh.gif

Če se mi pa slučajno kakšno sranje naredi na koži, bom pač prenehala.

Zanima pa tudi mene glede tega seruma. smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users