Tako izgleda. Upam, da bo po lepljenju držalo, kot je treba. Saj to pomoje ne pride drago pri čevljarju.
Posted 06 November 2013 - 08:26 PM
Tako izgleda. Upam, da bo po lepljenju držalo, kot je treba. Saj to pomoje ne pride drago pri čevljarju.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 06 November 2013 - 08:33 PM
Bo držalo pa tudi poceni bo Je pa res bedno. Priporočam ti, da pišeš na FBju, če ga imaš. So bolj odzivni.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 06 November 2013 - 09:01 PM
Sem jim kar preko njihove strani pisala in priložila slike, nisem se spomnila na FB.
Posted 06 November 2013 - 09:29 PM
Ne bo drago ne, par evrov. 2 ali 3.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 November 2013 - 04:32 PM
So mi kar zastonj zalepili in še zabili z nekimi sponkami. Baje zdaj ni bojazni, da ne bi držalo. Iz Asosa pa so mi odgovorili, da lahko čevlje pošljem nazaj, da bodo preučili, če gre za tovarniško napako in mi bodo potem vrnili denar in poštnino. Pa kodo za 10 % popust so mi dali. Ampak ne bom nič pošiljala nazaj.
Posted 08 November 2013 - 11:10 PM
Itak, brezveze, če že imaš popravljeno. Važno, da so ti dali kodo.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 November 2013 - 11:59 PM
Koda za ASOS - NOVEMBER10 - 10% off
Posted 21 November 2013 - 04:00 PM
Baje je koda za 20%, ampak meni ne dela. Ali pa je samo za določene države (izdelke?), ne vem.
20UNI
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 November 2013 - 08:21 PM
Jaz sem 2 dni nazaj po več letih dobila kodo za RD, za 20 %.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 November 2013 - 08:42 PM
Joj, jaz si moram gležnarje naročit, čakam že sto let kodo . Upam da bo kmalu kej, če ne bom pač po polni ceni, ker rabim.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 November 2013 - 10:35 PM
Meni se je enako odlepil podplat na peti pri chelsea gležnarjih. Mislim, da mi je čevljar potem to celo stran dal in po moji prošnji še rahlo višjo peto gor nalepil . Drži še zmeraj
.
Posted 23 November 2013 - 10:43 PM
.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 December 2013 - 12:13 PM
Končno koda za 20% 20EXTRA.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 December 2013 - 02:55 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 December 2013 - 03:51 PM
Danes je spet vse po polni ceni, ja. Pričakovano. Jaz sem si vzela gležnarje. Hotela sem še en Warehouse pulover, ampak ga ni več.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 December 2013 - 11:28 AM
ASOS ima spet (kaj se dogaja, haha) 20% off do 9.00 po našem času v ponedeljek: WKEND20
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 07 December 2013 - 12:11 PM
Zakon! Hvala.
Posted 07 December 2013 - 01:36 PM
Pa glih zdaj, ko ničesar več ne rabim, je nek naval 20 % popustov.
Posted 09 December 2013 - 11:03 AM
Zgleda da imajo upad promet
(spet mi je nekaj brisalo
kodo sem dobila za obletnico od prvega naročila)
0 members, 0 guests, 0 anonymous users