Jump to content

Photo

Facebook

• Please log in to reply
1917 replies to this topic

#1561 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17611 posts

Posted 19 October 2012 - 09:47 PM

Hihi. Se kar strinjam... Čeprav, tudi politične objave parkrat na dan postanejo kar nadležne. :D
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1562 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 October 2012 - 10:17 PM

Ostani Žena. Pretežak je taj teret na tvojim ledjima.
Nosi ga ponosno, jer jedina si ti za život na zemlji zaslužna.
Ostani ljubavi željna, ostani izvor sreće i strasti, ostani ponos i
patnja, ostani ostvarenje snova i sklonište od bola. U ovom svetu
prevare i laži, budi jedina koja će ponosno stajati, za pravdu se boriti,
svoj porod golim rukama štititi, kao tigrica na neprijatelje skakati,
kao žena soko svoje gnezdo braniti.
Jer ti si Žena, sestra, supruga i ljubavnica. Uteha, sklonište i oprost,
sluškinja, vila i kraljica. Jer ti si Žena, Majka svojih sinova i kćeri. Prokleta
da svoj život poklonis njima. Budi žena i kad Tvoji ptići rašire krila i odlete.
Samo budi Žena.
U bolu i patnji svi te dozivaju i svi te se sete ...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 25 October 2012 - 02:28 PM

Cekaj onog koji te zove sreco umesto ribo, koji te nazove kad mu spustis slusalicu, koji ce ostati budan samo da te gleda dok spavas, koji ce te poljubiti u celo, koji te zeli pokazati svetu kad si u staroj trenerci, koji te drzi za ruku ispred svih prijatelja, koji te podseca na to koliko brine za tebe i koliko je srecan sto te ima! Cekaj na onog koji se okrene svojim prijateljima i kaze: " TO JE MOJA VOLJENA "

• 0

#1564 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 October 2012 - 08:23 PM

Jaz na FBku ne vidim komentarjev in ne morem komentirat. Ne slik, ne objav, ničesar. To že nekaj dni, pa sem se odjavila, prijavila, pa še vedno ne dela. Ima katera kako idejo?
  • 0
Viens, reste ici!

#1565 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 October 2012 - 09:07 PM

A sedaj v sporočilih na FB vidiš, če ga je oseba prebrala?

Mi piše Seen 9:20. (ura)

A prav mislim? Da en človek bere moje mejle, ampak mi pač ne odgovarja. Good to know!!!
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1566 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 October 2012 - 09:10 PM

Jaz na FBku ne vidim komentarjev in ne morem komentirat. Ne slik, ne objav, ničesar. To že nekaj dni, pa sem se odjavila, prijavila, pa še vedno ne dela. Ima katera kako idejo?

Preveri nastavitve, a to samo od določenih ljudi ne vidiš?
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1567 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 October 2012 - 09:11 PM

Za sporočila ne vem, za chat pa ja, ti lepo izpiše: Prebrano ob ______ .
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1568 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 October 2012 - 09:11 PM

Aha, potem je to to. Hvala. Nič ne moreš skrit na FB. :D
  • 0

#1569 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 29 October 2012 - 09:23 PM

Jp, tudi za sporočila veš, kdaj ga je ta oseba prebrala :)
  • 0

#1570 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 29 October 2012 - 09:27 PM

Jaz sem si ga pa pred pol leta zbrisala in ga prav nič ne pogrešam.
  • 0

#1571 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 October 2012 - 09:43 PM

Preveri nastavitve, a to samo od določenih ljudi ne vidiš?

Od nikogar. Sploh ne vidim komentarjev :(. Kje pri nastavitvah bi lahko to bilo?
  • 0
Viens, reste ici!

#1572 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 October 2012 - 09:50 PM

Uf, to pa je nenavadno. Žal ne poznam rešitve za to.

Tukaj je sicer nekaj o nevidnosti objav, itd. http://www.matejspeh...idi-vase-objave
  • 0

#1573 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 October 2012 - 11:15 PM

Hvala Kinky, ampak zaenkrat mi tudi to nič ne pomaga.
  • 0
Viens, reste ici!

#1574 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 01 November 2012 - 12:11 PM

^^ Upam, da urediš.

Ko kliknem na PHOTOS me vrže na moje slike. Prej mi je pokazalo vse objavljene slike od prijateljev. Pač ... če želiš pogledati samo slike,
in te ne zanimajo linki in ostale stvari. Je to na novo?
  • 0

#1575 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 November 2012 - 01:16 PM

Ja! :D
Neumno je.

Pa jaz še vedno ne vidim komentarjev in ne morem komentirat. :/
  • 0
Viens, reste ici!

#1576 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 01 November 2012 - 01:25 PM

Ja samo res, neumno. Saj če si želel svoje slike videti, si pač šel na svoj profil.
  • 0

• Guests

Posted 04 November 2012 - 04:49 PM

Posted Image
  • 0

#1578 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 04 November 2012 - 10:42 PM

Ful mi je čudno ali kaj, sploh ne vem kaj točno, ko ljudje nalepijo fotko ravnokar preminulega in pripišejo kaj priložnosti primernega pač. Ali pa ob obletnici smrti pa tak.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1579 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 08 November 2012 - 09:55 AM

FB ima novo vstopno stran:
More than one billion people are using facebook

Kar malo žalostno, da nas toliko ovčic koraka skupaj v isto smer. Nimaš kaj, smo prodali dušo hudiču. :evilgrin:
  • 0

#1580 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 08 November 2012 - 05:11 PM

Meni pa gre na živce, da se FB vzame kot nekaj slabega in da smo ljudje ovčice, če ga uporabljamo. Kdo pa koga sili, da ga moraš nujno imeti? Poznam kar nekaj ljudi, katerim ni ustrezal in so si zaprl profil. Ja hvala bogu, kaj se boš silil, če ti ni všeč. Meni pa je. Preko FB sem se povezala z daljno in celo bližnjo familijo, katere prej niti poznala nisem, lažje se s frendicami zmenimo za pijačko, druženje,... Niti se mi zdi, da je moja zasebnost ogrožena. Ne dajem celih albumov raznih popotovanj gor, niti kako čepim na WC-ju ali mrtvo pijana ležim na pločniku. Pišem kar se meni zdi prav, da pišem, niti nimam 4.000 frendov gor, ampak res le tiste, katere poznam in s katerimi govorim, ko se srečamo na cesti.
Če se kdo sam sebi zdi ovca, ker ga uporablja, ja pa zapri profil.

Jaz isto nisem čepela na Čopovi celo noč, da si kupim najnovejši iPhone, ker se mi TO zdi biti ovca amerikanizirana.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users