Posted 19 October 2012 - 09:47 PM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 24 October 2012 - 10:17 PM
Nosi ga ponosno, jer jedina si ti za život na zemlji zaslužna.
Ostani ljubavi željna, ostani izvor sreće i strasti, ostani ponos i
patnja, ostani ostvarenje snova i sklonište od bola. U ovom svetu
prevare i laži, budi jedina koja će ponosno stajati, za pravdu se boriti,
svoj porod golim rukama štititi, kao tigrica na neprijatelje skakati,
kao žena soko svoje gnezdo braniti.
Jer ti si Žena, sestra, supruga i ljubavnica. Uteha, sklonište i oprost,
sluškinja, vila i kraljica. Jer ti si Žena, Majka svojih sinova i kćeri. Prokleta
da svoj život poklonis njima. Budi žena i kad Tvoji ptići rašire krila i odlete.
Samo budi Žena.
U bolu i patnji svi te dozivaju i svi te se sete ...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 October 2012 - 02:28 PM
Cekaj onog koji te zove sreco umesto ribo, koji te nazove kad mu spustis slusalicu, koji ce ostati budan samo da te gleda dok spavas, koji ce te poljubiti u celo, koji te zeli pokazati svetu kad si u staroj trenerci, koji te drzi za ruku ispred svih prijatelja, koji te podseca na to koliko brine za tebe i koliko je srecan sto te ima! Cekaj na onog koji se okrene svojim prijateljima i kaze: " TO JE MOJA VOLJENA "
Posted 28 October 2012 - 08:23 PM
Posted 29 October 2012 - 09:07 PM
Mi piše Seen 9:20. (ura)
A prav mislim? Da en človek bere moje mejle, ampak mi pač ne odgovarja. Good to know!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 29 October 2012 - 09:10 PM
Jaz na FBku ne vidim komentarjev in ne morem komentirat. Ne slik, ne objav, ničesar. To že nekaj dni, pa sem se odjavila, prijavila, pa še vedno ne dela. Ima katera kako idejo?
Preveri nastavitve, a to samo od določenih ljudi ne vidiš?
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 29 October 2012 - 09:11 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 29 October 2012 - 09:11 PM

Posted 29 October 2012 - 09:23 PM

Posted 29 October 2012 - 09:27 PM
Posted 29 October 2012 - 09:43 PM
Preveri nastavitve, a to samo od določenih ljudi ne vidiš?
Od nikogar. Sploh ne vidim komentarjev

Posted 29 October 2012 - 09:50 PM
Tukaj je sicer nekaj o nevidnosti objav, itd. http://www.matejspeh...idi-vase-objave
Posted 29 October 2012 - 11:15 PM
Posted 01 November 2012 - 12:11 PM
Ko kliknem na PHOTOS me vrže na moje slike. Prej mi je pokazalo vse objavljene slike od prijateljev. Pač ... če želiš pogledati samo slike,
in te ne zanimajo linki in ostale stvari. Je to na novo?
Posted 01 November 2012 - 01:16 PM

Neumno je.
Pa jaz še vedno ne vidim komentarjev in ne morem komentirat. :/
Posted 01 November 2012 - 01:25 PM
Posted 04 November 2012 - 04:49 PM

Posted 04 November 2012 - 10:42 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 November 2012 - 09:55 AM
More than one billion people are using facebook
Kar malo žalostno, da nas toliko ovčic koraka skupaj v isto smer. Nimaš kaj, smo prodali dušo hudiču.

Posted 08 November 2012 - 05:11 PM
Če se kdo sam sebi zdi ovca, ker ga uporablja, ja pa zapri profil.
Jaz isto nisem čepela na Čopovi celo noč, da si kupim najnovejši iPhone, ker se mi TO zdi biti ovca amerikanizirana.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users