Svetovalnica
Posted 11 November 2015 - 07:34 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 November 2015 - 08:21 AM
Posted 11 November 2015 - 10:31 PM
?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 November 2015 - 08:03 AM
Vztrajna pa si, to je treba reči. Me pa neposlušne učenke, zato smeh.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 November 2015 - 08:09 AM
Uglavnem! Minki sem dala tablete, jih zavila v mortadelo in jih je pohrustala. So pa zdravila protimikrobna in ji bom vseeno dajala, tistih drugih pa ne.
Posted 12 November 2015 - 09:16 AM
Vztrajna pa si, to je treba reči. Me pa neposlušne učenke, zato smeh.
Ma ja, določene reči so mi pa res wtf in neverjetne, kaj čem.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 March 2016 - 01:45 PM
Je lahko se kaj tretjega? Ni od pretepov, macka je sterilizirana....tudi rdece ima po kozi, dlaka je ok.
Posted 26 March 2016 - 02:27 PM
Posted 26 March 2016 - 02:35 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 March 2016 - 02:37 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 March 2016 - 03:55 PM
Btw bolh bi videla, gare so pa samov usesih?
Posted 26 March 2016 - 06:24 PM
A je notranja? Ene draži suh zrak zaradi ogrevanja.
Bolhe niti ne naredijo krastic, vidiš črne pikice v poddlaki, pa prav vidiš jih, kako skočijo, občasno. Pa maček se praska kot obseden, ko jih ima.
Ušesne garje so tista rjava zadeva v notranjosti uhljev. Če obstajajo še kake druge, pa ne vem, nimam izkušenj.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 26 March 2016 - 06:43 PM
Naša mačkica zadnje dni praktično vsak dan bruha Prej je bruhala občasno, mogoooče 1x na mesec, zdaj pa tako. Najprej smo mislili, da je zaradi menjavanja dlake, potem smo pomislili, da ji hrana ni več ok, ampak je bruhala tudi po drugi hrani. Jaz sem pomislila tudi, da bruha, ker se preveč naje, ker ponavadi bruha takoj po obroku, ampak spet ne vedno. A ima kdo kakšen nasvet? Naslednji teden gremo vsekakor do veterinarja.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 26 March 2016 - 07:12 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 26 March 2016 - 07:44 PM
Ej, pa res, ko je bila mladiček in je imela težave s prebavo, ji je pomagal piščanec z rižem. Ful hvala.
Vodo ima pa že ves čas v drugem prostoru kot hrano.
Pozabla sem še napisat, da se sicer obnaša čisto normalno, je živahna in ni videt, da bi jo kaj bolelo, tudi lula in kaka kot ponavadi.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 26 March 2016 - 08:28 PM
Bogica je. Koliko ima tega po kozi sele zdaj vidim ko sem jo bolj pri kozi cohala. Mislim da jo bom vseeno peljala, mogoce dobi kaj da jo bo srbeti nehalo os da bo hitreje mimo.
Posted 26 March 2016 - 08:29 PM
Posted 26 March 2016 - 08:53 PM
Posted 26 March 2016 - 09:16 PM
Posiljam pozitiv vajbs obema macketinama. Vem, kako je zoprno, ko ga gledas in ne mores nic, tudi, ce dobi nekaj predpisano od veterinarja, potrebuje cas, da se porihta. Nas je imel enkrat tako epizodo usesnih garij, da je kljub ampuli in ciscenju kri spricnila iz uses, ko si je cohal in potrgal kraste. Grozno. Ampak cez 3, 4 dneve pa kot da ni bilo nic.
Posted 27 March 2016 - 11:52 AM
Kdaj pa lahko pricakujem izboljsanje po ukinitvi obstojece hrane? Ma prav zivcna sem pa smili se mi. Je kar zunaj razen ponoci, ne morem gledat kako se coha in grizlja. Kak jo mora to srbet

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users