Katero oblačilo/modni dodatek ste nazadnje kupili?
Posted Yesterday, 10:47 AM
Jaz sem si pa kupila eno usnjeno denarnico v Bags and more. Prejšnja se je začela luščit in na živce mi je šlo, ker če če sem imela kakšno manjšo torbico, mi je zasedla pol prostora ali pa j niti nisem spravila noter. Zato sem zdaj vzela eno malo manjšo, s ful režami za kartice. No, zdaj pa denarnico komaj zaprem zaradi vseh teh kartic.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted Yesterday, 10:51 AM
Posted Yesterday, 10:58 AM
Jaz imam Google pay in mi je to super zadeva, da sploh denarnice ne rabim zraven nosit.
Posted Yesterday, 11:27 AM
Ma teh kartic in izkaznic se res ful nabere. Saj enih par, ki jih imam zdaj na aplikacijah, sem dala ven. Druge pa kar nosim s sabo, ker če bi slučajno šla v kakšno trgovino in bi rabila kartico za popust, pa je ravno takrat ne bi imela zraven.

Posted Yesterday, 12:50 PM
Jaz imam vse te kartice v aplikaciji in je življenje precej lažje, da ne rabim milijon teh kartic zraven jemat.
[Napoleon]
Posted Yesterday, 04:15 PM
Posted Yesterday, 04:27 PM
Posted Yesterday, 06:59 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted Yesterday, 08:00 PM
Posted Yesterday, 08:02 PM
Posted Yesterday, 08:30 PM
To imam ja.Klarna. Vcasih je bila to Stocard.
[Napoleon]
Posted Yesterday, 08:50 PM
Klarna. Vcasih je bila to Stocard.
Meni je bil stocard fajn, potem je prišel pa ta update oz. prevzem Klarna in mi je šla nova aplikacija tako na živce, da sem jo skenslala. Zdaj imam SuperCards.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users