Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#15621 Simone

Simone

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts

Posted 07 March 2010 - 08:11 PM

Tri.
  • 0

#15622 Magnetism

Magnetism

sramežljivec

• Člani
  • 44 posts

Posted 08 March 2010 - 10:36 AM

Men je tak grozn, da ne znam povedat. Jaz sploh nevem kaj se dogaja z mano oz. od kdaj sem taka in zakaj. Čist vse mi gre na živce, tečna sem, prepirljiva, ne sprejmem kritik, kritizirala bi pa s polno paro. Če mi ker kako kritiko pove, bi ga najraje kr na gobec. Recimo danes, se sama seb čudim, da sem bla tiho in nisn eno žensko poslala v p.m. Verjetn je to kaj povezano z inekcijo, ker sem bla pr zobarju. Drugače pa sem bla včasih tak vredu, skoz dobre volje, na vse sem gledala pozitivno. Zdaj pa kot, da sem pošast. Mislim, to ni normaln. Nevem ka mi je, čist se mi je utrgal, vse mi je odveč. Sam napake še na folku vidim in kak so neumn. Fora je, da niso neumn ampak pač stvari počnejo drugače kot jaz, ampak men je dopizdl. Včasih neb nikol rekla nič žalega, ali se razjezla zaradi ene malenkosti, zdaj pa popizdavam za vsako malnekost. Še klet sem bol začela. Jaz nevem kak si naj pomagam, sam jaz mam problem in ga bom mogla nekak rešt. Nikol nisn hotla bit hudobna in antipatična. Zdaj pa še to diplomo tak dolg delam in mentorca se ne javi. Kako se je neki prestavl mi je šlo bolje, res pa je da mam pisan čas in verjetn sem zato cela razpizdjena, ker ne delam neč pametnega. Počutim se nič vredno, ker tut neč pametnega in koritstnega ne naredim. Plus tega sem se ful zredila in morem shujšat. Vidim sam en kup problemov, na boljše mi pa za enkrat ne gre. cry.gif cry.gif cry.gif
  • 0

#15623 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30253 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 March 2010 - 11:48 AM

počasi. smile.gif mogoče se ti zdi, da maš vse naekrat na kupu in da ti vse visi naenkrat nad glavo pa so ti mal živci popustili. ne se tok sekirat, delaj eno po eno stvar, mejhne spremembe. sej vem, da pridejo dnevi, ko maš res vsega poln kufer in se ne moreš zadržat, da ne bi česa rekel, ampak zmeri pred tem počasi globoko vdihni. sej vem, da je to stara in zlajnana fora, ampak meni pomaga. smile.gif
js sm full vesela, da sem se končno do knjižnice spravila, ker mi je full gušt knjige brat in zdej komi čakam, da se nekam zabubim in berem. love.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#15624 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 08 March 2010 - 04:14 PM

QUOTE(Špela @ 8. 3. 2010 - 11:48) View Post

počasi. smile.gif
js sm full vesela, da sem se končno do knjižnice spravila, ker mi je full gušt knjige brat in zdej komi čakam, da se nekam zabubim in berem. love.gif

Kok se to fajn siši smile.gif jaz sem uspela samo po pravljice, ker moram pripravit program za pravljične urice, za moje leposlovje je pa premalo časa, žal se utapljam med strokovno literaturo sad.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#15625 Magnetism

Magnetism

sramežljivec

• Člani
  • 44 posts

Posted 08 March 2010 - 04:20 PM

QUOTE(Špela @ 8. 3. 2010 - 11:48) View Post

počasi. smile.gif mogoče se ti zdi, da maš vse naekrat na kupu in da ti vse visi naenkrat nad glavo pa so ti mal živci popustili. ne se tok sekirat, delaj eno po eno stvar, mejhne spremembe. sej vem, da pridejo dnevi, ko maš res vsega poln kufer in se ne moreš zadržat, da ne bi česa rekel, ampak zmeri pred tem počasi globoko vdihni. sej vem, da je to stara in zlajnana fora, ampak meni pomaga. smile.gif

Hvala ti za lepe besede smile.gif .
  • 0

#15626 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30253 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 March 2010 - 06:10 PM

np. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#15627 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20050 posts

Posted 09 March 2010 - 08:37 PM

zagustilo mi je jesti kapsule in piti praške. Železo sem dvakrat vzela in me je trebuh bolel in slabo mi je blo, to posrano basico pijem sam zarad mineralov pa c-vitamina, pol z unmu svetlinovmu oljem se silm zato, k je še za dermatitis priporočljiv ... Fuj
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#15628 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 March 2010 - 08:54 PM

Eh, bedno se počutim. Kar nekaj me skrbi, pa ene stvari mi grejo na živce.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#15629 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17410 posts

Posted 10 March 2010 - 10:55 AM

Ta semester mi je včasih prav mučno hodit na predavanja na zgodovini. že tako imamo ogromn meni zelo neljubih predmetov, zadeve pa samo še poslabšajo predavatelji, ki v veliki meri niso za nikamor. Predavanaj nimajo ne repa ne glave, zapiske si je skoraj nemogoče delat ...
Da ne omenjam dejstva, da imam v poletnem roku v petih dneh razpisanih okoli 8+ izpitov. wacko.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#15630 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46394 posts

Posted 10 March 2010 - 11:11 AM

Kdo vam vse predava?

Danes ima mama nek pregled pri zdravniku in je doma, pa me prav malo moti, ker nimam svojega dopoldanskega miru.
  • 0

#15631 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17410 posts

Posted 10 March 2010 - 11:20 AM

Oži, Klemenčič in Rozman. Za Slovence imamo pa enga mlajšega, Čuček, on je dokaj vredu.
  • 0

[Napoleon]

#15632 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46394 posts

Posted 10 March 2010 - 11:34 AM

Ah ja.. najhujši trije. Rozman še kar ni šel v pokoj? laugh.gif Kateri predmet pa vam predava?
K Klemenčiču ti svetujem, da hodiš, čeprav so predavanja zoooprna za umret. Ded ne mara dvopredmetnih (kot si že menda lahko ugotovila) in je alergičen na neudeležbo na predavanjih. Če bi bila jaz on, bi se že zamislila zakaj tako malo ljudi na predavanjih, ampak njemu zgleda, da ne kapne. Saj za muke med predavanji te potem na izpitu nagradi. Vsaj mene in moje tri sotrpinke, ki smo od vseh sošolcev preživele največ časa na njegovih predavanjih.
Čuček je ok, samo jaz sem bila menda na njegovih predavanjih enkrat ali dvakrat, ker jih je imel ob petkih dopoldan in so bila edina zaradi katerih bi morala na faks.

• 0

#15633 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17410 posts

Posted 10 March 2010 - 11:41 AM

Dejansko najhujši ja.
Rozman mislim da predava Balkan od 1790 do 1914. Klemenčič je sitn ko sto mater. Prvi dan je prišo z dvema kufroma polnima knjig, in nam pol začel delit seminarske. Sploh ne vem o čem predava. Za enkrat se še nič ni obregnil, ko sredi predavanja uletimo, kr mamo pač še druge zadeve. Ni mi jasno kak je lahko tak brihten človek, tako omejen, kar se edno/dvopredmetnosti tiče.
Kak je pa Čuček na izpitu? Dal nam je goro literature.

• 0

[Napoleon]

#15634 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46394 posts

Posted 10 March 2010 - 11:51 AM

Meni ni jasno kako je Klemenčič sploh lahko predavatelj, če so njegove retorične sposobnosti na nuli. Jaz mu priznam, da je inteligenten (mogoče še preveč in mu to že škodi laugh.gif), da se spozna na področje, ki ga raziskuje, ampak naj raje piše knjige, predavanja pa naj prepusti komu drugemu.
Pred Rozmanovim izpitom me spomni, da poiščem vprašanja, ki jih zastavlja na izpitu. Ima repertoar vprašanj, ki jih vedno zastavlja in ponavlja. wink.gif

• 0

#15635 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17410 posts

Posted 10 March 2010 - 12:25 PM

O strokovnosti res ne moreš nič rečt, pa kr iz angleščine sproti prevaja. Zato so najbrž njegova predavanja tako zmedena. Najbolj smešno pa je ko nam on hoče dajat nasvete, da se tak morem navadit malo razporejat čas in vsebno predavanja, če bomo nekoč učitelji.
Aha za rozmana je pa to fajn vedet smile.gif

• 0

[Napoleon]

#15636 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28127 posts

Posted 10 March 2010 - 02:20 PM

Fanta sploh ne pogrešam. Jaz pa res grem z ene skrajnosti v drugo laugh.gif . Ja težki časi so... ko bom manj pod stresom bo mogoče bolje smile.gif.
  • 0

#15637 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 10 March 2010 - 02:46 PM

Bedarije delam!!!! Zavedam, se jih vendar jih še kr delam wallbash.gif wallbash.gif wallbash.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#15638 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 10 March 2010 - 07:12 PM

Faksa ne bom končala zaradi enega samega izpita. Danes sem šla ponovno pisat in vem, da ne bom naredila! Zdej se grem lahko edin na Zavod RS za zaposlovanje prijavit. sad.gif In delat nekam kot fata, ker druzga mi žal ne preostane. cry2.gif
  • 0

#15639 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 10 March 2010 - 07:24 PM

zadnjič sem v Šparu kupila suhe marelice, (prejšnji teden ) in so mi ble nekak bolj trde kot ponavadi
pa danes slučajno pogledam rok uporabe ,piše do 2/2010 :roll:kupila pa prejšnji četrtek, se pravi je bil že 3/2010
saj vem da mi nič ne bo in jih tudi jem, ampak vseeno, bi morali malo paziti no
  • 0

#15640 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 10 March 2010 - 09:35 PM

Ful sem žalostna, ker je jutri edini dan, ko sva oba frej, oba mava skoz na faksu vaje, prakso, delava itd. in sva se že teden dni nazaj zmenla, da greva v orhidelio. In zdej očitno zaradi vremena ne bo nič. Najbolj ironično je pa to, da naazdnje, ko sva bila oba frej, sva mela tudi v planu orhidelio, a je propadlo zaradi snežnih zametov.
Tok mi je hudo, kr cmok imam v grlu, tok ga pogrešam, tok pogrešam to, da kam greva, prov ni nama usojen. Tako razvajanje naju tok zbliža, tok si želim malo sprostitve, ker sm res utrujena od vsega...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users