Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1541 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 September 2007 - 11:28 AM

Aha našla, hvala Jenna tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1542 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86050 posts

Posted 04 September 2007 - 11:51 AM

QUOTE(Jenna @ 4. 9. 2007 - 12:23) View Post

Pokliči in tak naroči... jaz pravkar sem.
Tel. št.: 04 236 76 00

Sem jaz tudi, hvala za št.! kiss1.gif

V četrtek dobim, je pa rekla, da jih je že par klicalo, da imajo probleme z naročilom. biggrin.gif Pa ful je prijazna.happy.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1543 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15194 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 04 September 2007 - 12:00 PM

A je zadeve, ki so na tej strani v akciji, možne dobit po isti, akcijski ceni v frizerskih salonih? Da mi ni treba naročat tukaj? & ali ima katera izkušnje s pastami za lase; ne gel, ne vosek, ne čigumi, pasta. Hvala. oops.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1544 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 September 2007 - 12:05 PM

Ja ful je prijazna ta, ki se javlja na telefon.

Cveta, seveda se dobi tudi v salonih.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1545 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 September 2007 - 12:33 PM

Meni je rekla, da že jutri dobim. Ampak ni bla tista, ki je skos in ultra prijazna. Je bla ena, ki je malo manj sladka, meni celo še bolj všeč. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1546 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 04 September 2007 - 02:33 PM

Pa Root Boost kej unicuje lase? Je Ok če dam js to na glavo k mam malo las pa take tanke in mastno lasisce?
  • 0

#1547 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 04 September 2007 - 02:38 PM

Uf, dobre akcije njam.gif Tisto mleko in šprica za telo bosta zagotovo moja biggrin.gif Aja, še zanima me, če katera pozna te Revlonove izdelke--- Te kapsule proti izpadanje las? Meni zadnjih par mesecev preveč lasje izpadajo in mogoče bi si to nabavla, če je sploh za kaj. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1548 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 September 2007 - 03:00 PM

QUOTE(Baby @ 4. 9. 2007 - 15:33) View Post
Pa Root Boost kej unicuje lase? Je Ok če dam js to na glavo k mam malo las pa take tanke in mastno lasisce?

Mislim, da ne uničuje las (vsaj jaz nimam takšnih izkušenj (pa jo redno uporabljam že nekaj let), pa tudi nisem slišala, da bi jih mel kdo) - jaz si je edino ne bi tik ob lasišču nanašala, če imaš mastno.

DiLeMa ,
a ti nauš nič naročila? ;p

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1549 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 04 September 2007 - 03:04 PM

aha hvala... no pol bom verjetno narocila smile.gif
  • 0

#1550 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 September 2007 - 03:23 PM

QUOTE(Jenna @ 4. 9. 2007 - 16:00) View Post

DiLeMa ,
a ti nauš nič naročila? ;p

Čisto nič and I'm proud of it! tongue.gif Pa še trenutno sem recimo, da pri denarju, ampak ne bom. Me sploh nič ne pritegne, nič mi ni fajn skupi sestavljeno, pa je pol tak, da en izdelek bi mela, ta drugi zraven mi je pa čist brezvezen.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1551 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 September 2007 - 03:26 PM

To sem pa še jaz ponosna nate. ;p
No, meni pa so akcije tokrat še kar posrečene - RB itak, pa o oni Very Berry dišavi sem že dolgo časa sanjarila...

• 0

#1552 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17639 posts

Posted 04 September 2007 - 06:56 PM

Meni so akcije res bedne, zeham zraven.
Kakšen pa je komplet Moisture Maniac? Sestavinsko & kako se obnese na laseh? Ta je edini, ki je malenkost pritegnil pozornost pri meni, a kaj ko so zraven uturili še Cockty-ja. Imbesili.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1553 majap

majap

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 04 September 2007 - 06:57 PM

punce poročajte kako se obnese very berry šprica
  • 0

#1554 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 September 2007 - 02:33 PM

Jaz sem pravkar pricapljala s paketičem domov. Papayarazzi lotion mi nenormalno diši, res uau, sicer je precej sladek, ampak ma eno tako addictive komponento.
Very Berry dišava za telo me zaenkrat ni tako zeeelo prevzela, sicer diši (pa količina več kot velikodušna, 250ml), mene malo preveč spominja na lak za lase Maxxed Out. Ampak bolj se voham, torej bolj izhlapeva, bolj mi je vonj všeč.

Toliko zaenkrat.

• 0

#1555 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86050 posts

Posted 05 September 2007 - 07:19 PM

Can´t wait! woot.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#1556 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 September 2007 - 07:31 PM

Kako pa to, da nisi ti tudi danes dobila, ker si nekje isti čas naročila.
Meni je že enkrat prej rekla, da če naročiš pred 14h, da isti dan pošljejo in potem zagotovo drug dan že dobiš.

• 0

#1557 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86050 posts

Posted 06 September 2007 - 11:25 AM

Ne vem, še zdaj nisem dobila. mad.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#1558 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 September 2007 - 11:31 AM

To je pa res čudno. hmm.gif

• 0

#1559 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 September 2007 - 11:34 AM

QUOTE(Jenna @ 5. 9. 2007 - 15:33) View Post

Jaz sem pravkar pricapljala s paketičem domov. Papayarazzi lotion mi nenormalno diši, res uau, sicer je precej sladek, ampak ma eno tako addictive komponento.

Ja, jaz sem čisto enakega mnenja. Je že skoraj malo osladen, ampak ima ta vonj nekaj, kar je naravnost slastno. Jaz se rada bolj na debelo namažem (itak se ga ne porabi veliko, pa še full hitro se vpije) in se potem še cel dan ovohavam kot nora, fant bi me pa takrat najraje pojedel. Totalno shitty sestavine, ampak sexy vonj. Če bi bil cenejši, bi ga še kdaj kupila, tako pa se mi ne splača, ker dobim za 12,50€ oziroma skoraj 3k veliko kvalitetnejši losjon za telo.
  • 0

#1560 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 06 September 2007 - 07:34 PM

Po čem diši tisti parfum Very Berry ? smile.gif Tistega ne gre kupit samostojno ane ? Ker jazi bi imela samo to, brez losjona za telo. huh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users