Vprašanja
Posted 21 December 2009 - 04:46 PM

After all this time?
Always.
Posted 21 December 2009 - 04:48 PM
Tu piše da ne, čeprav zadnjič so meli ene listke obešene, da tudi ob nedeljah!
Posted 21 December 2009 - 04:54 PM

After all this time?
Always.
Posted 21 December 2009 - 05:01 PM

Posted 21 December 2009 - 05:18 PM

After all this time?
Always.
Posted 21 December 2009 - 07:33 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 21 December 2009 - 07:34 PM

After all this time?
Always.
Posted 21 December 2009 - 07:41 PM
poglej http://www.youtube.c...feature=related
kje si to vidla? js nimam pojma o italjanščini :S
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 21 December 2009 - 07:47 PM
Najlepše je videt blatne in mokre, pa tako pošvedrane, da polplat visi par cm v eno stran.

Haha, a tudi to se najde?

Na temo neprimerne obutve mi ne gre v glavo, kako v tem vremenu, ko je ze tako veliko snega in plundre, napovedan je dez, napovedano je se vec snega, folk stopiclja naokoli v neki ceveljcih za temp. obmocje od 15oC naprej in za suho vreme. Prav blesavo izgleda...

Prej sem na pošti enega metroseksualca videla, ko je z robckom brisal snezec s svojih prelestnih belih sportnih copatkov, geeez...kam so sli vsi pravi moski? X\

Jooj. Jst sem skor 100%, da je Torri odprt ob nedeljah, ampak točno za to pa ne vem., ker je takoj po božiču, in italijani so celi mahnjeni na to, tko da je 26. v soboto tut ziher zaprto, ker je praznik, zdej pa nevem, če v nedeljo tut, jao, ne upam pa tvegat in it, pa da potem pridem tja in je zaprto.

Torri je zagotovo odprt ob nedeljah, je pa zelo mogoce, da je prihajajoco nedeljo zaprt zaradi bozica ja...
Posted 21 December 2009 - 07:54 PM
Drugač JE razlika med fejk in original, če jih že tok hočte, si kupte original UGG al pa vsaj EMU, da bo vsaj držalo neko funkcijo, ne pa neke fejk, samo zato, da jih boste mele, ker jih ma pač 2/3 bejb.
Posted 21 December 2009 - 07:54 PM
[size=1]Prej sem na pošti enega metroseksualca videla, ko je z robckom brisal snezec s svojih prelestnih belih
Da nisi videla mojega fanta

Princeska- ja sej mi še vedno niso nek presežek lepote, ampak sem se jih navadla, pa precej tople mi delujejo. Nimam nobenih škornjev, pa bi rabla neki tko, za bolj mrzle dni. Za plundro mam en eogabne škornje, v katerih pozimi pač skačem okrog, ker drugega ne najdem, pa bi tut na te ugice pristala, če me pač ne bi zeblo, za suho vreme. Emu pa ne bi kupla, to je zame isto kot fejk, za fejk pa ne dam 160€.
After all this time?
Always.
Posted 21 December 2009 - 07:58 PM
Prijateljica ma prave uggice in smo šle zadnjič v mesto, ta prvi dan, ko je bil sneg, bolj tak suh. Uni niso nč premočl in je ni nč v noge zebl, ta druga prijateljica je mela fejkiče-tam iz enga cheap butika v supernovi in so ji čist premočl, pol k si je sezula, je mela štumfe čist mokre in ledene noge.
Sej ne rečem, da UGGice ne premočjo, sam če si maš namen kupt kake škornje za v sneg in dež, rajš reskiraj 120€ pa pejt v Stiefelkoniga, Bato, Transport in si kupi lepe in vdzržljive čevlje, ne UGGic. Pa si pol še zmeri loh kupiš fejk uggice za suho vreme 'za fulirat'.
Moje mnenje.
Uggice (une pletene) so pa tudi meni fajne, bi takoj mela in priznam, da sam zato ker dobr zgledajo in se ne slepim, da bi jih v slabem vremenu popolnoma uničila. So pa zelo drage za tako fuliranje.
Z namenom dobrih čevljev za v sneg in dež sm si pa tudi sama kupila ene v Stuefelkonigu in dala 120€ in mi ni žal, ker majo dejansko funkcijo nepremočljivosti-sem zadnjič stopla v ogromno lužo in ne, niti kapljica ni prodrla not

Posted 21 December 2009 - 09:13 PM
Prej sem na pošti enega metroseksualca videla, ko je z robckom brisal snezec s svojih prelestnih belih sportnih copatkov, geeez...kam so sli vsi pravi moski? X\
Da nisi videla mojega fanta

Zdej še zvem, da je bil danes na pošti, 1000% si njega vidla, LOL

After all this time?
Always.
Posted 21 December 2009 - 09:30 PM

Posted 21 December 2009 - 09:34 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 December 2009 - 10:13 PM

Nincha, nisem, sem bila v Idriji na posti. Razen, ce je po kaksnem nakljucju zalutal sem.

Z namenom dobrih čevljev za v sneg in dež sm si pa tudi sama kupila ene v Stuefelkonigu in dala 120€ in mi ni žal, ker majo dejansko funkcijo nepremočljivosti-sem zadnjič stopla v ogromno lužo in ne, niti kapljica ni prodrla not

Posted 21 December 2009 - 10:21 PM

After all this time?
Always.
Posted 21 December 2009 - 10:33 PM

Posted 21 December 2009 - 10:59 PM
(so v živo 10x boljši ter lepši pa seveda bolj temni, čisto črni)
Posted 21 December 2009 - 11:52 PM

O teh sem tukaj govorila

?
After all this time?
Always.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users