Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#1541 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 March 2008 - 08:01 PM

Dons bom mogoče gledala. Sem ostala doma. Nikomur se nikamor ne da. Tako da... biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

• Guests

Posted 28 March 2008 - 10:25 PM

Izpadla je Tamara. To sicer ni presenečenje. Večje presenečenje zame je, da so zmagali gospodarji in ostali v luksuzu.
Največje presenečenje zame je pa to, kako so Marku izkazali svojo hvaležnost, ker pač po njegovi zaslugi že en teden lenarijo in dobro jejo. Premestili so ga med podložnike. Edina, ki sta se zaradi tega počutila kriva sta...what a surprise!!!...Žanin in ElT. Ampak so ju ostali, z Dado na čelu, hitro preglasili z argumentom, da je bil žreb pravičen.
No, pravično bi bilo, da bi bil Marko že na začetku izzvzet iz žrebanja, če ne zaradi drugega, pač v znak hvaležnosti. Če ta razlog ni dovolj, bi lahko vsaj nekdo med njimi pomislil, da je Marko edini, ki je tam po želji gledalcev.
Res častno od njih. bruh.gif bruh.gif

Da ne bo pomote. Marko mi ni simpatičen, ampak vseeno primorem nekaj čuta za pravico. In to kar so naredili, je bila totalna svinjarija.
  • 0

#1543 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 28 March 2008 - 10:29 PM

^Indeed.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1544 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 March 2008 - 10:44 PM

A sm preobčutljiva al je blo res totalno neokusno, da je bla Tamara tko oblečena? K ena cipa brez okusa. Mislm, sj to je tko, za doma, pa še to mal defektno
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

• Guests

Posted 28 March 2008 - 10:48 PM

Glede na to, koliko imajo za oblečt, se morajo pač znajdit. Podložniki nimajo svojih oblačil, ampak so jim dali oblačila, ki zgledajo kot za doma.
  • 0

#1546 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 28 March 2008 - 11:02 PM

Sam so pa tut nori...

namesto, da bi se en sam od sebe javil in s tem pridobil na svojo stran VSE stanovalce (pa še gledalce) in šel med podložnike, so uprizorili en bedast žreb.

Pa ful so slabo odigrali, da jim je hudo, ker mora it Marko. Žanin je bilo edini res hudo.

ElTyeb bi se pa tut lahko javil glede na to, da je ves čas tarnal, kako so njegovi kolegi na drugi strani... rolleyes.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

• Guests

Posted 28 March 2008 - 11:10 PM

Jaz budala sem resno pričakovala, da se bo javil. wallbash.gif

Ja, pa noben ne tuhta niti en dan naprej. Za udoben kavč je nekdo zapravil skor sigurno zmago. Če bi bil vsaj en tolko pameten, da se odpove luskuzu, bi ful pridobil na glasovih.
Samo....jaz sem vesela, da se noben ni tega spomnil. Ker to bi blo pa še bolj podlo.

Itak je bil pa tudi BB nefer. Zmagat bi moral podložniki. Izenačeno!!!! WTF???
  • 0

#1548 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 28 March 2008 - 11:21 PM

Jaz sem tudi pričakovala, da se bo kdo javil.
Pa ni mi jasno - zakaj si ne delijo hrane? A mislijo, da si ne smejo al kaj?
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

• Guests

Posted 28 March 2008 - 11:29 PM

Ne verjamem, da mislejo to. Ker jim dajo včasih kako stvar.
Meni tudi ni jasno, zakaj gospodarji ne kuhajo za vse.

A podložniki nič ne dobijo za uspešno opravljeno nalogo?
  • 0

#1550 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 29 March 2008 - 12:37 AM

Po BB mnenju, je niso uspešno opravili, zato ostajajo podložniki smile.gif
  • 0

#1551 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 March 2008 - 12:57 AM

ciara- tamara je bla preostali cas cist normalno oblečena v trenirko oz. ostala normalna oblacila, tu pa je posebej bla tko debilno napravljena.... znajt..... my ass
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1552 moonshine

moonshine

sramežljivec

• Člani
  • 85 posts

Posted 29 March 2008 - 07:40 AM

men se zdi, d v tamari je dobro srce, sam je mal preveč temparamentna..to bo treba spremenit, ker nihče ne prenaša tega dolgo...upam, da bo v življenju srečna...sicer sem pa vesela, da je šla ven, da vidimo, kako se bo zdaj pokazala tjaša...osebno sem mnenja, da je tjaša slabša od tamare, saj imam občutek, da sta jo starša zelo razvajala, ker je mlajša....skrajno hinavsko se mi je zdelo tudi, ko je po tistem napadu (če je to sploh bil res kak napad) objemala tamaro, ko pa je šla tamara stran, je tko grdo po njej klatla.....se mi zdi d tamara ni govorila grdo o tjaši in je vse povedala njej, tjaša pa je vsakm mal nakladala o tamari.....čist hinavsko....

glede tiste igre s ktero so določil, kdo gre na drugo stran, se je pa men zdela pravična...res je d so mel enake možnosti, pač ma tale mare mal nesreče v življenju...d bi pa živel u tisti bedi kdo, pa ne verjamem d bi se sam javil...se mi zdi žreb vseeno mal bol prijazen način kot pa da bi vsak povedal koga želi da gre na drugo stran in se ga znebiti(nekakšne nominacije)...
  • 0
če hočeš videti mavrico, se moraš sprijazniti z dežjem

#1553 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 29 March 2008 - 09:13 AM

Js se tud strinjam, da je bil ta žreb še najbolj pravičen in sm bla ful presenečena, da so sploh na to pomislili in da se niso začeli prej kregat al karkoli. 3 minute je ful mal časa da se zmeniš.
Se pa tud strinjam s predhodnicam, da bi lahko Marka iz žreba kenslal, ker jih je le on not spravu...ampak na ta način je blo še bolj pravično. Pravično a kruto.
  • 0

#1554 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 29 March 2008 - 11:31 AM

Itak je že ful pohvalno, da se niso skregal smile.gif
  • 0

#1555 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 March 2008 - 01:16 PM

QUOTE(ananas @ 29. 3. 2008 - 9:13) View Post

Js se tud strinjam, da je bil ta žreb še najbolj pravičen in sm bla ful presenečena, da so sploh na to pomislili in da se niso začeli prej kregat al karkoli. 3 minute je ful mal časa da se zmeniš.
Se pa tud strinjam s predhodnicam, da bi lahko Marka iz žreba kenslal, ker jih je le on not spravu...ampak na ta način je blo še bolj pravično. Pravično a kruto.

Ja, se strinjam. Marka bi lahko izvzel.
So pa nasplošno z žrebom uredu speljal. Ni pa nihče pomislil, da bi se javil in na ta način pridobil na popularnosti smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1556 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 29 March 2008 - 02:02 PM

Men se ni zdel ravno pravičen žreb, zakaj je ElTyeb večkrat žrebal,nekateri pa samo enkrat?
  • 0

#1557 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46111 posts

Posted 29 March 2008 - 02:24 PM

Meni se je tudi žreb zdel larifari. Marcelo je kar sproti določal, tui greš tja, ti greš tja. Pol ko sta samo 2 ostala na eni strani (Dada in še ne vem kdo več), pa je kar šel na drugo stran, kjer jih je bilo več in ne vem po katerem ključu sta ostala samo še Marko in Žanin. In se mi zdi, da je res samo Žanin bilo hudo, da je tako. Je rekla, da gre ona namesto njega tja, pa jo je Marko zavrnil. Še najbolj fer žreb bi bil, da bi vlekli palčke.
Da pa je šla Tamara domov me pa ne čudi, ker kdo pa bi njeno nenehno nerganje in podjebavanje poslušal še naprej. Koliko sem spremljala je bila vedno ona tista, ki je mogla imet zadnjo besedo. To, kak odnos pa imata s sestro pa se mi zdi žalostno. Midva z mojim bratom se ne razumeva, ampak tako šinfanje in prepiranje je pa še za naju preveč. Sploh pa če veš, da si nekje kjer te gleda vsa slovenija. Žalostno. Če bi stopili skupaj in se razumeli, bi po moje lahko še daleč prišli.
Tamara pa je bila včeraj oblečena direkt tak, da lahko gre plesat na štango.
  • 0

#1558 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 29 March 2008 - 02:30 PM

sj ni samo on večkrat žrebal. sj so usi uni k niso dobil tistega robčka (al pa kar kol so že meli v roki) večkrat žrebal. tolk časa so šli, dokler ni samo še marko ostal na unmu kupu "brez robčka"

se mi zdi da je bil ta žreb pravičen. sicer sem pričakovala da se bo mogoče el tajb javu, ker je že kot so ene prej rekle, cel teden jamru da se bolje razume s podložniki. je res da jih je marko skup spravu ampak meni je zdej boljše, ker mi on nekako ni pasu med te gospodarje.

presenetilo me je tudi rezultat naloge. to je blo pa po mojem mnenju tko nepravično da ni res! podložniki so morali cel teden trdo delati med tem ko so gospodarji poležavali in se zabavali. poleg tega se mi zdi, da so gospodarji krivi za to da se je puding pokvaril, ker je bila njihova naloga dati pudinge na hladno..
  • 0

#1559 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 March 2008 - 03:16 PM

Ja pač jih je Marko skupaj spravo, jaz mu ne dam odlike zaradi tega. Pač nekoga je mogo zbrat, za mene ni noben heroj itak smo ga "mi" izglasovali in mu dodelili to čast. Pač jbg, se zgodi. Meni gre na živce toti Marko in mi je boljše zdaj, ko ga več ni.
  • 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 29 March 2008 - 04:07 PM

Sej jaz ga tud ne maram. Sam kle sploh ni poanta, da je šel Marko na drugo stran. Poanta je, da je šel na drugo stran človek, kateremu se imajo zahvalit, da sploh so tam. In človeško bi bilo pokazat vsaj toliko hvaležnosti in ga izzvzet iz žreba. Ker on je, tako kot si sama rekla, edini, ki je tam po volji gledalcev. Ni noben pomislil na to, da so vse tiste, ki so klical (bwt...klici so dragi) mal orkog prinesli? Tudi BB bi bil lahko tolk pameten in se spomnil, da bi določil Marku imuniteto, kar se tiče tega odhoda. No...ne Marku, ampak človeku, ki je bil izglasovan po želji gledalcev.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users