Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#1541 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6799 posts

Posted 02 February 2011 - 09:04 PM

Izabela, majhna sem ful - 164.
50 pa itak niso realne želje laugh.gif Saj pravim, da bom 55 bo že ql. Če bo pa kakšen manj pa tolko bolj.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1542 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 02 February 2011 - 09:21 PM

Jaz sem 161cm in bi delovala presušeno, če bi imela 50 kg. Zdaj jih imam 53/54.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1543 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26024 posts

Posted 02 February 2011 - 09:24 PM

odvisno je tudi od razmerja mišične mase/maščobe oz. konstitucije (astenik, piknik, atlet). ni tu varjante one size fits all ;).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1544 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86423 posts

Posted 02 February 2011 - 09:25 PM

QUOTE(izabela @ 2. 2. 2011 - 20:50) View Post

Js sm mela na zacetku srednje sole 52kg, pa sem vsake tolk casa skup padla

To mi pa res ni jasno. laugh.gif Kako, si skos stradala, ali kaj?
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1545 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 02 February 2011 - 09:27 PM

Kok si pa velika res? biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1546 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17084 posts

Posted 02 February 2011 - 09:52 PM

QUOTE(Sinnaia @ 2. 2. 2011 - 20:00) View Post

Jaz sem si rabila razpucati v glavi, da se ne tolažim več s hrano. Včasih sem še vseeno malo požrešna in pojem več kot bi dejansko potrebovala

Na tem moram jaz še malo delat. Sploh kar se tiče jedi, ki jih imam rada, lahko požrem ogromne količine, na koncu pa sm polna boben, in bi si najraje kar knof na hlačah odprla. smile.gif

Jaz bi rada prišla na 58kg. Trenutno jih imam nekje 62, 63 in se ful neudobno počutim v svoji koži, če jih imam nad 60.
Jaz bom predvsem omejila kruh, OH na splošno, sladkarije. Mislim, da je k zvišanju moje teže precej pridonesel tudi alkohol, saj smo roko na srce približno 3x na teden ali več feštali, in seveda se je spilo kar nekaj alkohola.
Meni šport sploh ni problem, sploh poleti sem dost aktivna, rolanje, tek, odbojka, plavanje, skoz nekaj, bolj problem mi je recimo pozimi, kr ful ne maram mraza in se mi je prav muka spravit ven. Zdaj nameravama s sestro kupit orbitreka, pa trebušnjake bom spet začela delat.

Pri meni je največji problem to, da se mi vse vsede na bedre. Nimam nekih širokih bokov, in ko se vse na bedre vsede, mam pol jahalne hlače (mislim da se tak reče hmm.gif), pa na trebuhu sem si kar nekaj pridelala, pa na drži morem nujno začet delat.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1547 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23396 posts

Posted 02 February 2011 - 10:12 PM

Jaz mislim, da sem shujšala nekaj kil. Sem prejšnji teden oblekla ene hlače, ki so mi bile vedno ravno prav, zdaj pa so mi bile vse ohlapne. Potem sem probala še ene, ki jih že kakšna 3 leta sploh nisem mogla zapet in zdaj sem jih čisto komot. biggrin.gif
Prej mi je tehtnica doma kazala 63 kg, pred kratkim 60/61 kg, zdaj pa 59/60 kg. Jaz imam srečo, da če se malo pazim glede hrane, mi grejo kile dol. Nisem pa nikoli imela kakšnih diet, ločevanja ali česa podobnega. Samo zmanjšam obroke, probam jest čim manj mastnega in sladkega. Seveda kdaj pojem tudi več, kot bi bilo treba, kaj češ.

Se mi pa pozna, da nič ne telovadim. Meni se je tudi težko spravit, po končani telovadbi pa se ful dobro počutim in mi je fajn, da sem nekaj naredila zase. Trenutno se posvečam faksu in si ne vzamem časa za telovadbo. Pol ure na dan bi si pa vseeno komot vzela in bi doma delala razne vaje. V prihodnje pa bi hodila v fitnes ali pa bi probala aerobiko.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

• Guests

Posted 02 February 2011 - 10:19 PM

QUOTE(Jinadaze @ 2. 2. 2011 - 21:25) View Post

To mi pa res ni jasno. laugh.gif Kako, si skos stradala, ali kaj?

Ne, sploh ne. Ne vem. Vegetarijanka sem bla 6 let, pa zgleda da nisem mela zadostnega vnosa snovi v telo al kaj. Mogoce slaba kri? Nikol nism sla na pregled, se je pa nehalo, ko sem se malo zredila.

QUOTE(Nincha @ 2. 2. 2011 - 21:27) View Post

Kok si pa velika res? biggrin.gif

173.

+/-, ker se puklasto drzim. smile.gif

• 0

#1549 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86423 posts

Posted 02 February 2011 - 10:26 PM

Aja, to pa možno. Jaz sem imela pred leti vrednost železa na minimumu, in sem se obupno počutila.

Je nemogoče, da bi samo zaradi kao prenizke teže (pri tej višini) skupaj padala, sploh če nisi premalo jedla..

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1550 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6742 posts

Posted 02 February 2011 - 11:34 PM

Tudi jaz imam cilj shujšat. Zdej imam 59, rada pa bi prišla na 55/56.
Res lepo, da nas je večsmile.gif
Sicer sem se že začetek januarja lotila in dosegla to točko, da sem iz 60,5 prišla na 59,3 (kar konstantnih).

Predvsem pazim, da ne jem sladkarij, ker je bil to moj problem in pa zvečer se trudim ne jest.
Telovadba pa pilates in včasih tek.

Isto kot Nincha imam mal probleme se spravit k vadbi, ampak se res trudim v tej smeri.

Upam, da nam vsem uspe do poletja! smile.gif

• 0

#1551 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23396 posts

Posted 02 February 2011 - 11:51 PM

Ja, jaz pa se moram spravit k temu, da bi uvedla vsak dan pol ure vadbe. smile.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1552 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6799 posts

Posted 03 February 2011 - 07:50 AM

Jaz pa v bistvu nevem kaj je moja težava, ker sladkarij sploh ne jem, če pojem v celem mescu eno rebro čokolade je velik, peciva tudi ne. Pomfrija, ocvrtega mesa videt ne morem.
Mislim, da je res glavni problem v kruhu in testeninah, ne mislit, da zdaj pojem pol kile na dan, ampak recimo 3 rezine. In to je ponavadi beli, ker nam enga domačega vsako jutro pripeljejo (ki je res ful natur, ker naslednji dan sploh ni več užiten) do trgovine ne morem kar tako, pa še če grem, ful težko dobim zares črnega, ker so to te male lokalne trgovinice. Zdaj sem se pa itak odločila, da ga bom sama pekla.

Migam pa jaz kar no, za ta malim podit se ni kar tako, pa okoli prenašat 12kg. Če greš z njim na sprehod (v vozičku NIKOLI ni) potem pa dejansko zgleda tako: 2 počasna koraka, šprint za njim ker je na robu tega, da:
a)pade v jarek
b)se na glavo vrže v blato
c)hoče odtrgat kakšno trnovje
d)hoče pojest kakšen star cigaret
e)______________ .

POtem pa spet dva koraka in spet šprint. Tak, da gibam se (nenačrtno) velik. Zdaj sem pa še uvedla načrtno telovadbo. Sobno kolo sem začela uporabljat za to kar dejansko je in ne za obešalnik laugh.gif

Drugače pa da argumntiram teh 50kg: saj dejansko pravim, da je nerealno (toliko sem imela pred porodom, oz. z nihanji tam do 52), ker se je moje telo ful spremenilo, prej najbrž nisem imela nobene mišice, kaj težjega sploh nisem mogla dvigniti, bila sem švoh na splošno laugh.gif Zdaj imam pa ziher več mišične mase, pa tudi oblika telesa se je spremenila.

Bom napisal moje zdajšnje mere, ker kilogrami so res nerealni: 89 (podprsni 71) - 68 -98.
Prej sem imela pa v trebuhu ziher pod 60.

Aja, moja največja greška je pa pivo, ki se mu ne mislim odpovedat. laugh.gif

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1553 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 03 February 2011 - 08:57 AM

Zdaj sm našla eno sliko, ki mi bo upam mal za motivacijo, da se spravim spet do takega telesa. Morje 2008. Ni idealno, ampak je bolše.
  • 0

#1554 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 03 February 2011 - 12:44 PM

Jaz sem si iz slikic naredila kolaž in ga mam za ozadje računalnika. laugh.gif Tut 2008. Rit brez pikice celulita, trebuh popolnoma raven. Want it back.

Punce, na tem mestu mam še eno vprašanje- a je dobro telovadit, če maš še musklfibr od prejšnjič? Jaz sem v torek verjetno malo pretiravala za svoje sposobnosti, saj že na aerobiki crknem, potem sem šla pa še za eno uro v fitnes. Danes sem spet nameravala it, ampak me mišice še vedno fuul bolijo, komaj hodim. biggrin.gif Notranje stegenske to. Pa zdej ne vem, a je dobra ideja, da rinem v fitnes kljub bolečinam? Ker ta "klin se s klinom zbija" tu pomojem ne drži, potem me bo samo dvojno bolel a? laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1555 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 03 February 2011 - 12:46 PM

Jaz mam celulit od sedmega razreda oš. Ampak postava na tisti slikici mi je kolikortoliko ok.

Daj mišicam čas, da se regenerirajo. Pojdi raje na kak sprehod in se fajn predihaj, tako se bo kisik hitrje prenašal po telesu in mišice hitreje obnovile. Za musklfibr je fajn tud plavanje.
  • 0

#1556 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 03 February 2011 - 01:01 PM

Hvala, sprehod bi šel ja! smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1557 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 February 2011 - 01:02 PM

Nincha ja, pejdi. Po prvi vadbi (ko imaš pač ta močen muskalfiber) je dobro da greš najkasneje v roku 48ur spet telovadit. Raje pejdi danes in pol za vikend počivaj, kot pa obratno.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1558 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 03 February 2011 - 01:13 PM

Se ne strinjam, ker muslfiber naslednji dan in v tolikšni meri, pomeni poškodbo mišice, ki pa jo seveda nočeš še dodatno poškodovat s takimi obremenitvami. Če je bolečina minimalna, toliko, da mišico "čutiš" ima sarah prav, sploh če hočeš dobit na masi. Sicer pa se s tem ni za zafrkavat, ker se lahko resno poškoduješ. Sploh ker si v fitnesu delala z utežmi in ne gre za musklfibr po kardio vadbi. Po kardio vadbi pride namreč do bolečin v mišici zaradi mlečne kisline.

Drugače pa naredi kar hočeš, sej boš vidla kaj ti telo pravi.

• 0

#1559 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 February 2011 - 01:15 PM

Meni je to povedal Madžarovič ko sem lani začela s fitnesom. Je tudi argumentiral in mi razložil ampak se ne spomnim več.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1560 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 03 February 2011 - 01:16 PM

Ja se sem rekla, do ene mere drži, ko stopnjuješ trening itak boli ampak je to druga bolečina smile.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users