Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#1541 amikadeja

amikadeja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 271 posts

Posted 22 August 2007 - 09:47 PM

he he, hevea, ni letelo nate wink.gif , ampak vsak dan se srečujem z babami (ki naj bi imele vse v glavi pošlihtano), ki kao samo solato jejo, a mi skor z očmi pojedo sendvič...ampak js bom pol grda in debela, one pa lepe in suhe laugh.gif

drgač pa pridna punca, pa papcaš solato..je zdrava...sam je treba še kej zraven (moje mnenje) eat.gif
  • 0

#1542 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 22 August 2007 - 09:59 PM

QUOTE(amikadeja @ 22. 8. 2007 - 22:16) View Post

Poln ku*ac mam bab, ki mislijo, da so moderne, če nč ne požrejo (razen solatke, seveda), zlasti ko vsi vemo, da so požrešne kot psi. Ampak so pa (pre)suhe in čudovito lepe, ko jim kosti štrlijo blink.gif ...

cry.gif cry.gif cry.gif Če se pa ne počutm dobr noooooo!!!! cry2.gif

• 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1543 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 August 2007 - 10:00 PM

Meni je najbolj smešno to, ko kje vidim po restavracijah (in to neštetokrat), ko si punca seveda, kot se pač spodobi, naroči OGROMNO skledo solatke. Tip pa, kot se tudi pač spodobi, pa kaj konkretnega. In potem mu ona marljivo skos krade s krožnika. =) Če pa ne, pa najbrž ko pride domov, pa kr celo poliko potamani kot jabolko. =)))
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1544 amikadeja

amikadeja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 271 posts

Posted 22 August 2007 - 10:01 PM

spank.gif

hehe, tamala, od kdaj pa ti sam solatko glodaš?

offtopic.gif smo... oops.gif
  • 0

#1545 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 22 August 2007 - 10:04 PM

Zato k si napisala, da kosti štrlijo...vem da je na mene letel... cry.gif

Jenna, take k si jih nazadnje opisala pa jst prou res ne zastopm. Jst če bi bla tip, bi jo usekala in rekla naj si svoje naroč. Sm čist besna kar se tiče jemanja hrane...sploh če je moja.

• 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1546 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 23 August 2007 - 06:22 AM

meni pa gre na kur+ac neprestalna namigovanja kao ti pa ziher nič ne ješ rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
kak mi to dvigne tlak, vsak teden slišim vsaj eno tako , a pojem pa ziher 2krat več kot vsi ki mi namignajo kaj takega
aja pa če bi še bila suha bi razumela, oziroma tisto koščeno suha,mam 170/55,mam joške mam rit,...eh kriza

ja pa nikoli ne jem velike sklede solatke, to zame sploh ni obrok oz. hrana biggrin.gif

še ena spoved:oni prijatelj mi ja začel rahlo iti na živce in se ga v velikem loku izogibam
  • 0

#1547 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 23 August 2007 - 06:57 AM

QUOTE(TiTa @ 23. 8. 2007 - 7:22) View Post

meni pa gre na kur+ac neprestalna namigovanja kao ti pa ziher nič ne ješ rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Ojej, glup folk. A ne vejo, da redno telovadiš? Kar pa je bolje kot stradanje. Včas mam občutek, da nekter mislijo, da bodo sam s stradanjem dosegl svojo linjio brez športa.

Nekod me je razjezu, ker kao misl, da me pozna. Najraje bi ga na g.... mad.gif oziroma tam ko bol boli. Vedn je neki pametn, ampak tudi on se moti pr določenih stvareh in ker mam svojo glavo sama z njo razmišljam, pa ne rabim od enga k.... nasvete. verymad.gif . Plus tega človek očitno ni dojel, da kar se je zgodilo se je, pa da se s časom vsi spreminjamo oz. tudi naše situacije v katerih smo, in da razmišljanja, čustva niso celo življenje enaka. S časom pa določeni dogodki zasenčijo stare, ter spomini zginejo. Sploh pa nisn človek, ki obuja neke stare spomine.
Zdej pa k dohterci in se bom probala obnašat tk kot se spodob, kr dons sem se z levo vstala. Vsaj tko zgleda laugh.gif . cool.gif
  • 0

#1548 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 23 August 2007 - 11:13 AM

QUOTE(TiTa @ 23. 8. 2007 - 7:22) View Post

kak mi to dvigne tlak, vsak teden slišim vsaj eno tako , a pojem pa ziher 2krat več kot vsi ki mi namignajo kaj takega
aja pa če bi še bila suha bi razumela, oziroma tisto koščeno suha,mam 170/55,mam joške mam rit,...eh kriza

ja pa nikoli ne jem velike sklede solatke, to zame sploh ni obrok oz. hrana biggrin.gif

še ena spoved:oni prijatelj mi ja začel rahlo iti na živce in se ga v velikem loku izogibam

tita jaz si tebe predstavljam kot eno res huudo babo, pravo manekenko oops.gif biggrin.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1549 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 23 August 2007 - 11:21 AM

QUOTE(Jenna @ 22. 8. 2007 - 23:00) View Post

Meni je najbolj smešno to, ko kje vidim po restavracijah (in to neštetokrat), ko si punca seveda, kot se pač spodobi, naroči OGROMNO skledo solatke. Tip pa, kot se tudi pač spodobi, pa kaj konkretnega. In potem mu ona marljivo skos krade s krožnika. =) Če pa ne, pa najbrž ko pride domov, pa kr celo poliko potamani kot jabolko. =)))

Jebeš take ... meni se je že zgodilo, da me je tip pohvalil, da zunaj v restavraciji jem kot normalen človek, ker jih dosti čel večer žuli vodo in tisto bogo solato ... sj nism zajec, goddamnit. Tudi anoreksično suha nism (več), ker sem lačna in ko sem lačna, pač jem. Tudi če me kak tip gleda zravn laugh.gif
  • 0

#1550 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 23 August 2007 - 01:10 PM

V 3 dneh sem pogledala 3 celotne sezone Grey's Anatomy.... Pa učit se moram... Somebody tell me I'm a freak...
  • 0

#1551 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 23 August 2007 - 01:17 PM

Ančka, a si snela dol epizode?? Jao, men jih kar noče in noče snet, pa umiram, da bi jih gledala... cry.gif Ti blizu mene živiš, bi mi jih lahk posodla, če jih maš na cd-jih laugh.gif biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1552 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 23 August 2007 - 01:20 PM

Hm... plonkce delam biggrin.gif oops.gif Sam upam, da me ne bojo dobil ermm.gif
  • 0

#1553 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 August 2007 - 01:22 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 23. 8. 2007 - 14:10) View Post

V 3 dneh sem pogledala 3 celotne sezone Grey's Anatomy.... Pa učit se moram... Somebody tell me I'm a freak...

Freak! smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1554 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 August 2007 - 01:32 PM

QUOTE(sade @ 23. 8. 2007 - 12:13) View Post
tita jaz si tebe predstavljam kot eno res huudo babo, pravo manekenko oops.gif biggrin.gif

Enako! Po moje se niti ne motiva, veš.

Ancka Pomarancka ,
si pa res huda. Sem mislila, da sem jaz čudak, ko sem pogledala na 3 dni eno sezono 24. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

• Guests

Posted 23 August 2007 - 01:36 PM

Glede fanta sem čedalje bolj zmedena (in to ravno zdaj, ko imam toliko dela, bemtiš!) ... Ljubezen je, a kako dolgo še? hmm.gif cry.gif
  • 0

#1556 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 23 August 2007 - 01:50 PM

Jah veste...to je tko... TV mi ne dela, tako da lahko zvečer samo tole gledam, potem zjutraj ko se zbudim se mi itak ne da it učit... Med učenjem (oz...izpisovanjem snovi) se mi pa epizode vrtijo zraven in deloma gledam/poslušam. I'm good at multitasking biggrin.gif
  • 0

#1557 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 August 2007 - 01:52 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 23. 8. 2007 - 14:50) View Post
Med učenjem (oz...izpisovanjem snovi) se mi pa epizode vrtijo zraven in deloma gledam/poslušam. I'm good at multitasking biggrin.gif

Omg, identično, kot jaz! To jaz sicer prakticiram bolj pri Sex & The City in Friends. Jack Bauer si ipak zasluži zbranega gledanja. twisted.gif

• 0

#1558 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 23 August 2007 - 02:13 PM

OMG we're twinz! biggrin.gif

Zdele morm najt neki kar bom gledala...sumim na Housea biggrin.gif
  • 0

#1559 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 23 August 2007 - 08:55 PM

1. Preveč jem...
2. Tečna sm
3. Ni me poklical

In najrajši bi se zdle skregala z nekom, nahrulila kogarkoli. Le da dam to iz sebe. Grrr. Za znoret.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1560 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 23 August 2007 - 08:59 PM

nč ne migam. vse me boli od sedenja za računalnikom (ene slikce iščem pa urejam ... weirdo).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users