drgač pa pridna punca, pa papcaš solato..je zdrava...sam je treba še kej zraven (moje mnenje)
Spovednica
Posted 22 August 2007 - 09:47 PM
drgač pa pridna punca, pa papcaš solato..je zdrava...sam je treba še kej zraven (moje mnenje)
Posted 22 August 2007 - 09:59 PM
Poln ku*ac mam bab, ki mislijo, da so moderne, če nč ne požrejo (razen solatke, seveda), zlasti ko vsi vemo, da so požrešne kot psi. Ampak so pa (pre)suhe in čudovito lepe, ko jim kosti štrlijo
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 22 August 2007 - 10:00 PM
Meni je najbolj smešno to, ko kje vidim po restavracijah (in to neštetokrat), ko si punca seveda, kot se pač spodobi, naroči OGROMNO skledo solatke. Tip pa, kot se tudi pač spodobi, pa kaj konkretnega. In potem mu ona marljivo skos krade s krožnika. =) Če pa ne, pa najbrž ko pride domov, pa kr celo poliko potamani kot jabolko. =)))
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 August 2007 - 10:01 PM
hehe, tamala, od kdaj pa ti sam solatko glodaš?
Posted 22 August 2007 - 10:04 PM
Jenna, take k si jih nazadnje opisala pa jst prou res ne zastopm. Jst če bi bla tip, bi jo usekala in rekla naj si svoje naroč. Sm čist besna kar se tiče jemanja hrane...sploh če je moja.
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 23 August 2007 - 06:22 AM
kak mi to dvigne tlak, vsak teden slišim vsaj eno tako , a pojem pa ziher 2krat več kot vsi ki mi namignajo kaj takega
aja pa če bi še bila suha bi razumela, oziroma tisto koščeno suha,mam 170/55,mam joške mam rit,...eh kriza
ja pa nikoli ne jem velike sklede solatke, to zame sploh ni obrok oz. hrana
še ena spoved:oni prijatelj mi ja začel rahlo iti na živce in se ga v velikem loku izogibam
Posted 23 August 2007 - 06:57 AM
meni pa gre na kur+ac neprestalna namigovanja kao ti pa ziher nič ne ješ
Ojej, glup folk. A ne vejo, da redno telovadiš? Kar pa je bolje kot stradanje. Včas mam občutek, da nekter mislijo, da bodo sam s stradanjem dosegl svojo linjio brez športa.
Nekod me je razjezu, ker kao misl, da me pozna. Najraje bi ga na g....
Zdej pa k dohterci in se bom probala obnašat tk kot se spodob, kr dons sem se z levo vstala. Vsaj tko zgleda
Posted 23 August 2007 - 11:13 AM
meni pa gre na kur+ac neprestalna namigovanja kao ti pa ziher nič ne ješ
kak mi to dvigne tlak, vsak teden slišim vsaj eno tako , a pojem pa ziher 2krat več kot vsi ki mi namignajo kaj takega
aja pa če bi še bila suha bi razumela, oziroma tisto koščeno suha,mam 170/55,mam joške mam rit,...eh kriza
ja pa nikoli ne jem velike sklede solatke, to zame sploh ni obrok oz. hrana
še ena spoved:oni prijatelj mi ja začel rahlo iti na živce in se ga v velikem loku izogibam
tita jaz si tebe predstavljam kot eno res huudo babo, pravo manekenko
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 23 August 2007 - 11:21 AM
Meni je najbolj smešno to, ko kje vidim po restavracijah (in to neštetokrat), ko si punca seveda, kot se pač spodobi, naroči OGROMNO skledo solatke. Tip pa, kot se tudi pač spodobi, pa kaj konkretnega. In potem mu ona marljivo skos krade s krožnika. =) Če pa ne, pa najbrž ko pride domov, pa kr celo poliko potamani kot jabolko. =)))
Jebeš take ... meni se je že zgodilo, da me je tip pohvalil, da zunaj v restavraciji jem kot normalen človek, ker jih dosti čel večer žuli vodo in tisto bogo solato ... sj nism zajec, goddamnit. Tudi anoreksično suha nism (več), ker sem lačna in ko sem lačna, pač jem. Tudi če me kak tip gleda zravn
Posted 23 August 2007 - 01:10 PM
Posted 23 August 2007 - 01:17 PM
Posted 23 August 2007 - 01:20 PM
Posted 23 August 2007 - 01:22 PM
V 3 dneh sem pogledala 3 celotne sezone Grey's Anatomy.... Pa učit se moram... Somebody tell me I'm a freak...
Freak!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 August 2007 - 01:32 PM
Enako! Po moje se niti ne motiva, veš.
Ancka Pomarancka ,
si pa res huda. Sem mislila, da sem jaz čudak, ko sem pogledala na 3 dni eno sezono 24. =)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 23 August 2007 - 01:36 PM
Posted 23 August 2007 - 01:50 PM
Posted 23 August 2007 - 01:52 PM
Omg, identično, kot jaz! To jaz sicer prakticiram bolj pri Sex & The City in Friends. Jack Bauer si ipak zasluži zbranega gledanja.
Posted 23 August 2007 - 02:13 PM
Zdele morm najt neki kar bom gledala...sumim na Housea
Posted 23 August 2007 - 08:55 PM
2. Tečna sm
3. Ni me poklical
In najrajši bi se zdle skregala z nekom, nahrulila kogarkoli. Le da dam to iz sebe. Grrr. Za znoret.
Posted 23 August 2007 - 08:59 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users