Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1841 replies to this topic

#1541 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17676 posts

Posted 29 July 2017 - 07:33 PM

Meni je po okrog 5 letih začel občasno kar precej nagajat; nazadnje se je kar ugasnil za 1 dan in pol, nič ni pomagalo če se ga je priklopilo polnit,

tudi na servisu niso ugotovili, v čem je problem. Po tem času je ponovno obudil s pomočjo polnilca, ampak sem se pa na tej točki odločila za nov telefon.

Tudi fotke so mi bile že preslabe.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1542 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86388 posts

Posted 29 July 2017 - 08:59 PM

Meni je prejsnji po 3 letih konkretno stekal in noro pocasen je bil. Ko sem kupila tega, se mi je zdelo, da imam raketo. Da ne omenjam tega, da z 8 GB nisem imela vec kaj poceti in sem vesela, da sem poslusala moza in vzela 64, namesto 16 GB.
3 leta se mi zdi kar sprejemljivo za telefon, ce ga veliko uporabljas in ne samo za osnovne stvari. Dobra stvar iphonov je, da drzijo ceno in tudi za star model dobis konkretno vsoto.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1543 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27968 posts

Posted 30 July 2017 - 12:48 AM

Aja, baterijo sem mu vmes enkrat menjala, se je začel kar izklapljati pri nižji napolnjenosti. Od menjave naprej ni več težav; pazim tudi, kako baterijo polnim.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1544 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 July 2017 - 08:49 AM

Kako polnis? Toliko razlicnih teorij je da ne vem kaj dejansko..
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1545 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27968 posts

Posted 30 July 2017 - 09:17 PM

Ja, res je, ampak pri meni se obnese teorija, da ima baterija omejeno število polnjenj, tako da res pazim, da polnim v enem kosu od skoraj 0 do vsaj 80 % (če mi ne znese do 100).
Prej sem ga kar naprej odklapljala in priklapljala.
  • 0

#1546 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 July 2017 - 09:39 PM

A je enako, če v dveh uraš napolneš do 100% ali pa ga polniš celo noč? Meni fant vztrajno trdi, da ne.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1547 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32519 posts

Posted 30 July 2017 - 10:01 PM

Khm, a ni odvisno od polnilca? Midva imava dva različna in eden ful prej nafila telefon kot drugi.
  • 0

#1548 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 July 2017 - 11:03 PM

Ne, saj sem napisala da v obeh primerih prides do 100%.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1549 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27968 posts

Posted 30 July 2017 - 11:52 PM

Sarah, nisem opazila razlike med hitrim ali dolgotrajnim polnjenjem. Jaz polnim z vklopljenim "flight mode", ko se mi mudi, ker se bistveno prej napolni.

• 0

#1550 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17676 posts

Posted 31 July 2017 - 08:45 AM

A kdo ve, ce to velja samo za iphone ali tudi za vse ostale telefone? Da se prej napolni v flight modu. Nisem nikoli pomislila :)
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1551 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27968 posts

Posted 31 July 2017 - 09:54 AM

Matilda, jaz na drugih nisem preizkušala, ker je iPhone zaenkrat moj prvi in edini pametni telefon. : )

• 0

#1552 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23388 posts

Posted 05 August 2017 - 11:39 AM

Meni se moj HTC Desire 820 zdaj izprazni v pol dneva, pa ga sploh ne uporabljam veliko. Če kaj brskam po netu, so še bistveno prej. Pred enim letom se je začelo, da mi je komaj še zdržal do večera, zdaj je še slabše. Star je 2 leti. Zdaj ga imam čez noč priklopljenega na polnilec, ker se mi sicer čez noč že izprazni na cca 70 %. Zdaj ga pa moram itak že sredi dneva dat polnit. Itak zdaj ne pazim več, da bi se mi do konca spraznil in napolnil. Bo čas za novega.

Razmišljam o Huaweiu. Kolikor sem preletela, jih kar hvalite. Kaj boš je razlika med recimo P10 in P10 Lite?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1553 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 05 August 2017 - 11:49 AM

Marmelada, jaz imam enak telefon, tudi 2 leti star in popolnoma enako zgodbo z baterijo :D samo men razen baterije še vse super dela in ga ne bi še menjala, ker sem sicer ful zadovoljna. Ga pač malo več polnin doma in v avtu, za daljše izhode imam pa powerbank :)
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1554 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23388 posts

Posted 05 August 2017 - 01:33 PM

Saj meni razen baterije tudi še super dela. Edino včasih, redko sicer, mi kakšna stran na netu zmrzne, sicer pa ni problemov. Ampak mi je tole z baterijo velik minus. Pa zdaj že lahko vzamem nov telefon brez doplačila, zato razmišljam o novem. Saj baterije se pri tem ne da menjati, a ne?
Sicer pa tudi o drugem operaterju razmišljam.
  • 0

#1555 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17676 posts

Posted 05 August 2017 - 02:09 PM

Ne znam ti točno povedati, kakšna je razlika z Lite modeli, ampak je kar precejšnja, saj se že na ceni pozna. Primerjaj specifikacije in se odloči glede na svoje potrebe.
  • 0

Bill Bullard

#1556 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17414 posts

Posted 05 August 2017 - 03:34 PM

Ce imas tak razpon, poglej raje honor 8 ali 9. Lite so vsi "slabsi".
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1557 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3369 posts

Posted 08 August 2017 - 12:14 PM

Evo jaz sem se odločila za Huawei P9 lite in ga grem danes iskat :w00t2: Poročam kasneje kako bom zadovoljna, ampak slabše od tega windows phone-a res ne more biti

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1558 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23388 posts

Posted 31 January 2018 - 06:07 PM

Ima mogoče katera Huawei P10 Plus? Na A1 je trenutno precej znižan in me mika, ker mi je moj telefon začel malo štekat.

• 0

#1559 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3369 posts

Posted 02 February 2018 - 09:09 AM

Jaz imam sicer P9 lite ampak sem izredno zadovoljna z njim

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1560 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17676 posts

Posted 02 February 2018 - 02:32 PM

Jaz Honor 8 in je tudi odlicen telefoncek, spomladi bo 1 leto star in je enako hitro odziven, tako da priporocam, da si vzames nekaj od Huawei.
  • 0

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users