Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1541 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 09 June 2008 - 07:24 PM

no, pa nisem več Lush vergin woot.gif ! ne, ni bolelo smile.gif.
kupla sem:
* Tea Tree Water tonik
* Karma Komba trdi šampon
* H'Suan Wn Hua maska za lase
* Lily Savon milo
* Demon in the Dark milo
* Blue Skies and Fluffy White Clouds peneča kopel

ko sprobam pa lahko kaj več napišem. mislim pa da sm zbrala fino smile.gif !
gel za utrjevanje las Big Tease pa jim je zmanjkal...
  • 0

#1542 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 10 June 2008 - 04:29 PM

A so prodajalke še vedno tko vsiljive?
  • 0

#1543 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 June 2008 - 07:31 PM

Demon strašno diši, ampak tudi strašno izsušuje kožo, žal. sad.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1544 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 12 June 2008 - 06:25 PM

Imam vprašanje za vse lastnice regeneratorja Jungle - kako ta zadeva diši? Je vonj obstojen? Hvala smile.gif
  • 0

#1545 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 12 June 2008 - 06:38 PM

Eno oceno imaš pri negi las wink.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1546 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 12 June 2008 - 06:49 PM

Ups, nisem vedela, da je že kdo ocenil. oops.gif Hvala!
  • 0

#1547 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12035 posts

Posted 12 June 2008 - 06:53 PM

Limona, tudi nekaj strani nazaj smo imele debato o Junglu.
  • 0

#1548 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 June 2008 - 01:19 PM

A je katera že imela ali pa vsaj povohala trdi šampon Squeky Green?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1549 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 18 June 2008 - 05:26 PM

klik
  • 0

#1550 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 June 2008 - 05:38 PM

Jao, sploh mi ni kapnilo pogledat med ocene, včasih znam bit res blesava.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1551 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 June 2008 - 12:33 PM

Naročila sem trda šampona Soak & Float in New Hair. Pa masleni kremi za prhanje Skinny Dip in Heavenly Bodies. Opažam, da odkar uporabljam za tuširanje hranljivejše zadeve (predvsem olja in pa kakšne bogate oljne gele) imam ful lepšo kožo, pa losjonov in krem praktično ne rabim več. Upam, da bom s tem tudi zadovoljna ...

P.S. Je katera že sprobala masleno kremo za prhanje Emperor Of Ice Cream? Me ful zanima, kakšen vonj ima, poleg tega se priporočam tudi za ostale opise vonjev, kar se tiče želejev in maslenih krem za prhanje.
  • 0

#1552 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12035 posts

Posted 19 June 2008 - 01:16 PM

Emperor of ice cream ima zelo zelo nežen vonj, ki se na koži ne obdrži. Zelo slabo se peni, saj je logično, ker spada med kao luksuzna maslena mila. Jaz nimam glih občutka, da bi ful dobro očistil kožo, res pa je da ga ne uporabljam sedaj, ko pridem domov prešvicana. Kože ne izsuši niti malo. Jaz osebno ga ne bom več kupila, ker mi je brezvezen.
  • 0

#1553 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 June 2008 - 01:56 PM

Te maslene kreme in želeji niso glih najbolj hvaljeni njihovi izdelki - štorasti za uporabo in velikokrat, no ja, brezvezni pač.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1554 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 June 2008 - 02:25 PM

Za želeje sem slišala, da so grozni in dobesedno nemogoči za uporabo, medtem ko so te kreme dokaj hvaljene in baje prijetno mehke ter ne prezahtevne za uporabo. Ravno zato tudi nisem vzela nobenega želeja ...
  • 0

#1555 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12035 posts

Posted 19 June 2008 - 02:35 PM

Men so želeji kar simpatični, lepo se penijo, ampak so preveč parfumirani. Glede učinkovitosti bi jih imela rajši, kot pa zgoraj omenjena mila. Želeji se mi ne zdijo nemogoči za uporabo, če tisti kos razrežeš na majhne dele, je potem zelo lahko z njim delat, pa tiste bleščice in zvezdice stran poberem, ker so annoying. Isto je recimo Emperor of ice cream - dobiš velik kos (prevelik) jaz sem ga dala na tri kose (dva šenkala) in je potem ful lažje, sam kaj, k ni nč z njim. smile.gif
  • 0

#1556 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 20 June 2008 - 07:05 PM

Ali še prodajajo gel za tuširanje Ghost? Tisti beli? smile.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#1557 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 23 June 2008 - 03:38 PM

Danes sem si kupila to Lemslim milo in pa Tea tree tonik in si bom s tem po hrbtu in rokah delala. Upam, da bo kaj boljše smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1558 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 June 2008 - 07:09 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 23. 6. 2008 - 16:38) View Post

Danes sem si kupila to Lemslim milo

misliš LemsliP kremo za tuškanje - tak rumen komad, ki full lepo diši po limoncah? wink.gif
SFTS fuuuuuull pomaga pri sončnih opeklinah, tako lepo pomiri nadraženo rdečo kožo - nisem mogla verjet. zmaga - BBji in posončne maže se komot skrijejo v kot.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1559 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 24 June 2008 - 10:31 PM

Ja, to je taka rumena zadevščina, ki je meni očistila mozolje s hrbta pa une pikice z nadlahti.
  • 0

#1560 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 24 June 2008 - 11:26 PM

Jaz ne vem, ampak verjetno je možno, da je po treh umivanjih že boljše huh.gif ohmy.gif cool.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users