Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

• Guests

Posted 15 June 2011 - 08:57 AM

Sanjalo mi je, da sem smo bili nekje skupaj z enimi bivšimi sošolkami in ... Timbalandom. laugh.gif Ful je bil v redu, zabaven. biggrin.gif Potem se pa spomnim, da smo padli v eno debato kako je z avtorskimi pravicami, če hočeš priredbe posnet, pa je začel nekaj Sazas omenjat. laugh.gif
  • 0

#1542 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 15 June 2011 - 09:05 AM

^ thumbup.gif

Meni se je pa sanjalo, da sem s fantom sedela v enem lokalu ob Ljubljanici, vse je bilo prazno, samo za sosednjo mizo sta sedela lastnik lokala in še nek moški. Ta lastnik lokala je bil Zoran Garevski (omg, od kod meni to?) laugh.gif.

Ko sva spila kavo in plačala, je Garevski pristopil k nama in se začel nekaj z mojim fantom pogovarjat, ga hvalit in mu ponujat službo v nekem njegovem podjetju. Moj fant se je samo smejal in odklanjal ponujeno priložnost, potem ga je pa Garevski kar direktno vprašal, če bi delal prav zanj - v smislu, da bi bil z njim, kot njegov lover-boy. laugh.gif cry.gif Moj fant se je še vedno smejal in seveda rekel ne, jaz sem bila pa tako jezna, da sem kar odšla... moj fant pa za mano.

Včasih res ne vem, od kje mi te stvari. rolleyes.gif oops.gif laugh.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1543 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 15 June 2011 - 11:45 AM

^^ thumbup.gif Garevski je zakon! Ravno včeraj mi je razlagala ena znanka, ki se ukvarja s petjem, da ji je enkrat rihtal stajling in sta šla v RTV fundus in ona se je pač slekla, da je videl telo, da ve, kako jo obleči, in do modrc dol, on pa "A! Opa! Ti pa immaš joške! A so pravi?" lol1.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1544 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85858 posts

Posted 15 June 2011 - 02:00 PM

laugh.gif

Jaz ga tudi dostikrat vidim v mestu.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1545 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 17 June 2011 - 02:26 PM

Prišla sem domov na Primorsko, in v moji sobi me je čakal en kolega z Japonske in sva se dala dol. Nato sem šla s kolegico na sejem, kjer sva morali opravljati izpite iz italijanske ekonomije I in II. Jaz sem ful failala. Po failanih izpitih sva šli malo naprej in srečali Jana Plestenjaka, ki me je posilil. Potem sem šla sama na nek vlak, kjer sem se dala dol z nekim profesorjem. butl.gif

Nato me je sajk zbudil, ko sem nazaj zaspala, pa sem sanjala, da so pri nas zaposlili še 3 nove študentke in nas je bilo 5 za šankom in je bila ful gužva, in potem se je vse spremenilo v video Sanje Grohar, ki je pela cry.gif Nočna mora.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1546 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 17 June 2011 - 03:07 PM

A z njo se pa nisi dala dol? twisted.gif laugh.gif laugh.gif

LOL, Hevea! biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1547 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 17 June 2011 - 03:15 PM

Saj me ne bi hotela cry.gif Ona je pa ja estradnica in uspešna pevka in se ne spušča v afere z ničeti mojega kova.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

• Guests

Posted 17 June 2011 - 03:20 PM

Hevea, tvoja podzavest je pa kar fascinantna. laugh.gif
  • 0

#1549 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 17 June 2011 - 03:25 PM

Ja, verjetno bi bila za Freuda odlična podlaga za raziskovanje, LOL
  • 0

#1550 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 17 June 2011 - 09:28 PM

Freud ne bi kaj dosti raziskoval, ker bi ga kap trofnila. smile.gif
  • 0

#1551 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 29 June 2011 - 08:19 AM

Sanjala sem Nincho. laugh.gif

Najprej sem sanjala, da sem bila povabljena na eno revijo, tipo dogodek leta, pa sem mela grozen outfit, pa še sestro od A. sem srečala in me je začela izpraševat, zakaj smo si nehale dopisovat, pol pa sem se po koncu revije neopazno pobrala in šla na Ninchin RD, ki ga je praznovala v prostorih od Kazine (jaz nimam pojma, kako ti prostori v resnici zgledajo, v sanjah je to bila stara beneška palača, prenovljena, nek ful lep parket, pa med zabavo so plesalke trenirale in je trenerka ful pizdila na njih). No, jaz sem bila tam in na mizi je bila pijača in nekaj malega hrane in mi je šlo na živce, da je nekdo pojedel moje najljubše merendine, ampak je ven dal tiste koščke čokolade. In potem sem se zbudila. lol1.gif
  • 0
Pablo Picasso

#1552 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 29 June 2011 - 10:31 AM

Omg, hahahahahaha. Si pa dobro sanjala, res bom danes praznovala. laugh.gif SVAŠTA!!
  • 0

After all this time?

Always.

#1553 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 29 June 2011 - 11:04 AM

OMFG, hahah. Ampak jaz sem že fulkrat tako sanjala nekaj, kar se je potem čez par dni dejansko zgodilo. Enkrat sem celo sanjala test matematike in so bila vprašanja, kot sem se jih spomnila, identična. blink.gif Pa ogromno nekih čudnih besed sanjam, pol pa sredi noči zgrabim telefon in vpišem not v beležko in se naslednje jutro čudim pa googlam. Se spomnem, da sem enkrat našla potem, da so to indijske besede, pa od nekih redkih azijskih jezikov, LOL. Mi je žal, da mi je stari telefon crknil, bi si na papir izpisala te besede. :s Pa ful krat sanjam poezijo, preden zaspim, ko sem v tisti fazi, ko mi malenkost manjka, da zakomiram, kar vidim verz pred očmi in potem trznem, vzamem mobitel in si zapišem. Pa to so neke moje avtorske zadeve, in to ful dobre, ker ko googlam, ne najdem nič. laugh.gif Ohja.
  • 0
Pablo Picasso

#1554 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 29 June 2011 - 12:35 PM

Omgg, kok dobr ohmy.gif Sam je tut mal skeri, sam to z besedami pa poezijami je pa ČIST hudo. Ful dobro, da si tok "pri sebi", da si lahko na mobitel zapišeš, ej hudoooo. Sam to z matematiko pa ostalimi napovedmi jepa meni ful skeri, jst bi se vedno ful bala, da se bo potem kkšna mora uresničila. laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

• Guests

Posted 29 June 2011 - 01:35 PM

OMG!!! Js sm tud tebe sanjala, Nincha. Da si bla noseča. Pa si bla kle v mojem kraju (tm pr bloku, kjer smo prej živeli) in sm ti js prinesla vn eno rozo bluzo pa modrc (ker men ni blo všeč...gor je pa pisal Nina...in sm se odločla teb podarit). Pa ful si bla nesramna, ko sm te spraševala o nosečnosti. laugh.gif
  • 0

#1556 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 29 June 2011 - 04:27 PM

^^Nincha, vidiš, kako si popularna, kar vsi te sanjamo. lol1.gif

QUOTE(Nincha @ 29. 6. 2011 - 13:35) View Post

Omgg, kok dobr ohmy.gif Sam je tut mal skeri, sam to z besedami pa poezijami je pa ČIST hudo. Ful dobro, da si tok "pri sebi", da si lahko na mobitel zapišeš, ej hudoooo. Sam to z matematiko pa ostalimi napovedmi jepa meni ful skeri, jst bi se vedno ful bala, da se bo potem kkšna mora uresničila. laugh.gif

Ej, meni je tudi ful zakon, ampak mi je žal, ko tehnologija zataji; vse stare beležke so šle z mobitelom po gobe. :/ Kar se pa napovedi tiče - vse, kar moja mama sanja v noči z nedelje na ponedeljek, se uresniči. To je šele skeri. XD
  • 0
Pablo Picasso

#1557 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 29 June 2011 - 04:54 PM

Hahahahaha, faaak kaj je to lol1.gif Če je že Coco nekaj resničnega sanjala, upam da tole od Ekaterine ni res ohmy.gif laugh.gif Smeh, res. biggrin.gif

Coco, jst mam eno mini knjižico oz. beležko, kamor sem si vse take stvari z mobitela pisala, ki jih nisem hotla zgubit, priporočam. ;) Drugač pa shranjevanje na simko tut kr deluje, razen če telefon zgubiš/vržeš v vodo/kaj podobno smotanega.

• 0

After all this time?

Always.

#1558 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 29 June 2011 - 04:59 PM

Sej jaz sem nekatere ekstra stvari prepisala, sem imela tudi en zvezek, v katerega sem pisala razne stvari, ampak nisem pa kr vseh beležk prepisala. :/ Bom začela vse prepisovat v knjižico-beležko.
  • 0
Pablo Picasso

• Guests

Posted 29 June 2011 - 05:50 PM

Ja, Nincha...js tud srčno upam, da se ne bodo moje sanje uresničle. Vsaj ne še zdej...v bodoče enkrat...maybe smile.gif
Pravijo, da je sanje dobro zapisovat. Če si jih spomneš, seveda. Ker eni ljudje se s težavo spomnijo, kaj so sanjali. Jaz sem si že večkrat oblubla, da bom začela zapisovat (na papir...ker men je papir še zmer zakon), sam še nism izpolnila obljube. Enkrat valjda bom... hmm.gif
  • 0

#1560 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 29 June 2011 - 05:55 PM

Jaz včasih kakšne zanimive sanje v dnevnik zapišem, pa je res ful zanimivo, ker se jih potem še po petih letih spomnim, kot da bi jih danes sanjala.

• 0

After all this time?

Always.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users