Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

#1541 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 25 August 2006 - 08:59 PM

ja, princeska to sem bla v milerju v btcju, v mestu pa nevem če so wink.gif
  • 0
YoU GoT To KeEp YoUr HeAd Up, EvEn WhEn RoAd Is HaRd, NeVeR GiVe Up!

#1542 powerpuff

powerpuff

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 323 posts
  • Interests:muska

Posted 26 August 2006 - 12:15 AM

Ciz srecna, k bom vrjetno jutr fasala enga blazno luskanga maliga mucka najdencka biggrin.gif , ve kera kok stane pregled pr veterinarju, pa kksno cepivo, al karkol use mu pac nardijo cist taprvic?
  • 0

#1543 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 August 2006 - 12:12 PM

Kaj pomeni ... Fo' shizzle my nizzle?? biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1544 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4266 posts

Posted 26 August 2006 - 01:04 PM

QUOTE(DiLeMa)
Kaj pomeni ... Fo' shizzle my nizzle??  :D  :D

"fo shizzle ma nizzle" is a bastardization of "fo' sheezy mah neezy" which is a bastardization of "for sure mah nigga" which is a bastdardization of "I concur with you whole heartedly my African american brother"

looooooooooooool To je od Snoop dogga ne?
  • 0

#1545 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 August 2006 - 01:06 PM

Hahahahaha ... svaaaašta!! Ja, ja ... Snoop ma take prebliske. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1546 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26029 posts

Posted 27 August 2006 - 11:45 AM

a zdej bojo v srednji soli tud samo 2 konference, tako kot v osnovni, al bojo 3 ostale?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1547 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 27 August 2006 - 12:37 PM

ja mi smo mel v osnovni 3 ermm.gif
  • 0
YoU GoT To KeEp YoUr HeAd Up, EvEn WhEn RoAd Is HaRd, NeVeR GiVe Up!

#1548 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 27 August 2006 - 12:41 PM

mi smo mel pred 4 leti v gimnaziji (v 4. letniku - matr sem že stara... sad.gif ) samo 2 konferenci, da smo se potem lahko bolj kvalitetno na maturo pripravl.

Se mi pa zdi met 3 konference boljš (just my humble opinion).
  • 0

#1549 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 27 August 2006 - 01:03 PM

Ok. Upam na hiter odgovor, ker me jutri več ni v Sloveniji.
Glede Egipta. Upam, da je katera že bila tam. Kaj se bolj splača imeti s seboj dolarje ali eure? Kaj si bolj splača pogledat Luxor in dolino krajev ali piramide v Gizi? Pa še kakšno splošno mnenje o deželi in kakšen popotniški nasvet je dobrodošel. biggrin.gif
  • 0

#1550 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 27 August 2006 - 01:25 PM

Jaz bi ti svetovala Luxor, kjer je prekrasen tempelj z alejo sfing, pa Dolina Kraljev je tudi veličastna in moraš vsekakor videt. Te dve stvari sta malo podcenjeni, vsaj kar se turizma tiče, saj vsi govorijo samo o piramidah. Npr. od Luxorja do Karnaka vodi ta Aleja Sfing in po njej je vsako leto hodila procesija med glavnim festivalom, festivalom pomladi (Opeth). Če se ne motim je tudi okolica Luxorja in Doline ful lepša, okoli piramid mislim, da je itak samo pesek. Zdej piramide v Gizi se ti splača videt bolj ali manj le, če lahko stopiš vanje, če te možnosti ni, se meni zdi malo stran vržen denar za ogled zunanjosti nekih stavb...
Pa prosim malo poslikaj, pa nalimaj sem kakšno slikco... oops.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1551 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 27 August 2006 - 01:28 PM

To o kupovanju ustekleničene vode in morebitnih prebavnih motnjah itak že veš, nekje sem tudi prebrala, da ženske z ruto ovito okoli pasu veljajo za trebušne plesalke, ena popotnica je zato enkrat imela neke težave.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1552 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 27 August 2006 - 01:32 PM

Valda da dobiš slikice. biggrin.gif biggrin.gif
No saj pa še Luxor je malce bliže Hurgadi, tako da mislim, da se bom odločila raje za Luxor, čeprav me v Kairu mika tudi ogled muzeja, ampak spet je tu vprašanje koliko bom lahko videla, glede na to, da je za izlet v Kairo in ogled piramid namenjen le en dan.
Ja za vodo so me že opozorili. Pa tudi glede uživanja sadja in solate oprane s to vodo tudi. Pa zdravila proti prebavnim motnjam že tudi ima preskrbljena. biggrin.gif biggrin.gif
No, pa še eno vprašanje glede potapljanja. Verjetno si lahko, če imajo v hotelu diving center, sposodiš masko in plavutke tam, ali ne?
  • 0

#1553 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 27 August 2006 - 01:37 PM

Jasno, če ne to sploh ne bi bil diving center (sej ja ne boš s seboj iz Slo jemal plavutk, kisikove bombe in maske? - malo pretiravam biggrin.gif ).

Okoli denarja pa res ne vem.

Sej imaš ful teh muzejčkov, tisti v Kairu sicer mislim da je narodni, samo še zdaleč ni edini. Kaj to greš tja z agencijo in boste v hotelu ven vas bojo pa peljali oni?
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1554 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 27 August 2006 - 01:38 PM

QUOTE(Kalypso)
Valda da dobiš slikice. biggrin.gif biggrin.gif  
:laughing8:
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1555 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 27 August 2006 - 01:43 PM

Ja preko agencije grem ja. Ultra last minute. Ampak glede izletov pa se še odločam. Baje je ful ceneje, če greš z domačo agencijo na izlet. Drugače pa ponujajo tud preko slovenske agencije izlete. Ampak so malo dražji.
  • 0

#1556 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 27 August 2006 - 01:47 PM

Hmm, na te agencije se ful ne spoznam... Za koliko časa pa greš, pa če ti ni nerodno še cena? Jaz sem imela v načrtu it, tko bolj na lastno pest - letalska karta, denar s sabo, pa koga, ki se spozna na potovanja vzet s sabo. Bo pa še počakalo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1557 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 27 August 2006 - 01:54 PM

Malo več kot sto tisoč za teden dni v hotelu s 4. zvezdicami. Ful ugodno, glede na to, da so drugače kar zasoljene cene za Egipt preko agencij.
No, crna tako na lastno pest pa si jaz ne bi upala. biggrin.gif Drugače pa sem slišala, da lahko res ful poceni skozi prideš, če greš v lastni režiji.
Aja pa še to. Kaj na Brniku lahko neseš tekočino (sok, parfum) s seboj na letalo ali pa to velja samo za večja letališča?
  • 0

#1558 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 August 2006 - 02:43 PM

Valda da lahko. Jaz si vedno na letalo vlačim sok itd. pa tut če maš kake stvari, ki so nevarne za razbit jih kr v torbico pobaši. Dokler ni ostrih predmetov ni problema.

Glede denarja sem pa povprašala mojo mamo, ki je bla v Egiptu pred dvema letoma je rekla, da je boljše da vzameš kar evre !

Srečno pot in predvsem - uživaj ! wink.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1559 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 27 August 2006 - 03:01 PM

QUOTE(Kalypso)
Kaj se bolj splača imeti s seboj dolarje ali eure? Kaj si bolj splača pogledat Luxor in dolino krajev ali piramide v Gizi?  :D

ubistvu so na dolarje dol ful nori,lahko pa tut evre ker ubistvu ni razlike.
definitivno se bolj splača pogledat dolino kraljev in luxor, še posebi glede na to, da gres v hurgado in mas dobro izhodišče.
Piramide res niso nič posebnega, če povem po pravic, je za vidt,ampak se mi zdi,da je luxor bol zanimiv. Poleg tega, pa si gres Kairo lahko pogledat tut se kdaj, ker tiste piramide mas pogledane 1.2,3 te pelejo na 2 točke kjer se jih dobr vid, da mas dejansko predstavo kok je to velko, tist vstop v piramido je pa tko bedn da res ni. Pa neki si omenila se en muzej v kairu...upam da ne misliš tistga kjer delajo papiruse, ker je nateg d.o.o biggrin.gif
Aja pa se to, k si rekla, da te mal skrbi glede na to, da je ogled v kairu le en dan...si upravičeno skeptična...premal je, ful premal cajta, mi smo kar laufal sm pa tja ko eni bedaki, za piramide smo mel celih 20minut. uuu. NOT. Edin uno mošejo, kjer so me napravl kot enga kralja, tm smo bli pa tok cajta, zarad vodičke itaq, cudakinja biggrin.gif
http://www.badongo.net/pic/270795 biggrin.gif
  • 0

#1560 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 27 August 2006 - 03:49 PM

hvala za nasvete. biggrin.gif
Anaa, saj jaz sem do sedaj s sabo na letalo vedno vlačila na letalo sok in na poti iz Grčije celo Metaxo. Ampak sedaj po tem ko je bilo to sranje v Londonu, kjer so sedaj kao tekočine prepovedali vnašati na letalo me malo skrbi, da bi na Brniku kaj komplicirali.
Jaz sem mislila v Kairu tisti muzej kjer hranijo Tutankamonovo masko. Bulakov muzej se imenuje, če se ne motim. No ampak glede na to, da se baje po tem muzeju da ure in ure sprehajat, mislim, da bo 1. dan res premalo.
lejck, ti si tudi bila v Hurgadi? Ali si bila v Sharm el Sheiku?
  • 0

9 user(s) are reading this topic

0 members, 9 guests, 0 anonymous users